Najveća balkanaska muda ikad,samo kad hoće,srećno care!
Odgledam finale obično kad Novak igra, kao ovo sad, nisam neki navijač niti pratim tenis, posebno me iznervirao sa "aferom" sa onim sektašem ali svaka čast, čoek se izdigao i vratio u rekordnom roku i osvojio ono što nije mogao svih godina kad je bio u top formi... Kapa dolje majstore... !
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Najveća balkanaska muda ikad,samo kad hoće,srećno care!
...
Svaka čast Novaku na nestvarnom uspjehu. Meč kao meč nije bio na visokom nivou. Nervozni su bili obojica. Meni su ubjedljivo najljepši mečevi između Novaka i Rafe zadnjih godina. Nekada je sa Federerom bilo extra mečeva i istorijskih ali nekako što se nestvarnih poena i igre tiče, Novak i Rafa su odigrali više kvalitetnijih mečeva.
Ovo je uvertira za US Open koji će ove godine biti veoma zanimljiv. Ćilić je u formi, Vavrinka, tu je masu novih mladih napaljenih igrača, Novak koji se vratio i stara garda... BTW kako mi se dopala UNIQLO bijela majica Rodžera, ludilo kako je lijepa, jednostavna i elegantna ali vjerujem da je masakr sa cijenom inače bi je odma poručio sa interneta. Novakove neke majice uniqlo su bile baš preskupe, pretpostavljam i ova Rodžerova
Kad je u maju znaci prije 4 mjeseca ispao sa Mastersa u Madridu njegov skor u 2018 bio je 6 pobjeda i 6 poraza a sa 6 turnira na kojima se pojavio dje je u igri bilo 6.500 bodova on je uzeo tacno 335.
Da ne pominjem da je na 3 turnira ispao posle prvog meca i kad sad pogledamo da je posle 2 i po mjeseca uzeo Vimbldon a onda juce i Sinsinati ja mislim da nije boljega povratka bilo u istoriji tenisa.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
a agassi? u godinu i po dana od skidanja sa crystal metha do 2 GSa, od 150-og mjesta na ATP do 1.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ne potcjenjujem taj povratak,naprotiv, ali Agasi je imaodugu dugu pauzu izmedju osvajanja Grans Slam titule vise od 4 godine a za toliko sezona uzeo je 1 titulu na Masters turniru.
Ja sam htio da naglasim da se Djokovic vratio ekspresno kad pogledamo da su se sa njim poigravali razni anonimusi i izbacali ga u prvim kolima turnira koje je vise puta osvajao i onda za nekoliko mjeseci uze Vimbldon pa sad Sinsinati i evo ga kao prvi favorit za US Open.
Ideeemooooo No1eeeeee !!!!! ljubi vas brat
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
ne bih da potcjenjujem niciji uspjeh ali ako se ko vracao u igru to je bio nadal i to nekoliko puta. nebi marilo da budemo malo objektivni da se nebi ponavljali. jer ako se ponavljamo postaje dosadno...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jbg, ne mogu se poredit Novakovi mecevi protiv Rafe i Federera, Novak ke prije svega udarac sa osnovne linije, Rafa isto, uz dodatak da je Rafa najbolji u odbrani uz Mareja, co'ek nema sta ne stize, na sljaku pogotovo, bukvalno iz publike vraca lopticu, tako kad se ukrste Novak i Rafa mora to bit atomski tenis, dok Fed zadnjih 6-7 god gleda da maximalno skrati svaki poen, jer jbg biologija cini svoje, mada on ni u najboljin godinama nije igrao neke duge poene, tako da njegova igra dovodi ili do brzih vinera, ili u primjeru od preksinoc do masu neiznudjenih gresaka...
Forever young, i want to be forever young
Mogu samo da kazem da je Novakovo odsustvo maksimalno iskoristio Federer u 2017 i uzeo 7 titula i to 2 Slama i 3 Mastersa sto je bolje nego za 6 prethodnih godina.
Nije ni cudo sto je najnervozniji kad ga vidi prekoputa jer kad igra sezonu Novak onda se mora ici na turnire serije 500 i 250 da bi se uzela koja titula![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
On u najboljem slucaju moze biti dobar koliko i Novak, ali bolji ne. Ritern je takodje odbrana, samo sto majstor to pretvara u napad. Inace je tranzicija iz defanzive u ostar napad najsvojstvenija Novaku. A to koliko cega ko moze da stigne.. evo ti materijal za proucavanje, koji se vec postavljao odje, ali vrijedi ponoviti gradivo. Ovo su mnogi veliki teniski strucnjaci analizirali i svi skidaju kapu majstoru koji jedini u istoriji ovako pretvara protivnicke vinere u svoje.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ljudi, nesto gledam...
Kako propade ova Danka ovako
Djevojka apsolutno mec ne moze vise dobit, interesuje me kako joj se isplati uopste vise da ide na ove turnire dje ispada u prvo kolo kvalifikacija
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kad je ona to dobra bila?
Novak je vec medju tri najbolja ikad, nema tu Sampras sta da trazi. Sampras ima porazavajuci skor na sljaci, i to ga diskvalifikuje iz ove trke. Covjek koji nikad nije igrao finale Roland Garosa (samo jednom dosao do polufinala, u 13 nastupa), samo jedan nastup u finalima mastersa (i titula), i jos pet finala na sljaci (tri titule) na nizerazrednim turnirima.
Sampras je sa razlogom bio smatram najboljim ikad prije ove ere, jer su njegovi rivali takodje bili jednodimenzionalni teniseri, svi su imali svoje bolne tacke kao sto je njemu sljaka. Sa ovom trojicom je to izbrisano,
Cak i Federer, koji od ove trojice realno jedini ima slabu tacku tj sljaku, ima impresivan skor na sljaci u odnosu na Samprasa: titula na RG + 4 finala i dva polufinala, 6 titula na Mastersima i jos 10 finala) i još četiri titule na nižerazrednim turnirima. Nadal npr nema titulu na zavrsnom mastersu, sto mu je veliki minus. Djokovic skoro da nema minusa, osim broj slemova, za sad.
Broj slemova jeste najvazniji, ali sigurno nije jedino mjerilo za trku najveceg ikad. Ako Djokovic dodje npr na 18 a Federer ostane na 20, po meni ce Djokovic biti veci igrac, zbog svega ukupno. Ako se izjednace, tu nikakve dileme nece biti. Nadal je vec vrlo blizu da skine Federera sa tog trona.
Ovako da se bolje vidi-ah ovaj Sinsinati je pao kao kec na desetku ")
Da osvoji još jednom RG i Sinsinati i dva puta je obrnuo igricu.
Sve se slazem. Meni je Novak preskocio Samprasa na toj listi onog trena kad je osvojio RG. Ali treba biti realan i reci da je s razlogom to bilo (skoro) nemoguce ranije, prije modernih reketa i homogenizacije terena. Iz tog vremena jedino je Agasi nekako uspio da osvoji sve slemove na tri razlicite podloge. Svaka podloga je imala svoje specijaliste preko kojih se nije moglo. Pit Sampras, Boris Beker, Stefan Edberg.. nikad nisu mogli osvojiti RG. Ivan Lendl, Mats Vilander.. nikad nisu mogli Wimbledon itd.. Doduse, i danas sljaka ima svog specijalistu, pored kojeg su Federer i Djokovic jedva uspjeli da zakuče po taj jedan trofej na RG, ali su zato trava i beton mnogo vise prilagodjeni "trkačima", nego sto je to bio slucaj u proslom vijeku.
Svi slemovi u nizu (+ATP finals) + svi mastersi + pozitivan h2h sa dvojicom bogova.. to je vec NEŠTO!![]()
USO 2018 Draw
Federer - Djokovic u 1/4 finala.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks