E ne znam, možda je do mene ali mi ne ostavlja baš najprijatniji utisak kad osjetim da se muško/žensko naparfimisalo prije 8, 9 uveče. Mislim, to je neki moj trip, ne znam postoje li kakva pravila
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja baš volim naviku i crtu kod ljudi koji drže do higijene, koje vole da se obuku lijepo i koje mirišu. Ja cijeli dan provedem u kancelariji ali volim osjetiti miris na sebi...nekad mi se desi da potrošim roll on i da zaboravim da ga kupim pa mi bude bvz da na samom sebi osjetim miris znoja koji fakat nije toliko neprijatan kao što zna biti kod drugih ali mi smeta. Mirisem se ujutru i popodne nerijetko kada izađem.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Danas se poprskah sa Montale Aoud Lime parfemom...Prao sam ga sa sebe kako je težak bio. Black Aoud je bio bolji...
P.S Allure Homme Edition Blanche i poslije tuširanja ga osjećam na ruci. Preko 10 sati. Kakva parfemčina i prefinjenost u citrusima
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Što se umiriste. Ima li ko što da je zanimljivo našao od parfema?
Prije nekolika bio do Delte i svratih u parfimeriji Beauty ili tako nekako se zove, ajde rekoh par Diora da pomirisem da se podsjetim nisam odavno..
Homme intense i Sauvage stvarno jedinstveni i jedan i drugi..
Homme intense jos uvijek nista slicno nisam mirisao i rado bih ga posjedovao i ako bih ga sigurno slabo koristio, nevjerovatan parfem stvarno kao neki ženski neseser pun najskuplje šminke aaa bas mi se svidja parfem, po meni je pravi unisex koji traje, traje i traje bas bih ga izdojio od svih parfema koje sam mirisao, Sauvage mi je standardno odlican i nalazi na listi za kupovinu u nekom narednom periodu..
Koliko bjese intense?
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Home intense eau de parfum imam za 66eurića za 50ml,directly via Roma per 7-10 giorni.
...
Eto te kao telesop![]()
Evo i ja da se nadovezem, trenutno u kolekciji imam Armaf Club de Nuit, Bleu de Chanel eau de parfum, YSL la nuit de l'homme, joop homme, laura biagiotti roma, dior fahrenheit a sledeci na listi je prada l'homme, parfem je brutalan
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Quid pro quo
Nijesam htio reci da se ne uvrijedis, ali da![]()
A nemam se shto uvrijedit care,od kako znam za sebe ima kombinacija,vazda![]()
...
Ahhahaha nema bez togasamo da se para okrece
![]()
Normalno,a ne da chekaju ko ce im platit piće i shuplje non stop,milioni...
...
Onamo gore u deltu, ne znam kako se zove, na sprat pored antony morata ili alda cini mi se.. Parfem je za neku ranu jesen i proljece, a sto se armafa tice, nije mi dosadio jos, cak gledam ko moze iz amerike da mi donese novu bocicu ovo ljeto jer sam ga ja tamo uzeo prosle godine.
Quid pro quo
Evo probah Pradu L'Homme i mogu reći da je miris veoma blizu da ga okarakterišem kao ženski. Dominira taj miris Irisa i još nekog cvijeća. Neroli i ne osjećam... Radnica bješe oduševljena što tražim baš taj miris... Meni lično ovo nije za muškarce. Muško treba da miriše na sve osim ne na cvijeće jer je cvijeće ipak ženska nota...mada ni kod žena ne volim da osjetim cvijetne mirise koji dominiraju.
Takođe veliko razočarenje za mene jesta Aqva Amara. Toliko ga Jeremy fali na svojim reviewima da sam mislio da je zaista nešto posebno ali meni miriše tako jeftino i nedovršeno...
Stoji da vuce na zenski miris, ja iskreno volim tu svjezinu neku, parfem taj mirise kao kad obuces svjeze opranu robu, na neki omeksivac, ja koristim dior fahrenheit od kojeg nema boljeg MUSKOG parfema po mom misljenju, ali ne zelim uvijek tako "jako" da mirisem. A sto se Dzeremija tice njemu je skoro svaki parfem wow
Quid pro quo
Nije Jeremy loš. Iskoristio je svoj šarm, prikupio hiljade pratilaca, očigledno drma neku finu paru čim se i ferarija domogao i čim počinje da pravi svoj sopstveni miris tj brend. Ukusi se razlikuju po pitanju mirisa a moj i Jeremyev se izgleda dobrano razlikuju. Čak me iznenadio da je za Aventus Creed rekao da ne treba takav miris kupovati jer isti efekat imate sa Dior Sauvageom. Sauvage jeste popularan i specifičan miris, dugotrajan sa ogromnom projekcijom i pravi magnet za komplimente ALI Creed Aventus je fakat ljepši miris. Kakva šteta što je tako yebeno papreno skup i što se sa njim prskaju fudbaleri sa IQ 15![]()
I opet moram da ponovim obožavam Dior parfeme ali fahrenhait teško smeće, gadi mi se od njega
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks