Jeste razlika u godistu bude negdje na stakla i stopove i pojaseve i tu na masinski fakultet grijese sa upisom godista jer izdaju COC...
Dosta njih koriste upravo godinu prva registracije kao mjerodavnu. Po meni pogresno, jeste da auto nije koristeno prije toga ali godina proizvodnje je bitna (pogotovo kod prelaska na facelift ili novi model).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Tacno tako. Na mobile.de npr pise erstzulassung(prva reg.) a ne god proizvodnje na oglasima, tako i na to treba obratiti paznju.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
To znam sve, meni je samo najjace sto je covjeku posle godinu-dvije i to bilo malo pa je htio jos 4 da je podmladi... Ee kakve su sve price pricane za tu mazdu... Unikat, sira je od ostalih za po par cm, duza, uza, visocija... Ne znam ni sam kakva je sve bila - a ono 325 cini mi se, najklasicniji auto moguci![]()
But if you never try, you'll never know..
Brate lovAckih prica je bilo tad bez interneta, vibera i cuda.
E zamisli kad ih dan danas ima. I to na forum...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sto koristite protiv smrada od kondenzacije u ventilaciji?
Kupih neki sprej ono sto prska 15 min. , Aronsol (ili nesto slicno), znaci kao da je umro neko unutra, prodacu kola ako ovo ne rijesim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja s'vrijemena na vrijeme koristim sonax-ov sprej i zadovoljan sam. Imas ga u Okov.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sonax je meni prosle godine za tu sezonu ocistio smrad. Ove godine pred sezonu kad sam bio u okovu gledah nije ga bilo i tu se prica zavrsila :-)
Nisam ga vise nidje ni trazio
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Imas ga u Okov u Bazar, ja sam ga prošle ned uzeo.
Sonax za klime
Pozdrav, reko da pitam iskusnijepeugeot 407 2.00dizel , 2006godiste, presao 80000km , cijena neka otprilike da li zna ko? I sto misli o 407 kakvi su ?
Za 13 godina 80 hiljada?
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Svi to pitaju, vlasnik ima sluzbeno auto od firme u sloveniju, prvi je vlasnik auta koje je kupljeno u autosalon...
Odlicno je to, ako ti se svidja kupuj. Kakav god da je, nije gori od ovih automobila ato su prešli 120hiljada na autodileru, a obrnuli su pola miliona![]()
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
da ne zna ko ima li dje u pg da se uzme tow hook ? kod acimica nema ,pitao sam![]()
Zna li neko dje dodje servis Zeljko mislim da je Vujisic na niksicki put?
Zna li neko ima li ovo gdje da se uzme u pg da ne cekam 15 dana sa neta.
https://goo.gl/images/pSN4c5
treba mi da spojim kameru
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks