https://www.macworld.com/article/324...ur-iphone.html
ovi sto pumpaju 7,5 su ok
ja ga imam i radi odlicno
ne sjecam se kad sam zadnji put koristio kabal
Mene vrijeme zanima ... da izbacis koliko treba na wireless a koliko sa na kabal (fast)
Cmok
https://www.macworld.com/article/324...ur-iphone.html
ovi sto pumpaju 7,5 su ok
ja ga imam i radi odlicno
ne sjecam se kad sam zadnji put koristio kabal
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja na X ne mogu te rezultate postici nikako...
Hoce na kabal ali ne bezzicno...
iPhone može preko wireles charging do 7,5W i to je za apple standard fast wireless charging. Ti punjači su skupi a ne bi da reklamiram sad koji su. Ja sam preko ebay-a platio neki obican, al mu treba nekih 3 sata da ga puni do 100% (iPhone 8).
Evo ovaj:![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by baraba; 23-07-18 at 11:29.
da, a koliko puni adapter?
Na kutiji piše 1.5 (W ili V nisam siguran, a ni stručan) sa 2 A. Ja sam našao neki OEM punjač sa tim karakteristikama i to mi je gorenavedeni rezultat.
Na iPhone X sam na originalan Apple 12W punjac dobio da puni isto kao na kabl,tj 1,7A a tel je bio na 35%. Ako stavite Samsung fast charger ne dobija se neki bolji efekat,jer sam tel ne podrzava Qualcomm Fast Charging. Znaci treba ipak neki jaci punjac. Ja sam probao original Apple, a mozda tako radi i na neki drugi koji je 5V 2.4A,probacu kasnije i to.
Ove Wireless Fast Chargere od koze i aluminijum imam u prodaji po 20EUR,ako koga zanima
Sent from my pidgeon.
GSM House
Imam i ja nekih običnih charger bežičnih za sve modele koji podržavaju....
Cijena 5e.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mene zanima ali sad sam zbunjen jer ne znam puni li “brzo” bežičnim putem ili ne? I ako puni- sa kojim punjačem. Ne bih da uzimam nešto bzv
Postoji Fast Wirelless Charging, potrebno je da podrzava to telefon, Wireless charger i adapter za struju,tako da npr za S9 moras da imas Fast Wireless charger i Fast Charger adapter za struju da bi to sve radilo kako treba. Kod iPhone 8,8+ i X ne postoji Qualcomm fast charging nego neki njihov sistem koji zahtijeva adapter od minimum 2A i Fast Wireless Charger kao onaj sto sam slikao. U ostalim slucajevima na iPhone kozes da postignes maximalnu struju punjenja od 1A u idealnim uslovima. Ja sam pokazao da sa pravim adapterom i wireless punjacem to moze da ide i 70% brze, tj da struja punjenja moze da bude i 1.7A. U idealnim uslovima (baterija ispod 10%, tel bez futrole, postavljanje tel na pravi nacin i gore pomenuti adapter i punjac) struja punjenja moze da ide cak do 2A
Sent from my pidgeon.
GSM House
Hvala na pojašnjenju.
Pozdrav kolege, slomio mi se ekran na 7plus samo staklo, displej je oket. Zanima me dje mogu naci da mi zamijene ali da je original a ne neko kinesko ******?
067444333 Srdja,ja sam kod njega mjenjao za 6-cu,vidi dal ima za tvoj.Uglavnom reci ce ti jel orginal ili kinesko,nece ti uvaliti.
Ili GSM house
Imas ovdje kolegu Ramses, provjereno dobar i korektan.
Gsm house
Ul. Slobode 67
069/100-100
Hvala Vam dobri ljudi. Kontaktiracu kolegu Ramsesa
Moze li da se skine iCloud sa iPada koji je otvoren bez pasvorda i moze da se koristi normalno? Ios 11.4.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Postoji li mogucnost da kako odradim fabricki reset ili slicno i da uklonim sifru sa iphone 6 ? Samo mi trazi da ukucam onaj passcode i nista vise
Neko da mi kaže kakve su sanse da telekom prihvati garanciju na ovoliko napukao ekran? Pokvario se zvučnik a u garanciji je tel još godini ipo..?
probaj prvo u icentar
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks