Sto rece neko, u pitanju je sirotinjski shipping, tako da je besplatan
hvala ljudi!
Bas zbog toga sto nisu bile zapakovane kako treba PP mora biti na tvojoj strani,samo ako si prilozio dokaze
Jesam,ali sam naravno traio da se ne napishe veća cijena od 75€ i sad se selleri vade i na to.
Daj reci mi tvoje mishljenje a znash da tebe cijenim,shta mislish o sajtu koji sam okachio gore,da li je ok za trgovinu.
Kineski art780
...
za pocetak mi je neozbiljno sto su mailovi na hotmailu umjesto na domenu sajta, ali ajde, to i nekako,mozda su tehnicki nepismeni ili nesto slicno
nema mnogo podataka na netu o ovom sajtu, sto moze biti i dobar znak jer bi vjerovatno bilo prijava za scam da je prevara... ono sto ti ja preporucujem je da narucis nesto jeftino,ali bas jeftino, cisto da probas,pa i ako te prevare,prezivjeces...
strawberry.net prekinuo slanje parfema... ostadosmo bez jedinog online shopa za parfeme. Samo ebay![]()
Dako nas i tu svedu samo na ulja. Bar će se Al Rehab kupovat.Pa ćemo ih razbijat alkoholom. Crnogorski parfemisani moonshine.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Okle ti to Directore, upravo se častih jednim Barberijem od 100ml za 32e na akciju![]()
Pa što ne napisa to, ne bih ni probao onda.![]()
E kukala ni majka, ima da nas izoluju ka leprozne. Samo malo po malo nam ukidaju slanje sa sajtova.
Već je frka sa baterijama za laptop, npr. Lenovo šalje isključivo baterije avionom a po našem zakonu avionom ne mogu da se transportuju baterije, pakao.
Evo nas u sankcije ka u devedesete...
Nema no na glisere da se bače pare, pa ćemo iz Italije i Albanije dovozit robu luksuznu.
Kupio sam tel kod Fantacy 27.08. i još stoji "waiting for pickup"?!
this time next year...
Ima li neko iskustva sa vracanjem robe sa ovom nasom postom? U pitanju je UK. Svaki savjet je dobrodosao.
Last edited by CYBUG; 03-09-18 at 19:06.
Imaš na sajtu kalkulator, dobiješ treking, brže tamo stigne negoli obrnuto.
Da li neko zna zasto posta naplacuje 4 eura umjesto 1 euro za tzv "podnosenje na carinski pregled"??? Je l to nesto novo?
Stigla mi je posiljka vrijednoati samo 13 eura i neocekivano morala dodati jos 4 :/
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks