Obzirom.da.je.u ovu vitaru renault 1.9dci motor i ako ne patis od komplexa imas dustera za slicno para, 4_5 godina mladjeg, sa 1.5 motorom.i generalno.jeftinijim.odrzavanjem
Kaskai takodje
p9lite
Last edited by radza-madza; 27-05-18 at 09:48.
Ova vitara mi je potpuno ok, ona prije ove zaobljena mi je ruzna. Antara mi pristojno djeluje, ali tockove od 18 cola bih najradije izbjegao, treba dva seta guma da platim preko hiljadu eura. Nemam nikakvih kompleksa, jedino ne bih vozio tiguana i bmw x3, jer su mi vise nego ruzni. Kaskai mi je nekako oblika buba svabe i ne dopada mi se pretjerano, a kazu nije los, kad smo kod Nissana fin mi je x-trail onaj sa kosim zadnjim staklom, a isto ima ostrije linije, a Daster mi izgleda pristojno, ne znam taj motor 1,5 je li dovoljan za toliki auto ?
Ja bih izbjegao 1.9 motor u Vitaru...
Kazu da ima problema sa poluosovinama i da ne postoji trajno rešenje za semering radilice koji stalno curi( cak i novi kad se stavi procuri brzo)...DPF filter
Daster je ok, motor 1.5 od 110ks zadovoljava potrebe ali su polovni dosta precijenjeni na oglase...A ovi sto su jeftini su ofucani...
Poznanik je polovnog platio 9000e, sto ja iskreno ne bih dao ni u ludilu( a eto kupio sam Stepway nov)
A neki Hyundai Santa Fe 2007-8? Kia Sportage?
Ne znam razlog, te Dastere bas hvale, vjerovatno je onda i tesko naci ocuvan primjerak.
Hjundai mi se ne dopada, a Kia Sportage i nije ruzna, one po Evropi i nijesu preskupe, dok recimo Dasteri ni napolje nijesu bas jeftini.
Ja sam prosle gledao dustera na sajmu i ucinjelo mi se kao ok kupovina, da nije bilo nekih drugih obaveza sigurno boh ga uzeo jer nema osobe koja ne kaze da je odlican odnos cijene i kvaliteta.
Otac vozi kiu sportage ali novu i ona je mnogo dobra, jedina zamjerka je sto su mi pozadi sicevi bas neudobni.
@laz koliko treba ovome 'car netu' da stigne jer ja najkasnije mogu krenut petog ili sestog sledeceg mjeseca? Nesto mi se cini da nece doci do tada a bas bi mi obo bilo odlicno :\
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Cuo se danas sa majstorom i on kaze da je najvjerovatnije od rucne. Ne napisah juce u postu da vec 2-3 godine imam problem sa rucnom na tehnickom prilikom registracije i da mi majstor svaki put doteze rucnu da bih prosao tehnicki jer pokazuje nejednaku silu kocenja. Ja sam bio ubijedjen jutros da su klijesta pa sam na ebay-u gledao da narucim ali me pokoleba.valjda ce ujutru imati vremena da pogleda to na licu mjesta.nadjoh i na nekom stranom forumu isti slucaj i tamo je bilo do rucne.valjda kako je automatik pa nemam naviku da je redovno koristim.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Pa s‘ obzirom da je ipak Azija makar malo ruke umijesala ruke. Vozis koliko toliko kvalitetniji auto koji drzi cijenu.
A ovamo vozis daciju naoravljenu od otpadaka vec raspalog renoa.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
taj je madjar
nije taj gledo japanca
Prema tome, šta da ti kažem?
brt kakose ovaj amfi utripovao otkad se oslobodio alfe
Pa e, bas si pametan.
Poyy
Ps.
Fabija radi servis na black edition
https://instagram.com/p/BjRVSx_Fr-m/
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Zna li neko dje mogu naci rashodovan Renault Trafic 2007, plavi, 2,5DCI? Trebaju mi vrata od rezervoara, duplo suvozacevo sjediste i jos neke sitnice
Zvao sam ove vece auto otpade po Podgorici, niko nema
Alfa je dobar auto, udoban, brz.. Imao sam je 9 god, posebno ove novije, e sad sto u cijelu CG jedino Acika i Fandjo znaju oko nje to je druga stvar.
Alfu Giulia bi rado posjedovao prije nego bilo koju daciu, renola vw itd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odaberi na pretragu djelove a grad Kotor bilo koji auto ako ti ozbaci to je on(Peugeot 308, 207,corsa,a klasa... su neka od auto za koje prodaje djelove) , ili kucaj na google pa ce ti izbaciti likn sa dilera.
Poslato s Jadrana
Zna li ko nekog dobrog majstora iz Podgorice da povedem Audi na provjeru?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Da li neko ima u CG prozirne folije za auta, samo toplotu da "zaustavljaju"?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks