da vidimo ‘oće li potrajat ovo. zanimljiva zamisao svakako
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za suncobrane podržavam skroz, na stolice sam konkretno mislio ali evo je Gando otklonio sumnje. E svaka čast ako si im uspio uvalit' ove stolice, ne mogu a da se ne zapitam kako će ovo drvo da trpi poplave kroz stari grad![]()
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 25-04-18 at 06:23.
još samo nešto slično i u Budvu da urade. mada mislim da je kasno, prevelika je seljanija onaj grad postao da bi se nešto moglo ispraviti
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sve se može kad se hoće
VLASNICI HOTELA DIŽU PLAĆE Mole ljude da dođu raditi, nude bonuse, božićnice, poklon bonove...
Spavaš li mirno Radule Splenidoviću? Odoše ti bosanćerosi i srbalji tamo gdje je bolje, a bome i domaći neradnici![]()
![]()
.
Last edited by starwalker; 24-04-18 at 21:01.
The more things change, the more they stay the same.
A zajebavam se dje da mi je upao jedan ovakav tender da se penzionisem odma)))
Ali bice identicno sve
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Tužan kraj bisera jednog vremena
The more things change, the more they stay the same.
Evo smo danas o istoj stvari razmisljali...
Vozim goste na turu i ostavljam ih na rampu od jezera, znam da je potpisan ugovor za rusenje hotela Durmitor... Jedini hotel od prije drugog svjetskog rata u CG koji stoji...
Partizanska bolnica i zamalo kulturno istorijski spomenik ( ne bi ga mogli prodati Statisu za 10eur)...
Izadjem ja da ispalim jednu cigaru da udjem po poslednji put i prosetam, da pogledam na Durmitor sa terase i da sanjam kako bi bilo biti debeli direktor tog hotela 75-78-82 godine... Zamisljam kako bi mi palo jos jedno 30 kila i brkovi, da uz guten morgen i jednu ljutu krajcujem baksis od shvaba.
A onda kako setam vidim jos jedan biser svog vremena, stari plavi FAP, nekada ljuta mashina, pregaoc i radnik, dragulj industrije, parkiran da se nikada ne upali vise ko zna kad i ko zna od koga.
Ponio ga nemar i tudji nerad.
Rekoh: "Kume nijesi ti kriv" "Dobar si bio dok si moga'" Sto bi rekli niskicani "Cim pa'nes, niko ti se ne okrece"
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Jel realna ova prica da Porto ima gubitke????
https://www.b92.net/biz/vesti/region...nav_id=1386568
WTF??
Ili su prodali apartmane na lizing, pa jos nije otplaceno i proknjizenk, ili je potpuna naucna fantastika....
Kad pominjete Fjord....
Ima li podataka o projektu ili makar idejnom rjesenju? Prethodni vlasnik, Irci, su imali problem sa projektom jer je njihova vizija Fjorda odskakala od stila i nije se uklapala u ambijent kao i ruzila i sjenila izgled starog grada.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Evo lokalnih izbora, evo i pasarele u Sutomore.
Još samo jedan problem ostaje, pored smeća, ko će naćerat pješake da idu ovuda.
http://investitor.me/2018/04/27/suto...arelu-u-julu3/
Nije lako, ali je jako rođaci.
Koliko se nesposobni DPS-ovci trude da u svakom segmentu sruse turizam svojom nesposobnoscu.
Prije par dana iz stampe izlaze mape (pazite ovo) "grada Zabljaka" kao da je to grad od 10 miliona stanovnika a ne jedna ulica pa ne mogu da se snadju ljudi da nadju hotel.
Na mapi se nalazi 12 hotela (i nista vise) od kojih je jedan Planinka koji ne radi. Tiraz je oko 200k primjeraka.
E sad sve bi bilo super da u nekih 9-10 rijeci koliko su morali da napisu na engleskom jeziku nije promasena svaka, ljudi ne znaju ni kako se turisticka organizacija zove na engleskom :
Napisali su :
1. Touristic map umjesto tourist map
2. Touristic organization umjesto tourist organization
3. Bogumil su uzeli sebi za slobodu da izmisljaju kako se pise pa su napisali : Bougoumil
4. Slovenian cemetery umjesto Slavic cemetery
To je to sto je bilo engleskih rijeci i uspjeli su svaku da zaebu... Ja niti razumijem niti mogu da razumijem da neko prima platu i nije sposoban osnove jezika da savlada, ili makar da ponese do skole profesoru engleskog da provjeri prije nego pusti 200 000 u stampu...
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Gandalf daj da vidimo tu mapu?
Da bi pasarela bila uspjesna kod nas i kod nase stoke od naroda, mora se onemogucit' prelaz preko ulice, tj. postavljanje ograde i sl. kako bi pasarela bila jedini prelaz. Ali za tako nesto je potrebna makar jos jedna kod Voli-ja.
O pasarelama pricam zadnjih 10-ak godina, evo sam u cudu kad sam juce vidio da se planira izgradnja zbog izbora...
Tako da necu komentarisat' ni to da se radi na pocetku sezone niti ista negativno.. samo neka se izradi da valja i neka se na neki nacin primora narod da tuda ide i valjda ce bit' nesto bolje u sezoni.
Jos kad bi u Sus(a)nju napravili (makar) jednu mozda bi se ljeti Bar - Sutomore putovalo ispod sat vremena...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bravo, jedino ograde ono mogu spasit. Ono prave nekakvo iskljucivanje za plazu, preko pjace?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks