Zovni njih..rijesice ti to
Ljudi,imam povremeno problema sa ruterom pretpostavljam... Moram ponekad da ga resetujem i po 2,3 puta na dan..sto je rešenje,da kupim neki dobar ruter ili da ih zovem?
Zovni njih..rijesice ti to
Meni mbox ne radi ni kuci ni u kancelariji jutros, niti imam mobilni net. Vidim ni sajt im ne radi, call centar nemoguce dobiti. Je li ovo neka havarija pukla?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ista situacija kod mene (sto se tice obicnog neta, ne koristim mobilne usluge). Od juce imaju neke probleme.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Nista im evo ne radi izgleda...
Tu es mon héro!
Meni kablovska radi normalno, internet ne.
Čitav Bar nema interneta.
Ne znam kako je kroz CG...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Bice da je neko cudo...televizije ima, interneta nema, cak ni mobilni (Ct)
Proradio
Sad vidim da ni sms nije radio, poslao poruku za parking jutros u 8:30, sad mi stize potvrda. Dako i kaznu popijem zbog njih
nije bilo ni u pv, doslo je ali i dalje sve radi mnogo sporo
Koji ruter da kupim pa da stavim na mtel jer su ovi njihovi tesko smece?
Brate taj zraci kao lud![]()
Xiaomi router 3G. Odavde sam ja uzeo, preko tela je jeftinije pa ako ti odgovara ugrabi popust:
https://www.aliexpress.com/item/Orig...27424c4dnPOOlc
Evo ti ga u Multicom, da ne čekaš mjesec dana iz Kine da stigne...
https://www.multicom.me/racunari-i-o...-eu-59945.html
Sent from Tapatalk
#fakenews
I jeftinije i 2 godine garancije.
Imam ugovor boxduo3, brzina preko kabla i wifi-a je 80...medjutim kako mi je glavni ruter na gornji sprat uveo sam drugi ruter, tj spojio sam na glavni...medjutim max brzina na njega je oko 45-50 mb...e sad da li da kupim novi ruter i koji ili jednostavno ne moze tu brzinu da ostvari preko drugog rutera?
ne valja ti taj drugi AP, ili nesto nisi dobro podesio... a mozda i samo LAN kablo izmedju njih ne valja
onda ti je neispravan taj drugi uredjaj, jer i najjeftiniji MORA imati makar 100Mbps port
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks