Miroljub da reaguje, odmah.
Mogu li kako Knežević i Medojević za ovo širenje lažnih vijesti i klevete,da ne idu u zatvor, jer zatvor je za ljude.
http://www.vijesti.me/tv/aerodrome-u...-godina-998807
Jedina dobra stvar ovoga sto ce svi nesposobni partiski kadrovi pocet privatnim biznisom da se bave.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Oce kad im se isplate otpremnine
One Ring to Rule them all...
FUN FACT - Dobili smo naslovnu stranu u Vijesti za ukupno dva eura koliko nas je koštala reklama na Facebook-u. Ili je nešto drugo u pitanju?*♂️
Naime, naš budžet za Facebook reklamu teksta o mogućem trošku hedžinga za autoput iznosio je cijela 2 eura.*
Ipak, sve su prilike da nas nijesu citirali zbog ovih troškova. Elem, izgleda da smo prvi otvorili temu o kojoj se malo zna, još manje govori a ponajmanje piše. Koristili smo podatak Bloomberg koji pokazuje koliki je trošak hedžinga na godišnjem nivou.️
Kako do naslovne strane u Vijestima na temu ekonomije?
1. kontinuirano pisanje dobrog i kvalitetnog sadržaja;
2. prilagođavanje sadržaja čitaocima kroz jednostavne analogije i prijemčive životne situacije;
3. korišćenje referentne domaćih i međunarodnih izvora koji se ne mogu demantovati;
4. grafičko prikazivanje činjenice kako bi svakome bilo jasno o čemu se piše;
5. napraviti jeasne ograde o pretpostavkama;
6. otvaranje konkretne i usmjerene diskusije na temu.
Samo kvalitetan sadržaj daje naslovnu stranu, ne pomažu tu ni "dva eura druže".
p.s. najavljujemo novu analizu na temu koja se tiče svih nas. Ovoga puta akronim je poznati heštag #tlzp, priču objavljujemo za 7 dana.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Kad mogu aerodromi Beograd,Zagreb,Priština,možemo i mi,nijesmo gubavi...
Ko ce preuzet onoliko radnika crni investitor
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Telekom, EPCG, Pivara, trajekti... Koljes bika zbog kilo mesa kojeg ce da izjedu... zna se ko. CG model privatizacije.
Nevjerovatno je kako u zemljama istočnog bloka postoje loši i dobro modeli privatizacije.
Onda na kraju krajeva vlast je ogledalo naroda, tako da dobijemo ono šta biramo.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
http://www.vijesti.me/vijesti/ugasen...z-novca-998840
“Vijestima” je nekoliko sugrađana saopštilo da su pokušali da vrate novac, ali da nijesu mogli da stupe u kontakt sa nadležnima iz agencije
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Problem je mgx uz aerodrome ide i on zbog toga to rade ako im prodje... nema vise vladine pomoci za mgx nema vise pomoci od acg ne da evropa pare ako ispomazu propalu firmu a NE SMIJU DA JE UGASE pa sta ces prodaj sve da se spasis jer ne daj boze da vratis malo sto si uzeo jer sto bi ti se zrtvovao za onoga zbog koga si tu gdje jesi punih dzepova...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Hihihi
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Svoj na svome.
https://www.cdm.me/politika/gusinjan...jvece-pocasti/
Selo Vusanje, kraj Gusinja.. To je to mjesto u kom je spomen-obiljezje Jusufu Celaju postavljeno kraj osnovne skole, koje svijetli nocu, sa albanskom zastavom na vrhu.. u sta drzava Crna Gora ne smije da dirne. Znaci, dno dna. Najveci koljac iz Velike 44-e vec vise od 5 godina ima spomenik u nasoj drzavi, svi cute. U pravu je Tripleta, svoji na svome.. hebi, ne vadi...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Od malih nogu treba učiti pomladak da mrzi, zadnje pare ću dat da školujem đecu i da pođu neđe daleko da se ne vrate, ne moraju mi na sahranu doći komunalci će me sahranit.
Eto.da se slozim sa Remarkom isto i ja zelim za sebe i svoj podmladak.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kad nema drzave, to je logicna posledica. Ugrozeni bjeze, povlasceni se sire..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne mogu te pozicije donijet glasače niti spakovat toliko članova kao Aerodromi.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks