može li mi ko preporučit nekog majstora za bmw, a da nije voli, grebović
vec sam ti rekao da moras da doplatis ako ces da das Jaguara za njega, prethodni vlasnik ga debedgova, bice bedzovan
![]()
može li mi ko preporučit nekog majstora za bmw, a da nije voli, grebović
autodiler
Prema tome, šta da ti kažem?
+38268615321 marko, imace momak sa foruma koji se bavi prodajom bmw djelova ima bas dobrog majstora za bmw pa nazovi i pitaj. Brat kod njega uzima djelove a auto servisira kod momka kojeg mu je Marko preporucio, nisam siguran ali mislim da se zove Djuka...
Mada mozda i Marko bude znao o cemu se radi...
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
shto se bmw-a tiche samo branko radulovic iz budve,ostali su za zaobilazenje i to nashiroko
i on je poyyy
ja idem kod jednog majstora, radio mi je nekoliko puta e39 i e61. Kad treba nesto ozbiljnije ja zapucam za Cacak. To je sto se tice mehanike. Oko struje sam zavrsavam. Za copavac mislim da ces jedino na nekom otpadu naci. Mozes pogledati i na Autodiler.
Eto tako, idem da gledam jedan m5 SMG e60 sjutra. Odmah kod majstora ili mogu da osmotrim ovako sam nesto, sto mislite ?
Sate sate sate
koji? ima ih 2 u CG da ja znam, + onaj bordo na američke koji ne može da se carini
She is only here to annoy herself!
NIsu domaci, otisao sam do US i ukazao se jedan za otprilike 13k eura 180k presao pa ako valja da ga saljem.
Inace, mogu ga ocarinit, sve se moze kod kod nas
Sate sate sate
za te pare moš ga nać i u EU ako uračunaš 2K za transport, E60 je limuzina za stazu i za dugu otvorenu cestu ne znam koliko ima smisla u CG
i što se tiče održavanja je katastrofa u odnosu na E39 ali zato zvuk mu para valja
A ne znam, gledam po EU nema ispod 20k eura da se uzme i to bez dodatnih troskova a da je ispod 200k presao.
Sto bi rekao jedan drug, za to auto treba oko 10k godisnje za odrzavanje.
A ne bi se zadrzao kod mene dugo, ovo je za druga jednog, opasno je opsjednut bas ovom m5icom, mada ko nije![]()
Last edited by nimfa; 23-06-18 at 16:06.
Sate sate sate
đe to gledaš, eto su meni nekolicina iskočili na mobile po 15-16...inače Alpina B5 ti je mnogo bolji izbor, realno brži auto sa mnogo manje mana a za iste pare, i još mnogo udobniji M5 E60 je kao u karivolicu da se voziš na one tvrde siceve fabričke
uzmi f10 530i i uzivaj
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks