Page 879 of 1402 FirstFirst ... 3797798298698758768778788798808818828838899299791379 ... LastLast
Results 21,951 to 21,975 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Nije ovo NTO...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    Kako loša aplikacija.
    Meni se aplikacija bas svidja. Fino je dizajnirana, user friendly itd ...

Problemi su sledeci :

Imas pjesacke staze u okviru ove aplikacije ako tacno ne znas dje ides 100% se gubis jer nema tabli u planini koje oznacavaju dje je Bobotov kuk, Ledena pecina, Planinica itd. Do onoga sto im je lagano da dodju nesto i ima Crno jezero - Sedlo - Curevac ali to nije planinarenje

Niko od rendzera u NP ne prica ni rijec jednu engleskog da moze ljudima da objasni kuda da idu ili makar da objasni kako ce vrijeme da bude taj dan.

Kamperi nemaju gdje da odloze smece

2 planinarske kuce su u uzasnom stanju, ljudi koji idu na multi day trailove ne mogu ih rezervisati a ogranicenog su kapaciteta pa se desava da ljudi procitaju da se moze spavati u planini, krenu na dvodnevni hike sa planom da prenoce i izvise...

Itd itd

Paznja se posvetila finishu price a ne onome sto u stvari treba da se radi...

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    A dje stotine hiljada, zaebava Gando. Toliko ne bi kostalo ni da su kompletni bankarski sistem CG objedinjavali nekom zajednickom platformom i softverom..
    Vidjecemo kad izadje godisnji izvjestaj koliko je ovo ispalo

Primjer ti dajem - rb90 aplikacija za prijavu gostiju i sertifikat za istu kosta 100+ eura.

Dobijes flesku koja je na aliexpresu 20centi i placas taj sertifikat sa programom koji vise ne radi nego radi - Posti Cg

Desetine hiljada objekata u CG x 100eur pa da vidis koja je to lova.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/prosla...g-df-u-1003373

Ovo nam je lice drzave. Da ista valja ovdje proslava ovog datuma bi se zabranila, nego i Lomiju odgovara da se o ovome prica. Kazu ''demokratija'', iza toga se sve krije. Nje demokratija ekvivalent lajanju pa da mozes da lajes kako ti se digne i krijes se iza slobode misli i izrazavanja. Njemci ne smiju slavit ni pomenut Kristalnu noc, zato kod nas moze sve, mi smo iznad svih. Pi..
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Jos jedna vrhunska asistencija DFa DPSu.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

https://m.cdm.me/drustvo/amfilohije-...like-albanije/

Kakav licemjer, a nije mu smetalo kad je 90-ih pokusala da se stvori Velika Srbija i o jadu zabavila narod na Balkanu i vratili nas unazad 30 godina. I on se kao brine za CG, a ne brini Amfi ne mogu Albanci sa 3-5% nista Crnoj Gori. Niti to zele, znam da sad civilima (ne politicarima) albanskim iz CG ponudis da Tuzi i Ulcinj pripadnu Albaniji oni ne bi htjeli jer znaju da je crnogorski standard u odnosu na albanski mnogo bolji i da bi im u Albaniji bilo gore.
    No bi ti nesto drugo, znam te tico... Sto je najjace, velika vecina bi zbog ove prskalice otisla u rat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    11 Posts

Ko je dizajnirao logo Nacionalnim parkovima? Zasluzuje lavovima da se baci.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    19 Posts

Slažem se. Čak nije loša ideja ali očajno realizovana.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ma katastrofa. Zamisli lovocuvar uvati krivolovca i oce da mu pise krivicnu, a na grudi mu ovaj znak. Pravi autoritet
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,638
    Thanked in
    2,738 Posts

A sigurno se mislilo na tu situaciju prilikom dizajniranja loga..

Lovočuvar ima drugi problem i mnogo ozbiljniji a to je da mora imati dozvolu za obavljanje fizičke zaštite dok mu je dozvolom onemogućen da lice u prekršaju privede, a ne može ni da ga zadrži više od 2 sata.

Zamislite realnu situaciju lovočuvara na skadarskom jezeru ili na vrh Durmitora. Lovokradicu ne može da privede, a može da ga zadrži do 2 sata i ako ne dođe policija onda ga kora pustiti.
    Ja sam oduševljen ovim našim drugarima koji pišu zakone. Baš su prošli situacija...

Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

A to je vec posebna stvar, njihovi uslovi i kompetencija.. Oni nemaju ni oruzje, bar ovi sa jezera. I sta da ocekujes od golorukog djeda od 60+ godina, da zaplijeni sredstva krivolovca, napise mu krivicnu, a ovaj mirno da mu preda svoju lovacku, podvodnu ili bilo koju pusku? Heh, vazi.. kako je to sve slucajno, a tako smisljeno u totalnom rasulu..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ronaldinho View Post
    https://m.cdm.me/drustvo/amfilohije-...like-albanije/

on se kao brine za CG, a ne brini Amfi ne mogu Albanci sa 3-5% nista Crnoj Gori. Niti to zele, znam da sad civilima (ne politicarima) albanskim iz CG ponudis da Tuzi i Ulcinj pripadnu Albaniji oni ne bi htjeli jer znaju da je crnogorski standard u odnosu na albanski mnogo bolji i da bi im u Albaniji bilo gore.

Iznenadio bi se u slucaju da se radi kakav referendum u Malesiju, pa krene lobi iz dijaspore, pa navala albanaca i pritisci jer vise ljudi ima u usa nego ovamo a tamo svaki zagrizeni patriota, svaki ima ovamo kucu, imanje i sto je najbitnije crnogorsko drzavljanstvo.

Evo ja prvi bih glasao za Albaniju, zabolje me, zivio bih na pogranici, sa licnom bih lagano mogao da zivim zivot isto kao i sad i napokon bih bio svoj na svome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dijasporu boli uvo jer pare zaradjuju u drugim drzavama i lako im je tako glasat, a vama odje bi sigurno prije razum proradio nego srce. Dijaspori koja ima strani pasos oduzet pravo glasa i zavrsen posao
    Za Tuzi sam siguran da ne bi prosao referendum jer 30% opstine je Karabusko polje a tu zive Bosnjaci, + dps masinerija

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ovo je nervno....

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović obišao je tri novootvorena hotela sa pet zvjezdica na crnogorskom primorju, ocjenjujuci da nas hoteli visoke kategorije pozicioniraju kao destinaciju koja je okrenuta ka elitnom turizmu, saopšteno je iz Ministarstva.

Radulovic je obišao hotele “Lazuro hotel &Marina” u Meljinama, “Melia Budva Petrovac” i Hotel “La Perla” u Tivtu.
    “Otvaranje pojedinih hotela potpuno smo nepravedno zapostavili zbog gužve u špicu sezone. Ovi hoteli sa ukupno 250 soba i 250 radnika jesu zapravo pokazatelj modernizacije turističke sezone u Crnoj Gori. Ne tako davno samo 2012. bilo je ukupno pet hotela sa pet zvjezdica u Crnoj Gori, danas je taj broj skočio na 19. Zaista koračamo krupnim koracima naprijed”, saopštio je Radulović.

Poručuje da je ponosan što smo ove godine ispunili sve planove koje smo zacrtali.
    “Sezonu koja je trajala tri mjeseca proširili smo na puni kapacitet od šest mjeseci. Veći broj turista raspoređeno je na šest mjeseci sa mnogo manjim gužvama, sve nas to raduje”, rekao je Radulović.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/stijep...vucicu-1003457

Malo se opustio ovaj iz demokrata, Kaze nece nas (Srbe) Milo i DF da sabijaju u 200 kvadrata.

Privukli su dosta toga sto misle ubijeno u oblande

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/stijep...vucicu-1003457

Malo se opustio ovaj iz demokrata, Kaze nece nas (Srbe) Milo i DF da sabijaju u 200 kvadrata.
    Ti kao da si iznenađen

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ovo je nervno....

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović obišao je tri novootvorena hotela sa pet zvjezdica na crnogorskom primorju, ocjenjujuci da nas hoteli visoke kategorije pozicioniraju kao destinaciju koja je okrenuta ka elitnom turizmu, saopšteno je iz Ministarstva.

Radulovic je obišao hotele “Lazuro hotel &Marina” u Meljinama, “Melia Budva Petrovac” i Hotel “La Perla” u Tivtu.
    “Otvaranje pojedinih hotela potpuno smo nepravedno zapostavili zbog gužve u špicu sezone. Ovi hoteli sa ukupno 250 soba i 250 radnika jesu zapravo pokazatelj modernizacije turističke sezone u Crnoj Gori. Ne tako davno samo 2012. bilo je ukupno pet hotela sa pet zvjezdica u Crnoj Gori, danas je taj broj skočio na 19. Zaista koračamo krupnim koracima naprijed”, saopštio je Radulović.

Poručuje da je ponosan što smo ove godine ispunili sve planove koje smo zacrtali.
    “Sezonu koja je trajala tri mjeseca proširili smo na puni kapacitet od šest mjeseci. Veći broj turista raspoređeno je na šest mjeseci sa mnogo manjim gužvama, sve nas to raduje”, rekao je Radulović.
    Sto drugo ocekivati od ovakvog ministra turizma. Da ga stavis na recepciju hotela ne bi znao sto treba da radi, a ne da bulazni ovako...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Imamo li mi u CG stvarno 19 hotela sa 5 zvjezdica? Ako je to istina to je makar meni bas prijatno iznenadjenje.
    Kako god tesko ce se rascerati ovi paradajz turisti kad se toliko izgradilo stanova apartmana studia a on nih nema bas nikakve vajde.
    Sad sve i da se utrostruci broj tih malih luksuznih hotela bojim se da smo kao turisticka destinacija zakucani u taj masovni turizam i da tu nema pomoci.
    80% gostiju nam je i dalje iz bivse Jugoslavije i SSSR-a a ovi koji dolaze sa Zapada pola ih je gastarbajtera ex Jugovica.
    Gledam po Hrvatskoj Korejanci,Japanci,Njemc iAmerikanci sve oni sa najdubljim dzepom u pm

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

U Crnoj Gori je:
    - zaposlenih 188 000, dok je penzionera, nezaposlenih i korisnika socijalne pomoci 191 000. U normalnim drzavama zaposlenih treba da je 3 puta vise.
    - Od zaposlenih trecina radi u drzavnoj administraciji. Samo trecina Opstina se finansira iz sopstvenih prihoda, a mi osnivamo nove. I tu smo daleko od sredjenih drzava.
    - Zaposleni su vecina u samo 7 Opstina, a prihodi od turizma su nam 1/4 BDP po cemu smo daleko prvi u Evropi.

U takvom sistemu od CG se trazi da uradi nesto. Niti se smanjuje broj drzavnih funkcionera, niti se pokrece proizvodnja, poklanjaju se stanovi direktorima drzavnih preduzeca, monopoli se daju kumovima, a sta se radi? Pomjera se rok za odlazak u penziju. A kakav je on u zemljama OECD, vidi se na slici: samo 3 zemlje imaju to rjesenje (i to ultrabogate, socijalno uredjene) i prosjeka je daleko od ovoga koji se predlaze.

Boris Raonic

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Povecavanje starosne granice za penzionisanje je ocajnicki potez jer para za penzije je sve manje.
    Mora se imati u vidu da u CG osoba od 65 godina je istrosena kako fizicki tako i psihicki kao neko sa 75-80 godina u razvijenim zemljama, da ne pricamo o zdravstvenom stanju...
    Ljudi od 50+ godina su vjerovatno u najtezem polozaju od ko zna kad... u procjepu, ni pri penziji, ni na trzistu rada...
    'Valorizacija' aerodroma... keš se trazi na svakom koraku, stvari se kuvaju iz godine u godinu pod tihom vatrom...
    Brzo ce opet porezi na sim kartice, brojila, i jos kojekakve kreativne stvari...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih sve od 50+ poslao u penziju, jer uz duzno postovanje svih tih roditelja necijih, samo predstavljaju smetnju ove drzave. Ne rade punim intezitetom, zauzimaju radna mjesta i cekaju penziju. Preduhitrit ih treba, a mladjima pojacat plate, penzije minimalne, i neka svojim roditeljima daju mjesecno 100 e i mirna bosna.

Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
    Last edited by StefanPG; 09-09-18 at 15:31.
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Povecavanje starosne granice za penzionisanje je ocajnicki potez jer para za penzije je sve manje.
    Mora se imati u vidu da u CG osoba od 65 godina je istrosena kako fizicki tako i psihicki kao neko sa 75-80 godina u razvijenim zemljama, da ne pricamo o zdravstvenom stanju...
    Ljudi od 50+ godina su vjerovatno u najtezem polozaju od ko zna kad... u procjepu, ni pri penziji, ni na trzistu rada...
    'Valorizacija' aerodroma... keš se trazi na svakom koraku, stvari se kuvaju iz godine u godinu pod tihom vatrom...
    Brzo ce opet porezi na sim kartice, brojila, i jos kojekakve kreativne stvari...

Sad kad krenu ljudi u penzije koji su cijeli zivot osigurani na minimalac bice zanimljivo-imas 65-70 godina i penziju 125 eura ajd zivi majcin sine.

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Ja bih sve od 50+ poslao u penziju, jer uz duzno postovanje svih tih roditelja necijih, samo predstavljaju smetnju ove drzave. Ne rade punim intezitetom, zauzimaju radna mjesta i cekaju penziju. Preduhitrit ih treba, a mladjima pojacat plate, penzije minimalne, i neka svojim roditeljima daju mjesecno 100 e i mirna bosna.

Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
    Ne rade punim intenzitetom kazes? Minimalnu penziju im dat kazes?
    Mladjima pojacat plate? Oni sto nista ne rade na drzavne jasle? Sa tvojim scenarijom bi nastala masovna glad i bankrot za nekoliko mjeseci.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/svijet/evropa/putin...eno-150-ljudi/

Ocekujem sada razne osude od DF, Demokrata i sličnih.
    Kao i odje vidjenijih forumasa....

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    https://m.cdm.me/svijet/evropa/putin...eno-150-ljudi/

Ocekujem sada razne osude od DF, Demokrata i sličnih.
    Kao i odje vidjenijih forumasa....

Da izignorisemo ove botove i dupe naloge, meni iskreno ni malo nisu jasna saopstenja demokrata zadnje 3-4 dana...

Sta je ovo ? Kakvi srbi sta se radi?

Page 879 of 1402 FirstFirst ... 3797798298698758768778788798808818828838899299791379 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)