Користи ли код од мушкараца онај Бороталко дезодоранс, ваља ли чему, смањује ли знојење? Користим иначе Нивеу Силвер протект и супер је против неугодних мириса, али и даље најстрашније губим течност.
Користи ли код од мушкараца онај Бороталко дезодоранс, ваља ли чему, смањује ли знојење? Користим иначе Нивеу Силвер протект и супер је против неугодних мириса, али и даље најстрашније губим течност.
Nek' mi neko okaci fotku Ranka i Raška neđe kad su slavili diplomsko ili tako nešto, u kafanu?
Moj drug problem sa nenormlanim znojenjem ispod pazuha rjesava sa Odaban-om, pominjao sam ga ovuda vec nedje skoro. On se kune u njega.
On ga je porucivao sa nekog engleskog sajta, ali ima ga u Srbiji u Lilly drogerijama, pa neka ti posalje neko ako imas koga gore.
Брзо ћу за Србију, таман има да то узмем да испробам, хвала!
Kad je najmanja guzva u Mupu za vadjenje dokumenata.
Evo neko vrijeme, ne razmice se narod. AKo ti nije trka, sacekaj da prodje upis u skolu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da imate 50.000€ sta bi otvorili, koji bi to bio biznis? Sta je najpametnije otvorit ili pokrenut po vasem misljenju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Djecja igraonoca
p9lite
Ima li ko u bar da popravlja Karcher kompresore?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Okov vjerovatno, ali traje par dana jer salju za PG.
Imam finu gomilu kovanica u apoenima od 1 i 2 centa, gdje to najlakše da utopim, a da me ne gledaju kao da sam pao s Marsa?![]()
The more things change, the more they stay the same.
U Voli i Lakovic
Sent from my F3111 using Tapatalk
Aha, znači ništa banke i tako to bez blama. Okej, ima onda da narpavim prank plaćanjem računa od 10ak eura po najvećoj mogućoj gužvi dok radi 1 kasa![]()
laklše ti je u banku da pođeš, prije ćeš izać
nothing comes from violence and nothing ever could
ja imam preko 400 eura kovanica po 2 eura...skupljam ih od prošle nove godine, evo godinu i 5 mjeseci...znači u podgoričku da ih ukrupnim kad budem htjela?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Samo ih Telekomu ne dajte, da ako prevazidjemo bakarne zice![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Postoji li kakav prevoz od Ulcinja do Ade Bojane?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks