Ja kazem kako je bilo ovdje die sam ja bio. Ne znam kako moze biti normalna ventilacija tako sto se pravi promaja.
Inace ostalio dio renoviranja koliko sam ja mogao da vidim je dobro uradje. Galerija je ispala mnogo bolja nego sto je pricano i kako je izgledalo na projektima.
Takodje, ne moze da radi samo jedan pult sa picem i hranom. Provedes pola utakmice u "redu" (naravno ako sve kod nas, nema reda)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
I da, prevruće je bilo. 100 stepeni. Ventilaciju ni palili nisu čini mi se.![]()
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Mozda ce moci da se ila full ugodjaj samo na EL utakmicama...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
100% nisu htjeli struju da trose![]()
Auu, brte. Kako su pušači krizirali. Popunili su one prostore u onom kavezu i fumare.
Nema dovoljno dobre ventilacije koja može da ukloni pušački smrad
samo jedan zakljucak za sezonske. dosla dva tipa. sjede kraj mene. hvale se kako su dobila dobra mjesta. zovu covjeka na telefon. zahvaljuju mu se sto im je rezervisao ta mjesta. sjedjeli su prvu cetvrtinu i otisli su. blago je rec uzas.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
da ne spominjem curu koja je pola utakmice igrala video igricu i kad ide aplauz ona na sec odlozi telefon. pljeska rukama dva tri sekunda (pojma nema kome i zasto ) i onda se ponovo vrati na igricu. izasla je 5 minuta prike kraja.
pretpostavljam da je vlasnica sezonske.ako je tako snimicu je na kratko sledeci put jer ovo bilo i tuzno i smijesno.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne znam o cemu pricamo, kad se karte dijele po partijskoj osnovi maminim i tatinim sinovima i cerkama koji ce doci na utakmice protiv Partizana, Zvezde i jos 2 jaka kluba iz evrolige da bi se slikali i pricali okolo kako oni imaju sezonske karte...
Znam kakav je slucaj sa Mornarom, nije ni sa ostalim klubovima drugaciji, pogotovo vasim klubom s obzirom da stoji citav dps iza njih, tako da ocekujte i takvu posjetu kao sto je bila protiv Krke, ako ne i manja, jer je ovo opet bila prva utakmica sezone, nove tribine, dosta marketinga, pa je narod dosao, i opet nije bilo ni 70% popunjenosti, e sad zamislite posjetu protiv Zadra, Fmpa ili nekog manje poznatog kluba nasim dragim maminim i tatinim sinovima, morate shvatit da je sigurno 50% karata otislo u ruke takvim "gledaocima", a ne pravim ljubiteljima kosarke i Buducnosti... No dobro, samo da je dobrih rezultata i makar 50% punih tribina i dobro je to.
Vidjecemo sjutra kako ce biti u Baru, mada je totalno los termin ali eto, ne ocekujem ni 20% popunjenosti...
Info sa sajta aba lige je da je bilo 4500 gledalaca. Sala je bila prilicno ispunjena. Kad bi na svaku aba lige bilo tako, bilo bi odlicno.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
A kakvi su vjerni navijaci...iznenada ima ih 4000 koji su isli na svaku utakmicu...
Svako radi sa svojom ulaznicom ono sto oce, ne pravite se sad ovdje
Mislim da je bilo preko 4.000 sigurno, to mi je utisak uživo, s obzirom da je prazan bio samo donji dio tribine iza koša (a galerija puna Varvara - koji su navijali sjajno i dizali publiku konstantno). U svakom slučaju najveća posjeta u ABA u prvom kolu, što će se samo nastaviti u nedjelju!
Bojim se da ce posjeta opasti u narednim utakmicama protiv slabijih ekipa... Ako bude i po 2500 ljudi bice dobro
Poslato uz pomoć Tapatoka
Naravno da će opasti. Razlog onako dobre posjećenosti u prethodnom kolu, i pored slabog imena protivnika, bio je faktor prve utakmice kao i faktor nove "morače".
U EL utakmicama će se pratiti klub, a u ovim ABA ligaškim će posjeta da pada (kako je ime kluba slabije). Utakmicama aba lige na kojoj će prisustvovati 3500+ navijača će biti igrane protiv zvezde, partizana i cede. Ovo ostalo kao što sam rekao, sve slabije brojke. Takav je naš narod jednostavno, a ruku na srce i mnogi drugi, jer pojedini neće da prate utakmice protiv "slabih" klubova.
Ne bih se slozio skroz sa vama. Simpatizeri koji su kupili sezonsku ce sigurno biti tu svaku utakmicu, to je sigurnih 2000 ljudi plus ovi sto nisu kupili sezonske. Sigurno ce biti pomak u odnosu na proslu godinu sto se publike tice.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Tesko ce biti vise jer ce i karte poskupjeti. Krka je truba od ekipe pa je najeftnija karta bila 3 eura, a prosle godine je najeftnija bila 2 eura, i jos su i sami stavljali kao "samo 2 eura".
Rečeno je prije početka sezone na televiziji da će pojedinačne karte za utakmice ABA lige koštati 3, 5 i 7 eura.
Pošto su sve sezonske za najbolja mjesta prošle (misli se na ova mjesta koja koštaju 7e) to znači da će za ABA ligu karte biti 3 i 5 eura bez obzira na ime protivnika.
Ne bih se slozio, jer gledas Buducnost, ne gledas protivnika. Ulozeno je u tim, samim tim i cijena karte za meceve je veca, jer gledas tim od 5 miliona eura u CG u renoviranoj Moraci. Ovo je najskuplji domaci projekat u istoriji CG, samim tim i karta od 3 i 5 e ne bih rekao da je skupa. Liga je interesantna jedini timovi koji mogu da pokvare dozivljaj su Krka i Zadar. Ostalo je sve uzivanje.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Skupo je poći i gledati Budućnost za 3e a nije skupo poći u Cineplex... O Podgorico....
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
taj zadar je najneugodnija domaca ekipa kakva god da je.uvjek problemi s njima i imaju jednu od najposjecenijih sala u aba ligi prosle sezone,vise tamo nego u moracu. nadam se da ce se to promjeniti.
mi, kao navijaci plavih moramo da sazremo, ne pricam tu o varvarima vec o nama koji sjedimo sa strana. prosle godine prosjek tu nedje blizu 3000 je bilo. osvojili smo titulu. normalno je da ce sad da bude vise navijaca ali treba da se stvori ta kultura navijanja, kultura dolaska na utakmicu. ne kazem, neki od nas imaju to izgradjeno. koliko puta ti se desilo da podjes po najvecem nevremenu u Moracu,pokisnes najstrasnije isiban kisom i vjetrom,kupis kartu i onaj ti na ulaz kaze ne mozes sa kisobranom, te ga ti kao sakrijes u neki cosak ali znas da ga vise neces nikad gledat.pa sledeci put po najvecem pljusku bez kisobrana. ko to nije prosao nema sto da pricamo,tek treba da prodje. ovi novi tek trebaju da dobiju tu ljubav kad vide novu Moracu,kad vide navijanje, kad im Ti posluzis kao primjer za navijanje jer se dernjavis onamo iz petnih zila. naravno i tim mora da postize uspjeh na krilima naseg navijanja da bi ta ljubav rasla. Dok god raste posjecenost dobro je, ne moze sve odjednom da bude cakum pakum. sve ovo gradimo godinama polako.
Hah, ko jednom ostavi kisobran u SC, zna sve stekove u park kod Vemblija :mrgreen:
hheh meni su ga jednom uzeli, ostavih ga na gomilu. od tad ga vise ne nosim![]()
Momci je li moguće kod koga "rezervisati" kupovinu ulaznica (ukoliko ne budem u mogućnosti nekad da odem do sportskog i kupim) zbog posla![]()
Bavi li se ko time? Može li se nazvati ko iz parka i kluba ili slično? Da ostavi ulaznice na to i to ime???
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks