kimi je nagrdio gume za botasom...to ga kostalo taman kao da je 20 krugova jos odradio
nevjerovatno kako je kimi uspio da nagrdi gume za par krugova a vetel je vozio 50 krugova i sve ok
Prema tome, šta da ti kažem?
kimi je nagrdio gume za botasom...to ga kostalo taman kao da je 20 krugova jos odradio
Inferiornom bolidu? A vala da na pedale ide pa mnogo jada, a ne pata pata zavisno od staze..
Rozberg prdnjavi,čas priča jedno,čas drugo. Sve je to dobro smišljena fasada. Jedini Kimi priča onako kako jes.
Sent from Maranello
James Tiberius Kirk
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
hoces da kazes da je to sve njegova krivica?
Njemacka je izgubila fetelu titulu...sve drugo aj tu i tamo ali njemacka dje nema nikoga kilometrima oko njega on onako da se zakuca
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
nadji...
Kmee kmee kmee
cheap image hosting
Last edited by TAKUMI; 05-09-18 at 00:18.
Koji dogovor? Sve što sam pročitao jeste da ništa nije traženo od Kimija. U kontekstu svega što se piše ovih dana, moje viđenje Ferarijeve "taktike" za Moncu jeste da su ili htjeli da dozvole Kimiju oprostajnu pobjedu ili da kroz pitstop ili u toku trke promijene poziciju sa Sebom jer su računali da jedan - dva sa starta ostaje jedan - dva nakon prve krivine.
A ako ti nije jasno da Seb pravi alibi pričom da vozi protiv Kimija pored toga što se bori sa Merecedesima a svoje greške ne pominje onda ne vidiš ko je stvarna s**da u Ferariju.
Po meni je paradoksalno da imaš najjači bolid na gridu ove sezone (a pred svaku trku čini mi se da si rekao da je Ferari prejak) i pored toga ti treba wingman kao Botas.
Ako je kao što izgleda pukla tikva u Ferariju, šanse za titulu se smanjuju. Obzirom koliko je Seb sklon greškama pod pritiskom nisam siguran da opet neće pući negdje a za titulu mu trebaju pobjede odn. da završava ispred Luisa. A ko će mu tada biti krivac?
meni je sva ova prica gore bezveze...izgleda mi kao ono novinari moraju o necemu da pisu...
prvo, kimi mi nije odmetnicki tip, pa da je odlucio vi meni uzeste ugovor ja cu sad da vozim sam za sebe...
ako i jeste istina, onda i seb i kimi glume odlicno... makar kad je njihov odnos u pitanju....
mada sigurno ima razloga za tu pricu jer ferrari jos nije potvrdio vozace, a onda ni ne postojanje dogovora za Monzu je jos jedan razlog....itd itd...
inace, dozvolio bih vozacima da se trkaju slobodno do nedje najdalje polovine sezone...u tom momentu ako je jasno da jedan vozac moze da ide po titulu, sve bi bilo okrenutu u tom smjeru... ovo sto sad mercedes radi... ne bi mi moglo drugacije biti...
Last edited by E_K_V; 05-09-18 at 08:25.
Kad je Alain Prost pomagao Ayrtonu Senni ili obrnuto? Nego su gledali koji je će koga prije da uništi.
Vettel je obični luzer, koji nikad titulu neće osvojit svojim umijećem bez vodonoše i tima koji je 100% na njegovoj strani.
Ista stvar i u RBR kad je bio. Mladi Ricciardo dokazao koliko je Vettel dobar.
Najveća glupost u istoriji F1 jeste prvi i drugi vozač u timu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks