kod njih nisu zabranjene folije
Jesu li dozvoljene folije u Albaniji zna li ko?
Bih danas do Skadra i zaustavljaju me dva pandura vrte oko auta kad veli ovaj jedan nesto za folije da ne smijem da imam blabla posle trazi za kafu kao ako das das ako ne das nista nema veze
Posle na Granicu pita me carinik koliko % su ti folije, rekoh 70% veli znas li da je dozvoljeno samo 30%
Velim mu ja po zakonu iza koliko hoces, a ispred ne more nimalo, veli onda nisam dobro procitao zakon, e sta se radi
Sent from my iPhone using Tapatalk
kod njih nisu zabranjene folije
Prema tome, šta da ti kažem?
Htjeli su nesto za kafu
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Napravi li pasata?
Shots fired.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Šta radi policija (i treba, da se razumijemo) u novom tunelu na Brajićima, koliko kazni samo ispisaše ovima što ne mogu čekati zeleno svjetlo na semaforu.
I neka pisu stoci neotesanoj
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
"Brzina dostojna Formule 1"![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
danas biybi voyi ulicom kralja nikole i dabi mi pao uoci pravi piydarije sa minićem
bio je sa momkom
Jesu li bili zamagljeni prozori?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
ne ali masu jeftinih energy napitaka iza yadnje sajbne
Minićem hahahahahahah
Ovo je za disciplinskukomisiju i opomenu pred iskljucenje onoga ko je izjavio :“U Odboru zabezbjednost ipak smataju da bi, osim edukacije i apela, trebalo pooštriti kaznenu politiku, kako bi se smanjio broj stradalih na crnogorskim drumovima.
Zasto ?
Gospodine, koliko ste kazninapisali tim vozacima dzipova i limuzina, i ostalih koji lete po gradskim bulevarima i magistralnim putevim ?
Gospodine, zasto Vase kolege iskacu sa nevidljivom uniformom iza okuka i krivina, iz zbunja, zaustavljaju vozila na nebezbjednim mjestima (raskrsnicama, nasred iskljucenja sa magistrale, da zaustavljena vozila stoje prije krivina gdje zaobilazenje istog ide preko pune linije, ne oznaci se cunjevima mjesto za kontrolu) ?
Gospodine, kad i gdje je ijedna Vasa patrola ispostovala norme bezbjednog zaustavljanja vozila, sapropisno oznacenom i svjetloreflektujucom uniformom/prslukom. svjetlecom i jasno vidljivom palicom za zaustavljanje sa pravilnim obrazlozenjem zaustavljanja vozila vozacu ?
Gospodine, apelujem na Vas dastrogo izvedete kvalitetnu obuku Saobracajne Policije i da ih kvalitetno snabdjete pratecom opremom (prsluci,svjetloreflektujuca uniforma, svjetlece i oprane palice, jasno uocljiva vozila, oprani cunjevi) i da naucite njih – da su oni u sluzbi gradjana i vozaca a ne obrnuto.
Gospodine, kad cete da kaznite odrzavaoce puteva ? Da biste njih natjerali da rade svoj posao. Jer kad bi putevi bili kvalitetno napravljeni i kvalitetno odrzavani, garantujem i potpisujem da bi se uz prethodne korake drasticno smanjio procenat poginulih.
E kad ispostujete sve sa Vase strane, onako kako razum i logika nalazu, onda mozete da trazite rigorozniju kaznenu politiku.
Uzmite u vidu, da sa obzirom na prosjecnu platu, kazne su ipak drakonske. A zasto se ne realizuju – pokazuje da je vrijeme da se Vi zamislite nad tim problemom, sistematski pridjete i sistematski rjesavate.
Izjaviti Ajmo podic kazne, nista ne rjesava a Vi nista niste uradili. Zasto primate platu ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Prosle nedelje napisali 1300 prekrsajnih naloga oduzeli preko 60 vozackih dozvola + oko 30 lica privedeno zbog alkohola.
Nije 35?
Cuvaj se bizbi
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
kamo srece da tu vijest procitah danas ranije. eo se upisah u listu, ali dobro prodjoh kazna 30e ako se plati za 7 dana. inace vozih 20km/s brze od dozvoljene koja je inace bila 60. no ajde mogu se zaklet da nijedno auto tu ne ide 60 na sat no dobro.
Stizu izbori, vozite po ogranicenju![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks