kazes riknuo nesto na auto i useo telefon da zovem pomoc i oni se pojavili i napisali mi
Mozes, al moras dokazati da su pogrijesili. Pretpostavljam da bi trebao imati nekakav snimak ili sl koji pokazuje da si bio zaustavljen izuzetno kratko vrijeme na tom mjestu.
kazes riknuo nesto na auto i useo telefon da zovem pomoc i oni se pojavili i napisali mi
Prema tome, šta da ti kažem?
Zanimljivo je da me je zaustavio saobraćajni policajac, na Zlatici, zbog radarske kontrole. Ok, prekoračio sam 14km/h više. Dozvoljena je 50km/h zbog naseljenog mjesta. Ništa, piši, rekoh. Čekajući tako red iza pacijenata, uočim da je preko puta nas postavljen znak dozvoljene brzine 60km/h.
Upitah opet gospodina za ograničenje brzine, te potvrdi nalaz. Pokazao sam mu znak i odgovori mi da to važi samo za onu kolovoznu traku, jer na ovoj tvojoj ga nema. Molim?, začudih se. To mene ne zanima što piše tamo,veli mi.
Ovako,druže,ako dođeš na sud i potvrdiš što si ovo rekao, sud će odbaciti tvoju prijavu. Ako ne dođeš, isto će odbaciti. Pozdrav, rekoh. Daj mi dozvolu i da idem.
Najjace mi je to.... dodju 30min napisu 10 kazni i idu... DEBILI
meni napisase isto skoro na 70.... reko druze ti odje dnevno 100 kazni mozes napisati da oces, napisa mi kaznu i ja fullll gas ... mislio sam krenuce za mnom. Pi
Takumi gledaj ovo:
ZETA od Tihe Noći (đe je kružni) ka Golubovcima pravo (ne obilaznicom) do spomenika ograničenje je 50 km/h
Na istu tu dionicu od Spomenika ka Tihoj Noći je 80 km/h
KAKO???
hahahahahaha nisam to primijetio jer nisam odavno isao tuda
ali bruka
takvih slucajeva ima dosta...isto tako fataju na otvoreno na 50km/h a posle znaka ima koliko oces raskrsnica koje isti poniste...tako zaustavljaju redovno kod monteca kad se ide prema nk...a cim prodjete raskrsnicu za bandice i spuz mozete opet 80
To sam isto pitao i njih, te dobio odgovor da sam na pravcu kretanja ka Zlatici napravio prekršaj, iako drukčiji znak postoji na drugoj traci, iste te ulice.
Napisase mi kaznu za oborena svjetla jer mi je crkao amblender i u voznji su se ugasila, idem preko suda, kakve su sanse da prodjem bez kazne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ada prolazis to glat. Samo kazi da ti je crkao ablender u toku voznje ili tako nesto. Na kraju krajeva kazi da policajci lazu.
Samo budale placaju kazne
f6
Bio je jedan policajac, ja mu rekoh da cu na sud jer nisam kriv sto je amblender crkao. Potpisao sam ono da ne prihvatam krivicu.
Idi do kraja potpuno si u pravu. Po meni krivicu treba prebacit na proizvodjaca. Najbolje da ti odgovaras ako nesto crkne na tvoje auto. Kako da ne
f6
ne mora da znaci da ce proci glat
crkao je ablender i ne smijes u saobracaj
Koliko je kazna za prekoracenje? 133 na ogranicenje 80
Sude mi. Teze mi je sto na sud treba u bar da idem no ista
A to naravno, vazda sam bez posla i u kredite, ni auto nije moje![]()
Koliko je pouzdana ova aplikacija moja patrola (my patrol) za radare? Cujem da je dosta ljudi koristi..
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Dosta sam po putevima i po mom mišljenju 99℅ je pouzdana
Sent from my room
Pouzdana je dosta, tipa vise puta mi se desilo da je patrola prijavljena a nije tu nego obrnuto. Meni nesto ni ne koristi jer ne divljam ali ajde udjem pa prijavim/potvrdim za druge...
Trenutno sam na 21 prijavu, 10 potvrda, 11 negacija, pouzdanost 100%...
Last edited by LUKA!; 01-09-18 at 01:34.
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks