Ja od sad preko Rakuna ljekove kupujem, on zna đe su najjeftiniji, svi ostali lažu. Apotekarke me lažu jer mrzu Crnu Goru.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Kakvi genijalci.
Sa ovim se moze zakljuciti svaka rasprava !
Ali hej
![]()
Last edited by Gandalf_White; 06-05-18 at 13:46.
One Ring to Rule them all...
Ja od sad preko Rakuna ljekove kupujem, on zna đe su najjeftiniji, svi ostali lažu. Apotekarke me lažu jer mrzu Crnu Goru.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nikad cuo nisam ni za jedan od ljekova o kojima pricate. Nazdravlje meni![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja ne kupujem ljekove skuplje od 5 €, računam da mogu još koju godinu preživjet, ovi što plaćaju po 80-90 € lijek očigledno broje sitno
Što se tiče ove rasprave đe je skuplje a đe je jeftinije najlakše je priložit račun ili zvanični cjenovnik pa da vidimo ko je u pravu.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
http://m.portalanalitika.me/clanak/3...rcica-i-musica
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Last edited by ASC; 06-05-18 at 18:04.
Kako to Rusi (Putin) mogu da hapse po 300-400 ljudi na anti-vladinim mitinzima - a mi ne mozemo ?
Pravda za Crnu Goru !
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Razmisljanje prosjecnog rusofila: To su sve zapadni placenici, cus neko Putinu Srbinu da se protivi, to je Bog i ne smije mu niko nista a ne neki zapadni placenici. Neka ih je pohapsio, treba im i ruke slomit da im ne padne vise na pamet isto da ponove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 06-05-18 at 22:25.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
@Tripleta
konacno nesto pametno da napises.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Velika akcija Europola: Iz trgovina diljem Europe povučeno više od 3600 tona opasne hrane
Zaplijenjeno je više od 3620 tona i 9,7 milijuna litara opasne hrane i pića, nakon više od 41 000 provjera u trgovinama, na tržnicama, aerodromima, u lukama i industrijskim područjima. Oko 749 ljudi je uhićeno i pritvoreno, a u mnogim državama istraga se nastavlja.
________
Jbg, ne može Balkan pojesti sve smeće
The more things change, the more they stay the same.
Preko 1000 (hiljadu) su pohapsili...i svakom uhapšenom su dali ratluk i čarape kako to ruski običaji nalažu. Ruska demokratija je primjer uspjesnog pojedinca koji realizuje sva svoja građanska prava.
Ne treba se čuditi što su posle II svjetskog rata svi koji su mogli iz bivše SFRJ išli u pravoslavnu Rusiju da zarađuju. A ne nikako u Njemačku sa kojom su rame uz rame se borili protiv partizana i crvene nemani Rusije... Šizofrenija čista.
O boze kakav udarac.. Milo nije ima sa kim izać na debatu. Za takvu konstataciju ne moraš biti ni za koga, to je fakat. Sto se tice Putina, samo slijepi ne vidi da je satro opoziciju i novinare i to čistom silom. Opet ne moraš biti ni srbin ni englez da bi vjerovao nekim stvarima za koje ne treba nikakva vjestina da se shvati.
A kad ti esencija df-a priča o demokratiji... To je neka dimenzija koja nije zakačena ni za nebo ni za zemlju... To nije za odgovor to je za dobru sprdnju.
"Pricajte vi sta hocete ali ovi su nasi 100 puta bolji od njih. Nasi tako nesto ne bi nikad radili. "
Koliko puta ovo cujem i ostanem porazen. Od ovoga nema odbrane. Mi i oni...
Demokratsko pravo je da odlučiš da li ceš se neđe pojaviti ili ne. A činjenica je da je Milo toliko poznat Crnoj Gori da se nema potrebe predstavljati. Meni se čini da je boljka njegovog ignorsanja debata to sto su njegovi oponenti bili spremni na sve načine da se bore sa njim a on im je to uskratio. Samim rim nisu pokazali svojoj raji kako bi mu oni rekli, kako bi mu obrusili... Patetično moras priznati. Da je opozicija zbilja opozicija pa da su stali iza nekog respektabilnog kandidata pa bi vidio bili Milo smio pomisliti da ne izađe na debatu. Ovako mu je opozicija dozvolila da se proseta onako lezerno kroz kampanju.
Da je izašao kod Komnenica onda bi izgubio izbore...
Je li ovo realno? Predrag Beli Orao Boskovic da prica o odvodjenju u tudje ratove...
Kako je dalje kazao ministar odbrane, nekadašnji vojni sistem iz devedesetih je ulaskom u NATO postao prošlost.
''Nekada ste kao vojnik morali da vodite tuđe ratove. Danas je završeno sa tom borbom i to je najveća vrijednost koju vi možete da doživite, naročito ako poredite sa onim što sam ja doživio kada sam bio vaših godina. Ulazak u NATO nije samo cilj sam po sebi, to je mnogo više od toga. NATO znači sprovođenje vladavine prava, borbu protiv organizovanog kriminala, poboljšanje ljudskih prava. To su osnovni principi na kojima može da se osloni svaka osoba u Crnoj Gori. Vi niste iskusili ono što mi jesmo. Ne znate kako je bilo u 90' godinama. Ne znate kako je kada neko dođe u vaš dom, silom vas odvede odatle da vodite tuđe ratove. Vjerujte mi to je velika razlika'', kazao je Bošković.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks