A što radi Minttu.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Lekler zna da je tu dugoročno i neće smetat ovome dok je ovaj tu, a moguće da neće duže od 1god,a jel siguran Kimi za '19 pošto odavno priča da neće u sporiji bolid
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A što radi Minttu.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Odlican dil, i sve tri strane zadovoljne.
Kimi dobija dvije godine ugovora, #1 status u Sauberu i sansu da razvija njihov bolid. Pritom ostaje pod okriljem Ferarija, a za Sauber su najavljena jos veca poboljsanja iduce sezone tako da nece bit iznenadjenje ako se redovno bude borio za bodove.
Ferari dobija mladog i super talentovanog vozaca koji ce se brzo uklopiti u ekipu jer je skoro 3 godine clan njihove akademije, zna i jezik tako da ce se osjecat kao kod kuce.
Lekler je ostvario ono sto je vise puta isticao - da mu je Ferari najveci san. A dobija i sansu koju su dobili i Max i Luis rano u svojim karijerama, da vozi za top tim i bori se za pobjede.
Sve u svemu, sa moje strane gledano nije mogla bolje da se zavrsi ova saga. :twist:
Kako se sad forumasi krste pred Vettel-om, a pljuvali su ga dok je ostaljao ostale vozace te 4 godine. Kako vjetar dune filozofi
Fora je u kontekstu ko je bio šampion za Ferari ali dobro, jedan mi je drugar rekao da slika govori više od riječi osim slika koje ja postavim, valjda je to jedna od tih slika
Naravno da je bilo bespotrebno ali to nije poenta. Poenta je da li je bilo smrdljivo od Ferarija što su to tražili od Barichela (kad je već bilo bespotrebno). A kad je već bilo bespotrebno utoliko je smrdljivije što su to izveli. Ali dobro, vjerovatno ti to ne vidiš tako, nego je to bila savršena taktika, savršenog tima za savršenog Šumija.
za svaku recenicu koju mi nadjes da sam ista lose napisao o njemu od kad je vozio trening za williams u turskoj imas 100 americkih
nije mi toliko stalo do njega koliko mi je stalo da se mice smrda mercedes i smrda crnja sa trona
to sam i prije rekao
ja sam inace tada pratio f1 a ti nisi
to si vidio ili na jutub ili si citao nedje
tako da...
Prema tome, šta da ti kažem?
gledaj, ja znam da je bilo smrdljivo, jer barikelo je citavi viked bio brzo od GAZDE, meni samo smeta sto krive boldovanog za to dok npr niko ne pominje “alonso is faster than you” ili to sto je masa vozio mjeseca i testirao djelove za pisljivog lojzeka
Pa rekao sam ti da ima dosta razloga zašto ne cijenim Ferari kao tim, i rekao sam da ne želim da otvaram tu priču ali si ti samo rekao da je ovo sa Rubinjim bilo bespotrebno (sto se slazem naravno). Meni lično sutiranje Kimija da se napravi mjesto za Alonsa je jedan od najvećih razloga za moje mišljenje o Ferariju kao timu.
Ako pogledaš, Mclaren, Ferari, Mercedes, Red Bull svi su oni imali svoje blistave trenutke ekipne "smrdljivosti" a neki i dalje traju. A ja kao naivcina, volim neke autsajderske, čistije priče.
ferari nece da rizikuje da izgubi mjesto u sampionatu ako dozvoli vozacima da se bore za to, da igraju za sebe jer ce ostat bez oba sampionata, ili barem bez jednog
snimi situaciju u mclaren 2007
bolid mora da bude super dominantan da bi se to vozacima dozvolilo
timovi su uvijek jednog vozaca voljeli vise od drugog, to je najcesce slucaj kad je jedan vozac dobar igrac za tim i za sebe
u ferariju su takvi da vole vozace koji su spremni da daju sve za tim kao sto je bilo slucaj sa MAJKELOM. ON je kao dvostruki svjetski prvak dosao u ferari kojem su tokom trkle ispadali djelovi i od tog tima napravio ono sto svi znamo da je napravio, isti slucaj kao sa crnjom kad je napustio superdominantni mclaren i dosao u mercedes, e njeg ce sigurno voljeti vise nego botasa koji je tu dosao da bi bio vodonosa crnji
Last edited by TAKUMI; 12-09-18 at 08:21.
Ovako mladog vozača Ferrari nije potpisao ko zna otkad... Dok ne isprate Seba u Mercedes ne bih očekivao previše od njega, a baš bi mi bilo drago da pokaže šta zna. Ko zna šta mu je u ugovoru.
ja mislim da su imali jednog meksikanca pocetkom sesdesetih, 19 godina je imao
Ovaj momak je buducnost, sjecam se ove trke, kako ih je raznio.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks