Ada imate svoju poziciju i destinaciju, ne znači vam puno oće li sam iscrtati rutu pješačku, samo ćete par puta više pogledati u tel...
Ne znam za ostale, al meni je gmaps spas kad koristim gradski prevoz, mada i tu je potreban net...
Sent from Tapatalk
#fakenews
- While getting the walking shortest path google need to do some sort of calculations which is only done on Google server side. This facility cannot be available on offline as it is so heavy.
Due to all these reasons walking directions are not available in google offline maps.
Umjesto da lomite glavu radi li gmaps ili ne, bolje istalirati here ili maps.me koje rade provjereno.
Bice da sam ja cepnuo net dok je Gmaps bio otvoren. Probacu opet...
Edit: U pravu si, ne radi
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Ja kad idem na put po 3-4 navigacije instaliram, nijednoj ne vjerujem 100% :mrgreen:
ja vjerujem IGO-u 100%...ne vjerujem ovim sad sto su dostupne free... ali na telefonu sygic i here zavrsavaju posao odlicno... nista drugo ne treba...
Rekoh ne radi, koristite druga resenja.
Sve pusti strucnjaci...
Ako ne radi pjehe onda ***** ne valja, jel?
Oli i za ruku da te drzi?
Stay salty.
[QUOTE=acs;4911161]Ma ne bre. Evo rece covjek gore samo google maps... ne znam sto prave ljudi navigacije uopste i ulazu bilione dolara kad mozes offline sacuvat grad i sa tim obrisat d... ...
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE
lolcina
gugl meps je ok ali jedino online
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako ide procedura uzimanje auta na lizing? Samo se da ucesce 20-30-% ili uz to mora i zirant/potvrda o zaposlenju/administrativna zabrana?
........
Last edited by darko cfc; 25-04-18 at 19:58. Reason: Masio temu...
Satelitski resiveri/oprema
A tek Nevenica kad mi kaže đe da skrenem...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Prodaje li neko felme 15 5x100,za vw polo 2004.god? Ili gdje bih mogao pogledati.Hvala
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
carpe diem!!!
Popusio sam EML za EGR (Insufficent flow) sa 0401 kodom.
Skinuo i ocistio sve, od klapne do kućišta filtera, obrisao gresku, medjutim vratila se poslije 2-3 startovanja motora.
Snagu nije izgubio, dima nema. Potrošnja je malo veća ili mi se samo čini (~0,5l).
Provjerih vakuum i izgleda da je dijafragma probila. MAF na freeze frame-u prijavljuje ~50% veći flow.
Da li da ga mijenjam novim, polovnim ili da vozim ovako dok ne odem na remap, pa da ga tamo ugase?
1.9 TDI 77KW BKD
Stay salty.
dijafragma i veci flow kroz maf mi je cudno
sad ce ti injekcija objasnit poyyy
@injection Mišljenje?
Stay salty.
Napravi skrinove mafa i egra i sl...
Odradi izlazni test i vidi parametre kroz taj test...
Last edited by injection; 27-04-18 at 07:29.
Dijafragmu čega?
Sent from Maranello
James Tiberius Kirk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks