Pustio ga je cica.
-------------------
Idemooooo!!
Rokanje!!!!!!!
Uopa! Laganini.
Ćao zdravo.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pustio ga je cica.
-------------------
Idemooooo!!
Rokanje!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaa sampioneeeeee!!!!
Nol6 !!!!![]()
Odvali ga rutinski brate.
Čim je maksimalni fokus tu, dileme nema. Ispade zbog toga da je finale bilo najlakši meč na turniru.
Još mu samo olimpijada fali.
Svaka čast!
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
ovo je bilo peske. novak odlican, fed ispod nivoa.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Federer igrao seljacki ovo sto ispratih. Djokaj zasluzeno. Kakvi su oni kragujevcani gore sto vicu svo vrijeme... dzaba amerika bajo
![]()
Fedexu za 2 mjesto na turniru urna.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Stvarno, kakva kriminalna publika, sta zna seljak sta je tenis nazalost. Cestitke Djoko, uzivaj![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Haha a isto mi je palo na pamet. Sta je ono kakav je svilajnac stigao do USA a ja je nikad vidjet necu....
Elem kao da je bijelo povukao danas, grama nervoze, euforije, nicega. Samo klasican fokus i cepaj.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
He is fucking back
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
J*** ne vadi!
Auuu bas lagano nisam vjerovao ali ovo ispade najlksi mu mec ovdje.
Ovo nece niko postici brzih dana sigurno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Niko ne iznervira Rodzera ka Nole.
Rijetko kad vidimo ovakvo psovanje I nervozu od strane svajcarca.
Novak presao igricu.
Bravo Crnogorac.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Oni sto gasise temu tenis na forumu I ostali cimbenici I tenisaci na aparatima.
Млого му зајабан овај Гад-мод.
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
Stvarno je obrnuo igricu, svaka cast. Tezi su mu bili izgleda svi mecevi prije finala, al je prelomio nesto u glavi, totalno rasterecen igra, to je ono sto se trazilo.
Forever young, i want to be forever young
Sva 4 Slema
4 Slema uzastopno
Svih 9 Mastersa
6 Mastersa u godini
5 WTF-ova
24-22 sa Federerom
27-25 sa Nadalom
Presao je igricu. Bravo Novace Djokovicu
Federeru fali Monako i Rim a Nadalu Majami i Pariz!!! Koliko je rekorda postavio ovaj čovjek nije ni čudo što se ovi jači igrači potpuno poramete kad igraju protiv njega ...
deuscroix
Rafa nema ni WTF.
E zbilja, kad samo pomislis da je mogao biti nas. Kakve smo mi ovce, sta smo mi sve propustili, Novak je jos sitnica..
Nego, ovo sto je coek uradio.. ja nemam rijeci. Jedino Nadal ima udarac da proba da odradi sve masterse. Fedja nema sanse, jer nece ni nastupati vise na sljaci. A i 4 slema u nizu mislim da nece vise niko od ove velike trojke, bez ako Novak ponovo poludi, pa ponovi isti uspjeh.Ostaje cilj da odradi jos 2 slema, kako bi prestigao Samprasa po slemovima i po tom, za mnoge glavnom, kriterijumu usao medju trojicu najboljih svih vremena.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks