"Pekara" u Manastirskoj ulici. Pice, sendviči, slane, pašte...
Neka preporuka za Niksic ?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
"Pekara" u Manastirskoj ulici. Pice, sendviči, slane, pašte...
Hvala puno, slike dobro izgledaju na Google. Neki dobar rostilj isto da je u centru?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Merak kod Zahumlja...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ljubav za Studio 5 u Bloku 5...
Priganice fantastične - 16 komada za 2,5€.
Ambijent fenomenalan, čitaj napolju se vrućina ne osjeća, a ima i dio za djecu da se igraju.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
I sok od sipka![]()
Dje je to u Blok 5? Koja zgrada?
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Do novog vrtica
p9lite
Sve preporuke za picu iz Corto Maltezea, Capricoza bješe brutalna, na drva dabome!
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ije kako ne ije,uzme mob pa naruchi:lolblue:
...
on ima zadatak da nas obavještava i mora da proba svaki restoran...ne znam, moraću da upotrijebim svoj uticaj da mu se da neka "reprezentacija" na cdm i da ide da ije i da meće slike i kritike![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
nije losa ova piletina Imperijal. Probah danas, skroz korektno. Za deset eura porcija za troje i litar ipo koka kole.
Dje povest ljude na rucak, njih 12? Cuo sam da su u bandice malo pokvarili hranu, mislio sam tamo.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Zavisi koliki vam je budzet. Za meso i nacionalna jela moze Stara kuca u Zagoricu ili onaj put Rogama.
Jeli isao ko skoro na Karuč ili u Dodoše, neko mi rece da se tamo dobro sprema (a i jede) riba?
Zna li ko sto za ta dva mjesta, kod koga je najbolje jesti tamo, ima li jedno ili vise mjesta za jesti?
Who let the dogs out
Kod Duke ...put Rijeke Crnojevica...
Last edited by Tattoo; 07-06-18 at 08:19.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Šta korektno, najbolja brza hrana toga tipa barem u PG, fala ti te me pogura jutros da obidujem tamo, ja, kumara i drug se prosusmo za 11e.
Uzeh sendvič (burger lepinja) sa čistim pilećim fileom, sa njihovim nekim sosem, bješe odličan (dođe i ćesa pomrifta i pola litra koka kole točene)
Njih dvojica uzeše ljuti burger sa piletinom, sa istim prilozima, jednako zadovoljni.
Popodne zakazan basket da se potroše te kalorije, disat' ne mogu.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Me smo jeli porodicni rucak. Dodje mijesano krilca, batak, file i brdo soseva i pomfrita. Dobro smo se najeli. Da nijeis vafle probao? Danas se kanimo da odemo na slatkiš...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks