Zovi u pon. da pitaš. Ne piše do kad je rad sa strankama. Novaka Miloševa br. 3 020406801. Ljubazna teta će ti sve objasnit
Sent from my F3111 using Tapatalk
Do koliko sati radi biro rada?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Zovi u pon. da pitaš. Ne piše do kad je rad sa strankama. Novaka Miloševa br. 3 020406801. Ljubazna teta će ti sve objasnit
Ima li neko preporuku za dobar servis za kućna audio pojačala
Philips u Dahnu.
Ima li neko kontakt ili preporuku za smjestaj na Adi Bojani u nekoj od onih sojenica. Na booking sve rezervisano. Treba mi od 27 juna do 01 jula
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja znam jednog sto izadje na Bojanu kucicu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li ko dje u CG moze da se dobije atest za CO2 varioca?
Raspitaj se u Masinsku skolu i u zavod za zaposljavanje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
imate li preporuku dje uzet okvir za naocare ? ne bi ih nosio stalno,samo kad vozim ,tako da neke jeftinije modele
u pg
Preporuka za aparat za provjeru novcanica? Vg servis ili?
Kad smo kod preporukaIma li neko da mi Preporuči nekog majstora da mi nešto omalteriše? Po mogućnosti da je slobodan posto je većina zauzeta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje cu u PG naci FEMO masu? (polimerska masa za oblikovanje)
Treba da napravim otiske nekih medalja u tome i da mi to posluzi kao kalup, da bih poslije mogao kopije tih medalja da izlijem u metalu po tim kalupima.
Oce da izliva sitne eure![]()
Dje najpovoljnije zamijenit eure u hrvatske kune?
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ja mislim da ti je manje vise svudje po bankama 7.3-7.4..
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ja da znam CG banke ne mijenjaju balkanske valute
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
mijenjaju...
ja sam nedje zamijenio dinare u centar pored foruma... mislim da je komercijalna banka ili atlas banka
Samo Komercijalna banka mijenja srpske dinare.
Kune bi trebala svaka, a ja sam ih trampio u NLB banci, doduše poodavno. Uvalio sam tad štošta od valuta, kao pravi diler sa Trga Republike, i bješe solidan kurs.
Provjeri kurs kod dilera, ja prošle godine zamijenih bosanske marke po boljem kursu nego što je u bankama (đe btw nijesu željeli da ih zamijene jer su bile stare novčanice, mijenjanju valjda samo 2016.+ godište)...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ja sam nekad uzimao u haos butike imali su dobre naocare za smijesne pare. E ne znam ni da li vise poatoje haos butici. Ako ih ima pitas ih imaju li povoljnije okvire i onda ti oni ponude to sto imaju
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks