Preko puta kamera je tribina vip,koja ni koreografiju nije mogla dici a ne nesto drugo
Citava ali citava tribina i ovamo krivina dje su varvari je 40min stojala
Stvarno i foto(video)montazu RTCG doktorirala, a ja mislio ne umiju kameru upalit. Pola foruma je napisalo o navijanju sto i ja, necu sad da tvrdim jer stvarno nisam bio ni blizu hale, al jedino dje ste se bas culi je nekih 10 sekundi skandiranja 'ubi, ubi, ubi cigana'. Ako je to taj pakao od kojeg se ledi krv u zilama cak i prekaljenim igracima, onda ja pojma nemam...
Forever young, i want to be forever young
Preko puta kamera je tribina vip,koja ni koreografiju nije mogla dici a ne nesto drugo
Citava ali citava tribina i ovamo krivina dje su varvari je 40min stojala
Podgorica Podgoricanima!
Došla maca na vratanca. Red je da se ova frankeštajn tvorevina svrgne sa trona
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Ubi cigana. To mi je gadno bilo, sve ostalo je ispalo odlično. Zvezda plače, Čović je eno već najavio mogući izlazak iz lige. Kuku, kakav je to paćenik.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ovo niste na tv vidjeli.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ocajna atmosfera, po onome sto sam vidio na televiziji.. Pjevanje se jedva culo, zvizduka slabo, standardno cijela sala se umiri kada momentum dobije protivnik.. daleko od onog "pakla" sto se najavljivalo i kakav pakleni potencijal ima Moraca da se to sprovede..
Nisi bio u SC Moraca, navijanje je na momente bilo 20/10 .... i pravi pakao.... a veci dio utakmice bas dobro...
mozda i grijesim, samo moja obzervacija.. svakako zbog toga sto masu ljudi ne zasluzuje da ima kartu na ovakvim utakmicama pa ni ne znaju kako da se uklope i stvore atmosferu..
Ja vazda kad su ovakve utakmice pozalim sto nema onih stolica sto "pucaju". Ono je bilo nesto.
Atmosfera bas bas dobra. Ja da pamtim mozda bolju atmosferu kad smo igrali petu utakmicu sa Partizanom jos u vrijeme Tomasevica i cuveno i tad prvi put pjevano a sad adio.
Prosfercovao me drug sa akreditacijom nekako, jer nije bilo trika do karata da se dodje.
Povredi se onaj stranac veteran ako se ne opravi gubimo 3:2
Otkad je on izasao pojma nismo imali.
Onoga Gibsona ne valja ubacit preko 5 min.
Nikolic i Barovic dobri.
Gordic MVP
Nije lepo to što lažeš.
-----------------------
Zajebite televiziju.
Atmosfera je bila malo lošija sredinom utakmice, ali generalno dobra, na pojedine periode brutalna. A grmjelo je sat vremena prije utakmice u sali.
Jesu sjedili veći dio utakmice ljudi tamo u ložu i na tu stranu oko njih đe hvataju kamere, ali se ovamo od ugla varvara do prostora ispod kamera stajalo cijelu utakmicu.
Gornja šipka iznad tribina oko šetališta je bila puna krcata. Dosta stepeništa takođe. U dio đe sam ja bio se guralo više ljudi no što ima sjedišta.
Što se utakmice tiče, imali smo sreće. Nudili smo se zadnjih 5 minuta. Ozbiljinija ekipa bi nas ugasila."Atmosfera je bila fenomenalna, sjajna, nosili su svoj tim, ali nije atmosfera presudila, presudile su neke druge stvari. Sutra je novi dan, kao što je bio i posle prve utakmice u Beogradu. Uradićemo sve da dobijemo sutrašnju utakmicu i da na najteži mogući način dođemo do te pete utakmice", rekao je Alimpijević novinarima u Podgorici.
Ali pobjeda je pobjeda.
Sjutra da ih dokusurimo.
![]()
Last edited by ASC; 14-04-18 at 02:03.
Inace su pustali bez karata kad su svi preplaceni usli.
Mora da su partijske glavonje ispalili pa je bilo mjesta. Zato ce sjutra bit full
Zamisli, sjutra vec nova utakmica, koja glupost majko sveta , dobro nisu 2 u jedan dan stavili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zeta i Zvezda abahahahahahhaha cc vi ste lud narod
Ljepota! Bravo!
Lako se pravit pametan na kraju ali da na kratko prokomentarisem zadnji napad Crvene zvezde odnosnu odbranu Buducnosti.
Gordic je mogao da bude tragicar jer nije krenuo ispod bloka nakon sto je Barovic odradio mush odnosno linijsko iskakanje i na posljetku preuzimanje. S obzirom da je Gordic krenuo preko bloka a kasnije maltene stao i statirao, to je dalo dovoljno prostora Lesoru za skok i tkz. drugi sut. Sehovic se takodje ne spusta na strani pomoci (weakside drop) i cuva svog igraca dosta visoko sto Lesor "koristi". Moguce da su imali ovakve takticke uloge tokom utakmice mada u zadnjim sekundama meca, sve je mijenja.
U ovim momentima je neiskustvo ili sablonska instrukcija trenera odradila svoje, t.j. zamalo nas kostala pobjede.
https://youtu.be/k-jrZ_YaYUA - video snimak posljednjeg napada.
Last edited by pegasus; 14-04-18 at 02:00.
Bas lose odigrana zavrsnica.
Nedopustivo da se onoliko ispromasuju i nevjerovatno da jos i dobiju. Bas bas nas je usraslo ovoga puta.
Tako smo blizu a tako daleko
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Treba zamijenit igrace Gordicu i Gibsonu u odbranu. Ako Gibson vec ne moze pogodit nista neka uzme Rocestija da se Gordic ne opterecuje faulovima..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Sto je bilo sa Dolmenom, zna li se?
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Uh, šta reći posle sinoć, litar šljive sam okinuo'Zvezda jeste bila bolja ali KONAČNO i nas da sreća malo pogleda! Koliko smo puta samo izgubili dobijene mečeve?! Utakmica za pamćenje, utakmica za infarkt, pa ljudi prvo se Feldin diže za 3 sam, koji je radio uglavnom šta je htio čitavu utakmicu, vidim loptu u letu da će da maši jer je ugao na TV-u bio odličan, samo reko' da pokupi ovo neko, kad se diže Lesor iz odbojke i maši... Ne mogu da vjerujem, milion pomiješanih osjećanja, smijem se, vrištim, pakao
![]()
Onda $edem i zahvalim se Alimpijeviću koji je zaboravio da mu Omić nema 5 već 4 lične.
Što se tiče naših istakao bih Zorana Nikolića. Čitave sezone nas sve ođe kolektivno nervira, sinoć nam je svima začepio usta. Odličan u napadu, hladnokrvan, iznudio i dosta faulova, pogađao i slobodna čak, dobar i u odbrani, odličan meč za njega. Gordić/Ivanović/Popović o jadu zabavljaju sa onim ulazima, čista perfekcija. Gibson mi je enigma totalna, odakle njemu sloboda da uzima onoliko šuteva? Nadam se iskreno da se ne čeka da proradi više i da će ga Džikić smirit' za noćas jer momak vola u kupusu ne može ubosti u play-offu. Ruku na srce u odbrani je odličan, te bi ga trebalo prebaciti na Ročestiju, skoncetrisat' ga više na defanzivne zadatke, nešto ala Lazić. Lendry je odigrao očajno pa je samim tim i Nikolićeva odlična rola dobija i još više na značaju!
Suadu bi zabranio polaganja, čoek jednostavno ne umije da ih brani. Koliko je puta samo popio onakvu blokadu, dako mu reče više neko da mora da kuca u onakvim situacijama. Pohvalio bih Seada i njegovih par dobrih poteza u te nekoliko minuta koje je dobio, konačno da i on nešto pokaže. Danila Nikolića ne bih komentarisao, momak je taman za Megu i to da mu je puna kapa.
Last edited by BiTrAtE; 14-04-18 at 08:49.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks