A ovi što izađu samo kad im je i žena neđe kroz grad pa zovu "ajde brate, što ste se u kuću zatvorili" a nema ih po 15 dana niđe...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Neka, znam neke koji dođu ka' prebijeni i umorni, jer su pod utiscima kako je žena imala posla oko ručka, pranja zavjesa, usisavanja...
Žena ne radi, đece nema, dnevna obaveza joj je ručak da spremi i počisti malo kuću, a on je umoran, od njenog posla.
Špic u glavu, pa u potiljak.
Sell the Vatican, Feed the World!
A ovi što izađu samo kad im je i žena neđe kroz grad pa zovu "ajde brate, što ste se u kuću zatvorili" a nema ih po 15 dana niđe...
This time next year we'll be millionaires
Imam ja druga sa kojim se sve dogovorimo za grad i kad se primakne 9 on posalje poruku umoran sam prastajte
Svaki put isto
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pa nije to stvar papucara vec onoga sto im je draze.
Sta je loše ako ja pomazem ženi da opere sudove?
Pomaže i ona meni da opeglam veš! :fat:
Last edited by Oljce; 28-08-18 at 19:01.
Evo sad sam napisao u 'kladionici'.. Citav dan se nerviram moram nesto izlomit.. neki televizor glavooommm
Ono jes, draže mu je da drnda telefon u društvu i čeka nju da mu se javi iz nekog butika ajde plati ovo pikice malena, nego da ga ostavi sa drugim.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ma nije moguce.Sve sponzoruse i papucari
![]()
ovaj sa raspalim motorom što nas teroriše každuju noć
Tacno mi dodje da "isfazoniram" bradu kako mi odgovara i onom trajnom epilacijom maknem ovo sto mi smeta, ko ce se vise brijat svaki dan jbt aoooo!
Ma kakvi...
Ne bi, zasto? Samo masinicom predjem svaki 2-3. dan i to ti je to... Ovako ovo sto ocu da mi je potpuno obrijano ja uvece obrijem i sutra popodne moram opet...
Kako su privatnici posakrivali cigare zbog ovog pojeftinjenja koje je od sjutra, to jest nocas od ponoci, i ako nijesu korigovali cijene.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Večeras jedan pričaše da nema cigara niđe kroz Bar, vjerovatno nekih traženih, jer ja u prodavncu viđeh cigare regularno :-)
This time next year we'll be millionaires
Kako sam gledao malo ceremoniju i ovog lika đe sjedi sa Klintonom u prvom redu, tačno sam očekivao ovako nešto. Pa onda ono kao ispraćaj...
Nije lako, ali je jako rođaci.
Neprijatan miris
Stari nerascisceni racuni.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks