Vazda care,i dobrososha si u bilo koje doba)
Žao mi je samo shto nas struja zeznu onog dana,no jbg sad.
...
ahahahahah bravo,poshtedili su nas ovi iz EPCG nervoze,hvala im dje chuju i ne chuju
...
E eno vidio si koja je gužva kod mene ahahah,a rachun ka za 7,8 chlanova,pasmtr
...
Aahahahahhahhh prejako
Evo sam brzinski bio do delte nešto da završim i naprskao na desnoj ruci Dior Sauvage, na lijevoj ruci Violin-u kopiju Dior Sauvage-a, znači ne vjerujem koliko je dobra kopija, nerealno, mislim da je ovo jedna od najboljih kopija bilo kojeg mirisa kojeg sam probao.
Inače imam bočicu 50ml njihove kopije Creed Aventusa od koje sam potrošio po procjeni 10ml. Ako ko želi da ga pazari neka se javi, dao bi je za 10 eura.
Last edited by Director; 04-07-18 at 12:42.
Stigao i prezadovoljan sam![]()
Ps.
Juce u barcode ulazim i kazu mi stigao novi Armani Aqua Di Gio
https://www.fragrantica.com/perfume/...olu-48138.html
Odlican
Sent from my iPhone using Tapatalk
Directore hvala na detaljnom odgovoru, naravno da ti se javljam kad stigne Armaf a prije neku noc na ebay porucih nekoliko Al Rehab parfemskih ulja, moze da bude veoma interesantno javljam kad stignu, mada mislim da sam se zeznuo jer tek kad sam ih kupio vidio sam da ima u Srbiji na KupujemProdajem po 300dindzi ja ih porucio nedje iz PM tri kom za 15eura sa postarinom ali nema veze...
https://www.fragrantica.com/designers/Al-Rehab.html
Al Rehab silver - clone Creed Silver Mountain Water
Evo lakse mi ovako
![]()
Last edited by METZ; 04-07-18 at 20:40.
Ti si kralj
Kako smo se navukli na ovu ljepotu. Inače ove parfemske kuće iz emirata, arabije,sve više uzimaju svoj dio u prodaji po svijetu. Pun je internet pozitivnih kritika i to je dobro, posebno zbog činjenice da dizajnerske kuće drmaju dobre pare u parfemskom svijetu i da su mnoge cijene prenaduvane.
Ja i dalje ne vjerujem koliko je Sauvage iz Viole u delti kao klon sličan sa Diorovim Sauvagom. Ako nekome se sviđa sauvage toaletna voda neka proba na štandu u delti kopiju i uvjeri se.
Ja sve više gledam replike po internetu poznatih parfema. Armaf koliko vidim pravi nevjerovatne kopije jer se pominje svuda. CDNI razvaljuje sa prodajom, čitah neki clanak ali sve to utiče i na cijenu pa je i armaf cdni sa 20 eura došao do cifre 40 eura, na notinu je 70 eura recimo. U Indiji 35$ jer su tamo prebacili proizvodnju ako sam dobro ukapirao...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A dje može povoljno da se kupi Sauvage?
Last edited by jaslajasam; 04-07-18 at 23:29.
Ako misli na Sauvage na koji i ti mislish,ja ga imam za 61€ za 50ml,a ako misli na onaj popularni Sauvage,njega imam za 80€ za 100ml,normalno,sve stiže iz ITA.
P.S.Poshto dobijam mnogo pm-ova,da svima ne odgovaram pojedinachno,pola para se daje odmah,a pola kada stigne za 10ak dana,ko bude imao zamjerke,ili sumnje bilo kakve,sve pare dobija odmah nazad.
A zamjerke može imat neko ko se zaista ne razumije nikako.
...
Ja sam pisao o novoj varijanti Dior Sauvage. Izvorna vintage varijanta je Dior Eau Sauvage, jedan od najljepših mirisa ikada. Nova verzija se meni u startu uopšte nije dopadala. Čak mi je bio odbojan i odvratan a onda nekako vremenom počinje sve više da me ta jaka nota privlači. Def je miris koji kupi komplimente i ostavlja baš trag za sobom. Projekcija je fantastična. Nije toliko prirodan , ima tu očigledne hemije koja radi taj beast mode projekcije ali generalno miris dobar, ne i za svakodnevnu upotrebu s obzirom na jačinu.
P.S
Prvom prilikom donosim Al Haramain L'Aventure da probaš Made in Unated Arab Emirates . Baziran na planetarnoj popularnosti skupog Creed Aventusa, note su fantastične, zadimljeno voćne, pravi muški miris, bomba od parfema.
Last edited by Director; 05-07-18 at 08:10.
Ok,chekam te,ali nisam odushevljen njihovim mirisima,ima ih preko Archija bagatela,meni se nisu dopali davno negdje,možda su sad poboljshali dojam haha
...
Ima li dje da se proba taj Creed...
ti Armaf parfemi, jesu li to sve kopije...?
Potrazi podgorickog parfemka na Fb. Ima Creed tester za 20€
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Million i ne mogu ga potrošiti još par godina koliko ga često stavim...a imam ga daće 7 g
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Je li ko od vas probao parfeme pod firmom 4711?
Njih mogu nabaviti po bash niskim cijenama,ali nemam predstavu kako mirishu,recimo ovaj shto nadjoh a od 150 ml,unisex,imam za 28€
https://www.fragrantica.com/perfume/...ogne-3256.html
...
Ja sam samo čitao.. po sastavu bi rekao da su lijepi ali svuđe bukvalno ga ocjenjuju kao skin scent što znači da baš brzo izlapi. Ja sam se jednom mislio da ih poručim preko strawberry-a na akciji ali sam odustao upravo zbog komentara...
Noćas sam u Delti uzeo kopiju sauvage-a na Violinom štandu i iskoristio priliku da probam još neke. Na njegov predlog me poprskao Inviktusom i evo ne vjerujem kako su ga dobro iskopirali. Invictus je takodje veoma popularan ali meni nije legao ali zato Sauvage klon 95%
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks