Izleće mi ženski degenerik danas kod Hrama. Sreća što sam lagano vozio, mogla me je dobro sjebat. Ustajem odma posle pada, zatičem je kako telefonira. Posle su bajkeri krivi, a ne ovakvi maloumnici što telefoniraju dok voze.![]()
Nerviraju me oni koji ne zanju pravila i kada u rasrsnici sa pravom prvenstva, nemaju pojma da imaju prvenstvo pa se ukopaju i stanu, pa onda svi stoje jer en znaju oce li ovaj krenuti, uh!
Najviše se krećem raskrsnicama na uglu Vlada Ćetkovića i Slivačke (Nova dalmatinska) i na rasrsnici izmedju Bloka 5 i 6, dje se ulazi u ulicu Blaža Jovanovića.
Svi se ukopaju i svi stoje i uglavnom prolazi onaj koji nema pravo prvenstva.
Izleće mi ženski degenerik danas kod Hrama. Sreća što sam lagano vozio, mogla me je dobro sjebat. Ustajem odma posle pada, zatičem je kako telefonira. Posle su bajkeri krivi, a ne ovakvi maloumnici što telefoniraju dok voze.![]()
reka bi da je dobra riba ,kako srediste to ?
Nekad je dovoljno pogledati naočare samo...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Vise gledam "vozaca" koji pricaju na telefon nego onih koji ga ne koriste.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne ne nego sam prosao sa dzipom jednim pored tebe, iza nje sam bio skretao prema hramu, krenuo sam da dobacim ovoj ljepotici nesto jer sam vidio da je ona kriva, no ajde rekoh da je ne stresiram dodatno, ni ona nije znala u koju je drzavu .![]()
A ona kraljica, ne izlazi iz auta.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
ova je zasluzila da je slozis kao metar drva
Prema tome, šta da ti kažem?
Pored štete na motoru, ne zaboravi da prijaviš svu eventualnu štetu na opremi, jer i to njeno osiguranje mora da ti isplati...
Npr izbucao si jaknu, farmerke, slomio sat/telefon prilikom pada, itd... Vidi neko od bajkera da ti pomogne oko toga![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
sprdnja od zena i taksista...
jeste li imali kontakt vas dvoje?
uvidjaj ili evropski?
Ne izlazi iz auta, casti mi. E pa svako li danas iz kuce izlazi i to na tockove...
Do Not Disturb.
Samo gumama na kraju. Uspio sam dosta ukočit. Evropski izvještaj jer je nekako priznala krivicu na kraju.
Hvala Incognito na infou. Nisam znao za to
Momci, što očekivat od žene koja se zove Leposava. Ne zajebavam se. Ko zna okle je to šljeglo.
Velim joj ja da ću policiju da zovem, a ona mrtva ladna odgovara Idem ja, nemam vremena da bavim đecom. Jedva si mi gumu takao, nemaš štete.
Last edited by Lackie; 25-05-18 at 15:29.
Idemoooo Andrijevica ancg001
![]()
da nije an cg 001
Prema tome, šta da ti kažem?
An, ispravio sam post odmah
@Lackie
Sram da je bude, ni da izadje iz auta, nije svjesna koliko treba biti srecna sto ti nista nije bilo (daleko bilo, ali mogao si na licu mjesta poginut da si nezgodno pao). Nista ljudi....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ovdje narod nevjerovatno mnogo prica na mobilni dok vozi
Prije po ure djevojka da skrene prema mileniUmu i ja vidim nema kola ona ne skrece - reko da joj ne sviram da je ne prepadam kad se malo bolje zagledah ona pusi cigar i ramenom nekako drzi tel i prica i posle po ure kad nekako skrenu do pola mosta je isla prvom da bi nekako posle uspjela da usalta drugu.![]()
Kacigu obavezno (jer po pravilu ista služi samo da štiti od jednog pada), patke/čizme (šta već si imao na nogama) i rukavice. Ako ima oštećenja na jakni, satu, mobilnom, tabletu, GPS-u,... i svim mogućim spravicama koje su mogle biti u jakni, na motoru, ruci... Naravno i šteta na motoru. Ukoliko imaš natekline, posjekotine, bolove,... prijavi i to. Osim materijalne tereti i za nematerijalne troškove (stres, zbog opravke motora moraš da koristiš drugi vid prevoza pa si u gubitku i sl.). Iz priloženog se vidi da je zaslužila da budeš temeljan.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks