Ima li ko iskustva sa retusiranjem/restauriranjem fotografije stare 50-ak godina? U kojoj foto radnji to rade zna li ko?
Rade u foto Boni u ul. Slobode.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Najjače ovo kad nešto pitaš đe nešto rade, ili đe nešto ima, i onda ti neko odgovori da restauriranje fotografija rade u fotografske radnje :o pa nije mislila u diskont pića da ide sigurno.
Ili pitaš za alat pa ti kažu pođi u Kips ili Okov...
Ako znate sa sigurnošću da ima i da ste viđeli, ima tu i tu i gotovo.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Koje novine objavljuju slobodna radna mjesta sa Zavoda za zapošljavanje? Nekad su Pobjeda i Dan objavljivali ponedjeljkom, srijedom i petkom. Gledao sam današnju Pobjedu i tamo ih nema.
Imas sajt zavoda za zaposljavanje, pogledaj tmao
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tamo je dosta nepregledno zato sam i pitao. Nema veze, dako se snađem.
Zna li ko kakav siguran parking u blizini glavne autobuske u Dubrovniku?
Trebam da sacekam neku posiljku po busu. Pod sigurnim mislim da cu 100% naci mjesto i da mi se autu nista ne desi.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
WTF...
Rijetko sam isao automobilom u Dubrovnik, a tih nekoliko puta sam parkirao uglavnom oko starog grada (parkinzi se naplacaju), jedanput gore na brdu (park Gradac) gdje je besplatan parking. Ipak sve je to daleko od glavne autobuske stanice. Motociklom sam cesto u Dubrovnik (predhodni motocikl sam tamo servisirao) i bilo kojim vozilom da sam isao nije mi palo na pamet da mjenjam/skidam tablice.
Sent from my Motorola 8400
I mene ovo pitanje chudi,ka da mu auto bradu ima
...
udji na temu svetsko prvenstvo u rusiji i vidjeces kakva ljubav vlada izmedju nas i hrvata ,ne vidim razlog da ti se nesto lose moze desit
Onamo kod luke ima parking, mislim da je slobodan.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Mogu li se vratiti fotke koje su obrisane iz telefona nakon vraćanja na fabrička podešavanja?
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Samo ako imas bekap
Moze ako je rutovan i nisi ga punio novim podacima. Ima programa koji to mogu.
Probaj disk digger aplikaciju... Ja sam neke fotke tako vrstio nakon clean instalacije roma...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kako izvadite (ili uopste vaditi) male bodlje morskog jeza?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pincetom
Treba li za djecu do 3 god pasos za trebinje? Ja da znam ne treba, jel se sto mijenjalo
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks