Za njih si anonimus![]()
Što se tiče ove priče o kapacitetu morače po srbskim medijima, Morača prima 4600, u slučaju ulaska u EL radi se montažna iza koša đe nema tribine i dodaju se dva reda na postojeće tribine tako da će kapacitet bit 5k i koja stotina više
Jel se karte u shop ili u park uzimaju?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ima li ko da prodaje 2 karte?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
kapiten i noćas svratio do sportskog
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Aoooo, kakav grešnik. Vidim, koncetrisan je najvažniju seriju mečeva u svojoj karijeri![]()
Ako ne sto drugo, titula je nasa :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
E vidiš, to mi nije palo na pamet![]()
Ubovicu mlad majore. Pih.
Nijedna slika "napada" ? haha
Ugrabismo je.
Hvala lepo.
Iako su šanse male, vjerujem da će CZ imati snage da pregura ovo preizborno navlačenje i da će ovim milovcima dati po prknu u majstorici
Prosječan navijač Zvezdane u jednom postu :lolblue:
Tako je, velika je razlika između navijača i milovih čirlidersica
Što bi pokojni, dobri Bojan Bajramović reka', "lijepu pjesmu ne voli baš svako, neko baca kamen na slavuje"
Kad je Nk veza jaca od Pg :mrgreen:
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Ja nabavih jednu, ali sam je proslijedio odmah jer nisam moga nabavit' više a nije mi merak sam ić.![]()
Ako je ko spreman da plati 500e za karte sjutra i prekosjutra ustupicu mu radoza toliko cu se zadovoljiti pracenjem meca kuci.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks