c3 a51 model....samo sa navigacijom, pa mozda nije dje in a standardne
Mozda da kazes koji je model auta pa da neko izgugla umjesto tebe.
Citroen... mislim da na bord prebacis na potroanju i onda samo upri i zadrzi to dugme 3 sekunde
Eo skica by bizbi
![]()
ima li ko u pg da povoljno izdaje kombi 8+1, najpovoljnije sto sam ja nalazio je 70-80e za dan.... u beogradu je npr 40e za dan...duplo
Sto bjese preporucujete za poliranje sofersajbne,imam tragove od prisaca pa bih to ispolirao ako je moguce?
Edit:
Kakve su ove folije u Okov sto se prodaju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Majx; 04-05-18 at 18:40.
Ima u Bar mercedes stari bas (al capone) period,raspitacu se za broj pa ti javljam
Znam za jedan iz Sutomora, vozio ga je vlasnik firme S+E tehnika, zlatne boje. Ne znam ima li ga jos i u kakvom je stanju
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ovaj je jos stariji
Ovakav je ovaj:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Forways paparaco
Moj Peugeot je 1972. godište.
Misevicev Mercedes nije u bas tako reprezentativnom stanju, ako sto nisu radili oko njega u poslednjih godinu+, nažalost.
Da mi je znati sto Majs ima u rukavu, a da je Mercedes i kabrio iz Bara.
Poslato s Jadrana
Ne postoje generalni zastupnici Castrola na Balkanu. Imaš ih tek u Italiji i Mađarskoj. Poyy.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Drug uzeo shell u kastelanu a oni od orbico i posle 1000km mercedes b klasa pokazuje da ulje nije ok.....
Ona bijela samo izrada (replika) na Bd tablice sto je bila? Motor je bio od Mercedesa, 123 čini mi se, u nju.
Poslato s Jadrana
Poslusaj ti mene sto ti ja zla ocu...kupi ulje koje ti srcu drago, koje mozes sa priustis samo da pasuje za tvoj motor...I mijenjaj ga redovno na 8-10k
A mi mozemo pricat sta oces, valja-ne valja, original-kopija...niko nema labratoriju
Vitalovo da sipas, izgurace ako ga mijenjas redovno![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks