Quote Originally Posted by Killy View Post
Poenta je da bi svima bilo bolje da nema nikog tamo ni iz dps niti df niti bilo koje stranke... jer je to sport... i politici nije mjesto u njemu... ali kao sto neko rece ajmo naci taj uspjesni model na balkanu koji se temelji na istom...Ja bih najsrecniji bio da na tekme KK Buducnosti vidim i Mila i Duska i Brajovica i Dritana i Aleksu i itd... jer je Buducnost za mene izvise svih njij i institucija koja treba da ih sve spoji...Ali se odje sad ide u nerealne stvari... oces rezultat da se ne patis kao na jebeni fudbal 100 sezona... ali bi da nema nikakve sprege sa drzavom... pa po tome brate ne treba ici ni na tekme FKB i oni su gadni... Normal company... sigurno je dobar sa Vladom? Mislim sad i ja vjerovatno pisem gluposti raznorazne... ali ko oce shvatice sustinu...Ko nece cekace slicne prilike kao sto je bila ova sa Nikolom... al to je druga stvar... ja kazem... meni su oni momci, klub, daleko ispred svake politike... i icu tamo i navijati za njih bez obzira na sponzore ili vlast jer su oni izvise toga svega...
Ada odje je do juce bio predmet sprdnje Covic pokradene pare na Kosovu. Podguzna muva vele svake vlasti. Ljudi se grozili njegovih postupaka a u Buducnosti je zdrava prica. I sad se odmah fatamo za beogradske. Tako je gore pa zasto ne bi i odje. Ja nzn vjv u svijetu postoje neki modeli dje Duska Markovica i Igora Brajovica nema na tribini kluba koji biljezi rezultate. Ali ako je u Beograd tako da se mora bit u sprezi sa lopovima.i mafijom onda se slazem da tako mora i kod nas. A blazen bio onaj FK sto mu se ne primicu ovakvi kakvi se danas okupljajunoko KK. Cim mi se primaknu i cim krenu ovi sa kosarke dolazit tamo znace se da nesto nije po taman.