Ima u Tivtu jedan nadvožnjak i to preko glavne magistrale kod benzinske, i nikad mi nece biti jasni ljudi posebno sa djecom sto prelaze ispod nje.
Posebno jer je tu blaga krivina
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
ima jedna dosta efikasnija solucija od pasarele - porušit sve ono iznad magistrale
She is only here to annoy herself!
Ima u Tivtu jedan nadvožnjak i to preko glavne magistrale kod benzinske, i nikad mi nece biti jasni ljudi posebno sa djecom sto prelaze ispod nje.
Posebno jer je tu blaga krivina
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
The more things change, the more they stay the same.
https://m.cdm.me/ekonomija/radulovic...-bi-bili-puni/
“Da imamo 30 Splendida i ne znam koliko hotela sa četiri zvjezdice sve bi bilo puno, jer smo već sad u velikom problemu. Već je prodat veći dio za sljedeću sezonu”, rekao je Radulović.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pocetak radova:Maj 2018
Zavrsetak radova:Jul 2018
Što znači da će bit završeno sredinom Avgusta.
Ja stvarno ne znam što se više iz*rkava*u,
što ne "ugase" turizam, ugase sve linije ka CG, zabrane ulaz svima sto nemaju CG drzavljanstvo i gotovo! A ne ovako, tobože hoćemo turizam, a radimo sve da ga uništimo.
Ne mi već ko je na poziciji da se nešto pita, tj vlada cg. Debili debilni imbecilni nesposobni.
Trebali su ovo asfaltiranje za jul isto ostavit, moroni. Pi...
Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk
Ja rekoh.. necu da se za zalim i bunim ali ovo je moglo mnooooogo prije i mnoooogo bolje da se odradi... Ovo je vise radi reda, za izbore i nista vise.
Pravis pasarelu u 2018. godini bez rampe za invalide, bicikliste, bez olaksanog prilaza starijim osobama, majka sa kolicima itd.
Eo zivi bili pa vidjeli koliko ce ljudi tu pasarelu koristit' ovakvu kakva je i koliko ce se smanjit' (odnosno ne smanjit') guzva na tom dijelu puta...
A za rokove smo navikli... uvijek se pred samu sezonu otpocinju silni radovi na putevima da se vidi kako smo radan narod... Eo ce u golubovcima bit' kolaps jer ce svi oni radovi da budu u jeku sezone i tako na jos X mjesta..
Imacete topli pozdrav sa Santorinija od mene, bjezim odavde prije nego sezona otpocne.
--------------------------
Do Not Disturb.
Pocinje rusenje
https://www.cdm.me/ekonomija/pocinje...r-i-bungalova/
Aj' da vidimo sta ce napravit....da ne bude Gando dzabe ovo snimao![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ovo je neko moderno rusenje, ne gledah nesto slicno...
Do Not Disturb.
Sta reci a ne zaplakati
http://www.vijesti.me/vijesti/kako-u...dobroti-986507
Nastavlja se rusenje istorije i kulture. Hotel Durmitor se trenutno rusi kako bi na njegovo mjesto nikao hotel sa "5" zvjezdica.
Najbolje cemu se Zabljacani mogu nadati je 10 radnih mjesta : sobarice, pomocne kuvarice i lozhaci. Ostalo ce sve da se uveze.
35 000 kvadrata zemlje
hotel
20 bungalova
zicara
650 000 eur... Ili 17 eur po kvadratu zemlje a sve je ostalo ostalo gratis. To samo kod nas moze, da firma koja je prosle godine poslovala sa 6.5 miliona gubitka dobije najjacu parcelu na sjeveru CG. I da firma koja ukupno posluje sa gubitkom od 83 miliona eura uopste moze da gradi nesto...
One Ring to Rule them all...
Aj brate rechi sad realno, da imas love i otvaras lux hotel na Zabljaku, da li bi pustio Zabljacane da ti budu konobari i recepcioneri, da ne pricamo o organizovanju posla i slicno?
Ono znas li pet Zabljacana koji umiju da progovore engleski i da umiju docekati gosta ljubazno i sa osmjehom.
Ne velim ja za ovo drugo sto pricas, al ovo mi upalo u oko, pa reko da prokomentarisem.
Da se razumijemo, volio bih da grijesim i da gore ima kadra, ali da se ne lazemo....znas i sam kako stoje stvari.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Ccc ..kao da su svi Žabljačani ostali na 'brdu'. Valjda bi se neko stručan i vratio kući radi dobre poslovne ponude![]()
Ni to nije izgledno. Trend 'ekskluzivnih' hotela po Boki i Budvi je radnički paket aranžman (grupni smještaj, bajati obrok i simboličnih 300/350 eurića) i imaš roba u šaci u svim aspektima... Em ušteda, em nemaš glavobolje kao sa angažovanjem domicilnog kadra - koji samo izvoljeva nešto, te hoće 500eura, te slobodan dan, te plaćene prekovremene.. Ovako pobereš neku bjedu iz centalne regije i sjevera i cepaj i Bog da te vidi
Ka' što kaže Radule Splendidović neki dan, ne misliš o ničemu samo brojiš pare![]()
Last edited by starwalker; 01-05-18 at 20:35.
The more things change, the more they stay the same.
Naravno da ne bih. I slazem se u potpunosti sa svim sto si napisao...
Ali imas situaciju sledecu, kada se kolonizuje teritorija ili u ovom slucaju kada se pravi hotel visoke klase, dodjes pa uzmes 3-4-10 lokalaca, raspises konkurs, posaljes ih na doskolovavanje i imas lokalni menadzment. Pa onda isto to uradis za nizi i srednji i za ostatak staffa - pogotovo gdje kompanija ima vise objekata gdje se to moze uraditi. Hotel je kupljen prije 2 godine, i jos sigurno 3 ili 4 nece biti otvoren, znaci kao drustveno-odgovorna kompanija mogu ljudi mastere da dobiju u turizmu za to vrijeme![]()
I onda umjesto da doseljavas menagere, placas im smjestaj, hranu itd. Ti imas lokalni staff.
Evo mozda sam ja glup, ali tako se to na zapadu radi. Ovako od ovog "projekta" Zabljak i Durmitor nemaju apsolutno nista, kao sto od Sv. Stefana Budvani nemaju nista
Pazi,
nije svako sposoban da prima 2000eur platu. Ali jedna velika rijec EDUKACIJA - - -
Kraj.
Dobar dan znas 3 rijeci engleskog i imas sve prste, ti ces biti konobar, ubacicemo te na program ispiranja mozga i kurs bontona.
Ja garantujem da svako sa IQ 90+ moze biti dobar konobar-sanker uz pravu edukaciju.
Ali ono sto ce da se desi je to da ce ovaj hotel biti Apart hotel na bazi all inclusive usluge![]()
U principu apt. za prodaju i hotel koji ce imati dorucak -rucak - veceru, kombije, motorne sanke, agenciju i od koga niko centa vidjeti nedje. Kao sto je slucaj sa NP. NP Durmitor je najprofitabilniji od svih parkova, medjutim lise nekih 40 plata koje daju (i jos 30-40 ugovora o djelu) odje ne ostaje nista. Sve pare idu u buzet NP CG i odatle se finansiraju NP Prokletije, Biogradska gore itd....
#nevadi
Last edited by Gandalf_White; 01-05-18 at 22:25.
Odavno pricam da mi ne bi niko dobio dzvolu, licencu, za rad u turizmu ako ne prodje na testu bontona i kulture. Svakom turistickom objektu bih oduzeo licencu, ako ne ispunjava barem te uslove (pored higijene) jer nam je glavni izvor prihoda to jade od turizma sto se uzme i narod skrca novac da bih tokom godine dava najjacim privrednicima (Voliju i sl :?)
Koristice je neki rijedak primjerak radi selfija.
A tek koliko ogromna ostrva su ostavljena, a uski putevi. Opet autobusi imaju problema, doduse manje no proslih godina, sa okretanjem i tu se stvara veliki cep.
Hoce li visina dovoljna biti za kamione koji prevoze nasu nadu elektroprivrede, vjetrogeneratore?
Hoce li mi ko pomoci da procitam ovo ?
Burnitor ?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Burnitor ili Burmitor ali stvarno. Je li realno da je ovo postavljeno i niko ga pismen nije pogledao???
Uh, ja sam danas uzivao u carima Lukavice... Ljepota...
![]()
Last edited by Ben Dover; 02-05-18 at 13:43.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ma taman treba sve burnovati, ne može ovo.
Ne vjerujem da je to sad farbano, makar mi se cini da tabla stoji tu vec duze vrijeme i koliko pamtm bilo je ispravno.
Nego se bice izlizalo vremenom pa onaj koji je ispravio nije bas najbolji posao odradio... Vidi se da je i razmazao sa lijeve strane po pokusao da makne ali je ostala izblijedjena brljotina.
To je neki coban slobodnom rukom radio i tako je ispalo...
Do Not Disturb.
Nova tabla... Stara je bila nize od ove...
Ali tako ti je to 'vamo gore... Muka kad se pogrijesi da se ocisti razredjivacem i ocisti nego stavljaj ko ga jebe
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks