1:1 dobar meč.
Argentina
Brazil
Španija
Belgija
Engleska
Francuska
Srbija
Hrvatska
Urugvaj
Portugal
Njemačka
Švajcarska
Meksiko
Peru
Kolumbija
Japan
Egipat
Danska
Australija
Ostali
Grgur i Island do finala
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
1:1 dobar meč.
ne može se očekivati puno od golmana i ovakve odbrane
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakvu odbranu ima Argentina ovo je kriminal počev od mrčnog Kabaljera pa do sva 4 raspala beka...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Deri bre, ajmo još 3 slabašnim Argentincima 🤣🤣
Ja nemam dje gledat Island jer je nestala struja. J... ti EPCG!
Mozemo i do 3 boda protiv ovih kvazi-viceprvaka svijeta.
Argentinci su kanturine
Plesu naprijed Argentinci, ali brate ovo pozadi je kriminal.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
350k ljudi. Neki izgledaju kao nefudbaleri ali igraju srcem i napredovali maksimalno.
Ne moze mi neko dec da CG nema viae talenata za fudbal ali jbg, brna i dejo - nikad srece
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Argentince ce neko odvaliti sa ovakvom odbranom. Island kad god predje centar problem im napravi. Malo ce im biti ono sta im je Spanija napravila ako ne nadju neko rjesenje. Inace ne kapiram zasto ono nije bio penal za Argentinu. Da ja znam do sada su ih vazda sudili osim kad igra Real.
Jel vodio chile ovaj celavi debil?
Dobro su odabrali ovog fitnes instruktora iz Poljske da sudi ovu utakmicu mada je i on na izmaku snage... Island volim jer iako su autsajderi na papiru oni su uvijek sa 5-6 ljudi u napad da golman Argentine mora ispucat loptu ... možda najbolji meč na fizičkom planu do sad a i generalno jaka grupa ...
deuscroix
Mislim da ce Argenita dobiti ovu utakmicu, bruka bi bila da ne dobije. Svaka cast Isladu, igraju odlicno. A sto se penela tice, valjda to ide "nije postojala namjera", tako sam bar slusao opravdanja za slicne situacije. U sustini, slobodno sudijsko uvjerenje![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Standardno losa igra argentine uz kriminalnu odbranu i vezni red bez ideje. Sve se svodi neka mesi proba nesto. Bas su nikakvi.
Island se dobro brani i fino iznesu loptu - svaka im cast.
Treba dibalu da ubaci.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
aha. do 1/8 finala prošlog SP (izgubili od Brazila na penale) i godinu posle s njima uzeo Copa Americu, dobili Argentinu u finalu. al’ tad mu je Chile igrao predobar fudbal, ovo veze s vezom nema. Icardia koji je jedan od najboljih špiceva svijeta nije zvao, Dybala mu na klupu, neki Masa sa 26 god. debituje itd + ova odbrana je užasna
U suštini je jedna dokazana neznalica Sampaoli, igra mu ovaj Mesa koji je neki wannabe Neymar, veze s vezom nema, ako je već htio da eksperimentiše, onda bolje da je proba' s Pavonom za kojeg je Mesi već par puta rekao da se fantastično razumiju.
Ovi ljudi igraju kao da je rat a ne sport.
Penal nije bio jer ga je lopta prvo pogodila u butinu pa onda u ruku. To nikad nije penal kad nije direktno u ruku.
Neka bude nerijeseno da im treba pobjeda pa rvate da rasarafe.
Bratska Hrvatska do neke od medalja ladno![]()
Bilo bi lijepo da Argentina izgubi sad da se opameti ova ***** od trenera. Ocito da Messi bira sastav jer ovaj trener ima nesto iza sebe i nemoguce da je takav debil.
Navijam za Argentinu ali ovo je dno.
Kasnije analiza.
Bogomi ne znam kakvu igru očekujete kad je Island parkira' double dabl-deker autobus...
Dybala - Messi - Di Maria
i Agero/Iguain
moraju da rašire igru ako misle da probiju ovo malo. nema šanse da su mu neki igrači iz lige Argentine bolja opcija no Dybala
Argentina igra koliko im sonovi dozvole, čim krenu u napad daće im go
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks