Page 834 of 1402 FirstFirst ... 3347347848248308318328338348358368378388448849341334 ... LastLast
Results 20,826 to 20,850 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Osnovni sud: Vojvodić nezakonito smijenjena; UCG: Ne vraća se za rektora

http://www.vijesti.me/vijesti/osnovn...rektora-996240

Thanks Thanks Given 
    1,881
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Niko da prokomentarise ovaj pozdrav Trampa i Djukanovica
    http://www.vijesti.me/vijesti/pojavi...anovicu-996135

Kakva prisnost, nevjerovatno...
    Mislim da ih je Darmanovic povezao, vele da je on trampov omiljeni ambasador.... Srle stari boem, mora da je Trampa po kafana vodio...
    E sad zamislite predsjednika SADa i one gejeve od metra ipo ka sto su Becic, Dritanga i ekipa... ne ide, drugari, jednostavno ne ide, covjek mora da se rodi da bi bio lider...

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Shef!
    ...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Radnici I neradnici, meni se cini da, kada je omladina u pitanju, masu je teskih parazita I lelemuda, ali bogami ima I uspjesnih I marljivih omladinaca. Manje vise, to se moze I primijetit, ako ko prati. Vlast nam je kanta, utulili su generaciju koja je u ovoj deceniji pozavrsavala fakultete, onda kad najvise budu mogli da rabotaju, tada ce najvise I davati za vracanjr duhovaH. Ah! No kad neko umije, napredovace, bilo da se radi o odbrani nevinih ili ne tako cednih ili prodaji pijeska beduinima.
    Prije par dana sjedim u grad sa bratom od tetke i njegovim drugom...
    Momak zavrsio ekonomiju, sve u roku, dobar prosjek...
    Pitam ga dje planira da radi, veli da gleda nedje u drzavni posa, bilo dje, po mogucnosti neko ministarstvo...a otac mu otvara privatnu firmu, bas dobra ideja, to ako im krene, ima da se useru od para...
    Gledam momka, odlican student, zdrava, normalna prica, vidi se da ima neki cilj u zivotu... bistar, vodi racuna o sebi, trenira redovno, ljepuskast, fino obucen, namirisan, zavrsio fakultet redovno, ima djevojku, smuva jednu promoterku dok smo sjedjeli, bas me odusevio... drago mi je sto ima jos fine omladine, sto zdravo razmislja...

Thanks Thanks Given 
    12,598
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Par replika na prethodne teme.
    Zvoncice ako se jednom ili dvoje ljudi obrnulo u zivotu, ne znaci da ce svima. 12000 hiljada nezaposlenih iz te struke na tvoja 2 primjera ne uliva nikakvu nadu. I sve da se neko od njih zaposli u sud, zar stvarno mislis da moze ta osoba svojeglava da bude? Ispunjenje sna da ti bude da radis nedje dje moras da klimas glavom?

Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
    potpuno sam saglsna, doduše nijesu to baš usamljeni primjeri, ali ok, realno je da jedna lasta ne čini proljeće! Moje ukljućenje se odnosilo samo na to da ipak ima ljudi koji svoj napredak MORAJU preko državne službe da grade....isto kao i Lepetančeva rodjaka koja mora da stažira i sve što dalje bude preduzimala dok ne postane specijalista moraće preko ministarstva zdravlja da radi....ista je stvar sa pravosuđem i sa još nekim oblastima....manje više svi madi ljudi koji žele da budu profesori, ljekari, pravnici imaju skoro pa jedinu mogućnost da odrade pripravnički u državnim institucijama....eto zato rekoh da ne možemo sve mlade ljude koji rade državni posao nazivati benama, budalama, kretenima, glupacima...oni to nijesu! Ima li puno "intelektualaca"? Ima! Jesu li svi "intelektualci"? Nijesu, neki su stvanro INTELEKTUALCI i zbog njih ne treba generalizovati! Ja uostalom vjerujem, to je moje pravo i to ubijeđenje nije formirano jer mi se tako oće nego što sam vidjela djecu ovakvu i onakvu, da onaj ko je sposoban ni dana nije bez posla....onaj ko umije, počne kao sekretar, a završi kao finansijski direktor! Nametne se svojim znanjem, sposobnošču, posvećenošću...Ali to je samo moje mišljenje na osnovu primjera u okruženju
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Moze li neko nabrojati vise medijskih splacina ?

Ima li preko ovoga ?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Niko da prokomentarise ovaj pozdrav Trampa i Djukanovica
    http://www.vijesti.me/vijesti/pojavi...anovicu-996135

Kakva prisnost, nevjerovatno...
    Mislim da ih je Darmanovic povezao, vele da je on trampov omiljeni ambasador.... Srle stari boem, mora da je Trampa po kafana vodio...
    E sad zamislite predsjednika SADa i one gejeve od metra ipo ka sto su Becic, Dritanga i ekipa... ne ide, drugari, jednostavno ne ide, covjek mora da se rodi da bi bio lider...
    Slavka Vraneša za pre$ednika onda
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by majstori majstori View Post
    Cini mi se da fali bitan sastojak tih splacina..onaj sa skala radia iz kotora bjese li slavko mandic

E znao sam da fali neka spalch Jedna od njavecih tbh

Ali ajmo ovako jutros :

FUN FACT - Legalizacijom marihuane, crnogorski BDP može da poraste za najmanje 33 miliona eura ili za otprilike 0,8% godišnje.������*⚕️

Kako smo došli do ove cifre? Kao i za sve stvari u životu, pretpostavili smo neke stvari. ��⛑️��
    Prva pretpostavka je da se gram marihuane nabavlja za 5 eura. Pretpostavili smo i to da akciza na marihuanu iznosi 100%, kako bi obračun bio lakši. Sve ovo znači da bi maloprodajna cijena grama marihuane bez pdv-a iznosio 10 eura u čemu je akciza 5 eura.������
    Idemo dalje u obračun: Prema podacima iz Bijele knjige organizovanog kriminala iz 2014. godine, u Crnoj Gori je registrovano 7.500 korisnika marihuane. Neka bude da ih je zaista toliko (mislimo da ih ima mnogoooo više, khm khm khm). Ako svaki od njih svakog dana srola makar 1 gram, to znači da bi država od njih godišnje prihodovala 13.687.500 eura (7.500 korisnika x 5 eura (akciza za gram) x 365 dana). Podsjetimo, obzirom da je akcija 100%, množenjem ovih 13,7 miliona eura sa 100%, dobijamo da bi promet od prodaje marihuane iznosio 27,4 miliona eura. ������
    Ne lezi vraže, idemo dalje u osvajanje zelenog obračuna: u Crnoj Gori je 2017. godini zabilježeno preko 11 miliona noćenja. Prema međunarodnim pokazateljima, najmanje 5% od turista konzumira marihuanu, što nam daje 550.000 noćenja ljudi koji "rolaju" . Ako svi oni "smotaju" jedan gram marihuane dnevno (mada mislimo da je i to mnoooogo više ������), to znači da bi država prihodovala 2,75 miliona eura (550.000 noćenja x 5 eura akcize). Obzirom da akciza iznosi 100% cijene, množenjem ovih 2,75 miliona eura sa 100%, dobijamo da bi promet od prodaje marihuane turistima iznosio 5,5 miliona eura.������
    Eto tako, možemo prihodovati najmanje 33 miliona eura samo od legalizacije marihuane, sve u cilju rasta BDP-a! Podvlačimo - najmanje 33 milona eura, a realno mnogo, mnogo više. ��*��*����✌️
    Ovo pak opet znači da možemo bez problema da se zadužimo još nekih 20-tak miliona eura a da ne ugrozimo odnos duga i BDP-a. ������

Eh da, čestitamo 13 jul! ������

Thanks Thanks Given 
    2,052
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Ma, i to bi bilo na ulici, bezakcizna roba ��

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Ovdje se pdv ne placa a ne akciza na marihuanu
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    1,881
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Thanks Thanks Given 
    8,528
    Thanks Thanks Received 
    1,453
    Thanked in
    626 Posts

https://www.theguardian.com/cities/g...re-in-pictures

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

E znao sam da fali neka spalch Jedna od njavecih tbh

Ali ajmo ovako jutros :

FUN FACT - Legalizacijom marihuane, crnogorski BDP može da poraste za najmanje 33 miliona eura ili za otprilike 0,8% godišnje.������*⚕️

Kako smo došli do ove cifre? Kao i za sve stvari u životu, pretpostavili smo neke stvari. ��⛑️��
    Prva pretpostavka je da se gram marihuane nabavlja za 5 eura. Pretpostavili smo i to da akciza na marihuanu iznosi 100%, kako bi obračun bio lakši. Sve ovo znači da bi maloprodajna cijena grama marihuane bez pdv-a iznosio 10 eura u čemu je akciza 5 eura.������
    Idemo dalje u obračun: Prema podacima iz Bijele knjige organizovanog kriminala iz 2014. godine, u Crnoj Gori je registrovano 7.500 korisnika marihuane. Neka bude da ih je zaista toliko (mislimo da ih ima mnogoooo više, khm khm khm). Ako svaki od njih svakog dana srola makar 1 gram, to znači da bi država od njih godišnje prihodovala 13.687.500 eura (7.500 korisnika x 5 eura (akciza za gram) x 365 dana). Podsjetimo, obzirom da je akcija 100%, množenjem ovih 13,7 miliona eura sa 100%, dobijamo da bi promet od prodaje marihuane iznosio 27,4 miliona eura. ������
    Ne lezi vraže, idemo dalje u osvajanje zelenog obračuna: u Crnoj Gori je 2017. godini zabilježeno preko 11 miliona noćenja. Prema međunarodnim pokazateljima, najmanje 5% od turista konzumira marihuanu, što nam daje 550.000 noćenja ljudi koji "rolaju" . Ako svi oni "smotaju" jedan gram marihuane dnevno (mada mislimo da je i to mnoooogo više ������), to znači da bi država prihodovala 2,75 miliona eura (550.000 noćenja x 5 eura akcize). Obzirom da akciza iznosi 100% cijene, množenjem ovih 2,75 miliona eura sa 100%, dobijamo da bi promet od prodaje marihuane turistima iznosio 5,5 miliona eura.������
    Eto tako, možemo prihodovati najmanje 33 miliona eura samo od legalizacije marihuane, sve u cilju rasta BDP-a! Podvlačimo - najmanje 33 milona eura, a realno mnogo, mnogo više. ��*��*����✌️
    Ovo pak opet znači da možemo bez problema da se zadužimo još nekih 20-tak miliona eura a da ne ugrozimo odnos duga i BDP-a. ������

Eh da, čestitamo 13 jul! ������
    Dok se mi ne opametimo svugdje na planeti će biti legalizovana tako ta izbriši taj prihod od turista (nosiće svoju)
    Evo u Srbiji je nedavno ministar zdravstva promovisao legalizaciju mare u medicinske svrhe, što je na pola koraka od legalizacije za lične potrebe

Mi ne bi bili mi da ne radimo protiv sebe

PS.
    Skupa ti ta trava Gandalfe. 10 € bez PDVa za jedan gram
    Last edited by Rakun; 14-07-18 at 00:51.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Steari jes fashista i nervira me, ali ponekad ga bas ubode

Last edited by Gandalf_White; 14-07-18 at 06:40.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Opet se puca na Ljuba . . .

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Steari jes fashista i nervira me, ali ponekad ga bas ubode

Ko je potomak cetnika? Bez ako se ne misli na onu lazavinu oko Blaza Djukanovica sa kojim Milo Djukanovic veze nema osim sto mu se djed tako zvao a sada sin. Kakve jame dovoditi u vezu sa Cupicem!? Ne znam sta je i ko uboo ali ovo su teski failovi online opozicionara koji ne biraju mjesto i priliku da poentiraju a u sustini sve fulaju, pogotovo ovi kripto nacionalisti.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

E pa. Napuni me covjek sicije na zoru. Jos ne mogu da vjerujem sta je neko fejsbuk spadalo napisalo za Ljuba Cupica. Uzas!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

https://www.cdm.me/ekonomija/pred-ot...zavnoj-upravi/

Упс! Зар је могуће? :grin:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by el_del View Post
    https://www.cdm.me/ekonomija/pred-ot...zavnoj-upravi/

Упс! Зар је могуће? :grin:
    Gahahahahahahahahahahahha

Rekose ovi iz DPS-a prosle godine kada sam na vise stranica pisao o ovome da sam lud.

Hahahahahhahahahah

Idemooo bre... Kuci.. pa za sledece izbore opet zelenu hemijsku u ruke pa srce oko DPS-a

Hnje hnje hnje hnje hahahahahhaha

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ko je potomak cetnika? Bez ako se ne misli na onu lazavinu oko Blaza Djukanovica sa kojim Milo Djukanovic veze nema osim sto mu se djed tako zvao a sada sin. Kakve jame dovoditi u vezu sa Cupicem!? Ne znam sta je i ko uboo ali ovo su teski failovi online opozicionara koji ne biraju mjesto i priliku da poentiraju a u sustini sve fulaju, pogotovo ovi kripto nacionalisti.
    Jame se dovode u vezu sa komunistickim pogromom cetnika i "kolaboranata" sa okupatorom.

Milo stara Srbenda. Bio je najveci ****** 90ih pa i ako mu niko nije bio u cetnike on je zaduzio velikosrpsku ideologiju kao malo ko na ovim prostorima.
    Nije otisao da polozi vijenac momcima iz NK koji su izginuli 90ih po ratistima na koje ih je on slao.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,878
    Thanked in
    2,049 Posts

Gahahahahahahahahahahahha

Rekose ovi iz DPS-a prosle godine kada sam na vise stranica pisao o ovome da sam lud.

Hahahahahhahahahah

Idemooo bre... Kuci.. pa za sledece izbore opet zelenu hemijsku u ruke pa srce oko DPS-a

Hnje hnje hnje hnje hahahahahhaha

Koliko će samo kvalitetnog kadra stići na tržište rada, ovo je smišljeno da se oporavi privatni sektor, vrhunski potez, hvala vladi.

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

A ko ce to da izvrsi kontrolu ovih mjera ako se budu sprovodile 🤣
    Ugovor o djelu hahaha

I ako se sprovedu DPS ce morati ponovo da stane u odbranu drzave
    Cisto sumnjam da ce Suljo i Limeni to da rade
    Last edited by Markys; 14-07-18 at 10:52.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,744
    Thanked in
    1,094 Posts

Poslaće kući čistačice, medicinske sestre, pomoćnike u nastavi isl tj ljude koji nešto i rade i tako će se završiti priča. Na njihova mjesta dovešće ljude koji rade preko agencija.

Page 834 of 1402 FirstFirst ... 3347347848248308318328338348358368378388448849341334 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)