ihaaa a ja sam gledala Primoža Ulagu i Mirana Tepeša, pa Mati Nikenen aoooo otkad je ovo
ihaaa a ja sam gledala Primoža Ulagu i Mirana Tepeša, pa Mati Nikenen aoooo otkad je ovo
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Martin Schmit i kaciga sa Milka čokoladom...
I 2 omiljena sprintera, iako nijesu bili najbolji, Ato Boldon i Frenki Frederiks...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Žana Pintušević, gasi
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Meni je Branko Kockica ipak obeljezio djetinjstvo...
Danasnja djeca nemaju takav neki edukativan program kroz igru...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovo što pominjete imam utisak kao juče da je bilo![]()
She is only here to annoy herself!
Ja sam samo jednom bio na pozorisnu predstavu Branka Kockice kao dijete 1-2. osnovne, onamo pored Savo Pejanovic skole dje je stari bioskop bio je bila predstava ali to mi je ostalo u sjecanju kao da je juce bilo...
Jel još neko gledao klizanje, ili je to bilo suviše gay za tadašnje prilike?
The more things change, the more they stay the same.
Sta je gay kod Katarine Vit? ;-)
Da, @zvoncica Stari alkos Mati... I onaj englez, koji jedini skako V tehnikom... Edvards ili nesto tako... Bio je najgori sa najkracim duzinama, a opet ispred svog vremena...
Pirmin Curbrigen... Auh... Olimpijada u Sarajevu, Rok Petrovich... Maks Julen... Bio tamo... Eh...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
čuš je li ko gledao???? Ja pratila kao Milka Babović sam znala sveInače upoznala sam Milku Babović prošle godine legenda, Beranka koja je živjela u Zagrebu bila sportistkinja a posle komentatorka, pripadnica Cg nacionalne zajednice u HR....sjajna starica... inače sam vjerni pratilac Evgenija Plušenka, Romana Kostomarova, Tatjane Navke, a sad ovih curica osvajačica zlata i srebra sa olimpijade Aline Zagitove i Jevgenije Medvedeve
ih a Bojan Križaj, Ingemar Stenmark, Curbrigen ...ahahahahha kako je bilo sjajno gledati Katarinu Vit...ili recimo Nadju Komaneči? I nju sam ugrabila da gledam...bila sam zajubljena u Hajduk i obožavateljka Dražena Mužinića i Ivice Šurjaka, a posle braće Vujović! Mala sam bila kad sam išla na stadion svi navjiaju za Budućnost a ja nosim zastavicu Hajduka, malu i mašem i kao navijam![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bogomi u Pg je svojevremeno bilo najvise navijaca Hajduka... Nikad mi nije bio jasan taj fenomen...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hajduk je bio tim vojske Jugoslavije poslije rata, i jedini tim koji je imao jači skor sa CZV od velike četvorke. Plus je Torcida bila prva navijačka grupa. I u Baru je bilo dosta navijača splitskih bilih.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Takodje Karl Luis bez premca.
A Ketrin Krabe?
Eh, a ja se sjećam Mirana Tepeša, Primoža Ulage, Mati Nikenena, jaooo otkad sam
Kad je Bojan Križaj pošao na Olimpijadu i prvi put oće čovjek da skija spust i slomi nogu, aooo.
Je li moguće da si zaboravila Mateju Svet?
Da, da, navijalo se za Hajduk, Zlazko i Zoran Vujović.
Dovidjenja, idem an bazen hahahahah
Da da, Ketrin Krabe neprikosnovena...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A cuveni Aerton Sena?
Plakao sam kao kisa kad je poginuo covjek...
A Backstreet Boys,Spice girls?
Smrtno bio zaljubljen u Keri 🤣🤣🤣
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
od atletičara Džonson koji uze zlato u Atlanti ‘96 na 200m i 400m. kako se pratila ta olimpijada pa i ona u Sidneju 2000. godine. mi smo prije mnogo više pratili sport nego ovi danas.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ou jeaaaaa
i naravno kakav je ovo hit bio... i kakav spot... droga za čulo sluha
Last edited by Director; 26-04-18 at 11:58.
Možda jedino Zvončica d ase sjeti praška u kese platnene, pa kad se potroši, kesa se razreže i to postaje kunihnjska krpaEvo
Kasnije smo ove krpe koristili za likovno kad bi bojali vodenim bojicama da ne isprljamo klupu.
Dinamik žvake, još pamtim taj miris (mada nam tata nije dao da jedemo žvake haha).
Jupi
![]()
Ima nas jos sto se sjecamo ovih krpa...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks