View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 141 of 163 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151 ... LastLast
Results 3,501 to 3,525 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    A to je rakun. Kad mu ankete idu u korist, tada su cinjenice...kad ne idu onda...
    Anketa nije činjenica ni u kom slučaju
    I CdM polovi su ankete pa je po njima Pozitivna na vlasti, kad mi tamo a ono međutim
    Po anketama je dosta toga što nije činjenično stanje

Ajmo još jednom da ponovimo definiciju. Pročitaj pet-šes' puta ako treba

"ČINJENICA je nešto što se stvarno dogodilo ili je doista tako. Uobičajeni test za provjeru činjeničnosti nekog iskaza je provjerljivost, odnosno da li se može dokazati da iskaz odgovara iskustvu."
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Lijepo se igrajte pazite na riječnik!!! Mnogo mi se vi vrijeđate kad vama neko kaže da ste glupi ali kad vi glupacima nazivate, onda je to ok? Samo naprijed infrakcije pljušte a banovi su tu blizu, pa će bit posle da vas partijski kažnjavamo :*
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Predsjednički izbori 2018

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Anketa nije činjenica ni u kom slučaju
    I CdM polovi su ankete pa je po njima Pozitivna na vlasti, kad mi tamo a ono međutim
    Po anketama je dosta toga što nije činjenično stanje

Ajmo još jednom da ponovimo definiciju. Pročitaj pet-šes' puta ako treba

"ČINJENICA je nešto što se stvarno dogodilo ili je doista tako. Uobičajeni test za provjeru činjeničnosti nekog iskaza je provjerljivost, odnosno da li se može dokazati da iskaz odgovara iskustvu."
    Treba li da ti trazim postove iz teme NATO-da ili ne dje ti je IPSOS/Damar ankete bile cinjenice da je vecina za ulazak, ili su bile vise nego dovoljan argument za ulazak(zavisno od posta).
    Znam da je jos samo ovaj put rakune....bez brige... dovoljno smo dugo ovdje...
    Nadam se da su u MNE airlines vam obezbijedili dorucak u nedelju. Ne valja gladan izlaziti na izbore...
    Last edited by Hell Raiser; 12-04-18 at 17:05.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

B92: Crna Gora: Izborne i druge trke http://www.b92.net/bbc/index.php?yyy...nav_id=1380574

BBC ih naziva najizvjesnijim izborima do sad, isto DW, a ovdje ljudi palam*de Draginja ce uzeti, Bojanic ce pobijediti. A okle. Svima je na žalost jasno da Milo to završava u prvom krugu. Ne znam koja to istraživanja govore da ne može Milo dobaciti 50%, ja sam siguran, ako bi mu trebalo, namakao bi i 60%. Nije on kriv što nam opoziciju čine razjedinjene mlakonje i interedžije.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by pg020 View Post
    Kako nijesam poslusao klip, jesam naravno. Bio sam rodjen 1992 godine, bio sam cak i ucesnik onih setnji u Beogradu kad je Slavko Perovic dolazio da podrzi proteste protiv Milosevica, kada se na njegovu inicijativu orilo Terazijama: Oloshi, oloshi… To je neka druga prica, za neko drugo vrijeme i od tada se mnogo stosta promijenilo. Ovo je tema: Predsjednicki izbori, ne lik i djelo Slavka Perovica, Ranka Krivokapica i sl.

Poslije kandidature Bojanica kao zajednickog kandidata, najlogicnije mi je bilo da se svi nazovi opozicioni protivkandidati povuku i podrze ga. To sam mislio i za Draginju, cak sam u par navrata o tom i pisao ovdje na forumu. Priznajem da sam po pitanju Draginje pogrijesio. Milacic i Milickovic su vodenicni tocak o vratu Bojanica, direktno mu uzimaju sigurne glasove. Ova zena ne, uzima glasove vladajuce stranke i neopredijeljenih biraca, ima petlju, podsjeca me na momente na nase rukometasice (Lavice)… Uljudno, uctivo, evropsko lice Crne Gore, da ne ponavljam stoti put da se kandidovala 20 godina ranije.
    Hvala ti na korektnom odgovoru. Onda smo tog dana bili na istom mjestu u Beogradu, na Terazijama. Izasao je sa njim tada i Novak. Masa je vikala i Slavko Srbine, Srbija je uz tebe.
    Draginji ne mogu oprostiti sto je u SDP-u, stranci koja je sa DPS-om godinama unistavala Crnu Goru.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    BBC ih naziva najizvjesnijim izborima do sad, isto DW
    Može neki link jer ja ne mogu nać' sličan članak?

Milo da može uzet' preko 50% u prvom krugu, DPS bi već imao apsolutnu vlast u parlamentu. Ovako nema trika. U drugom krugu sigurno, ne bi se kandidovao da zna da postoji šansa da izgubi, s' obzirom da je već nedvosmisleno pokazao da se radi o prvoklasnoj kukavici.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Po nekim izvorima koji dolaze od uplasenih simpatizera DPS-a, kruzi prica da je sinoc ili preksinoc Milo odgurnuo Tarzana i vikao na njega 15min pred visokim clanovima partije, u centrali, jer po njihovim analizama i statistikama ne moze da prebaci 47%, a da drugi krug sto procentualno gubi. Nadam se da je tacno.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

imao bih jedno pitanje za M.Đ.
    Koga biste Vi i Vaši glasači podržali u drugom krugu,
    Bojanić ili Vuksanović?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Draginja, napamet naucen tekst i losa izvedba...kao glumac u pozoristu, eto koliko prirodno djeluje

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

osim te priče sa Tarzanom, šta ako Lukšić i Marković
    (čitaj: njihov kontigent glasova), podrže Draginju u prvom krugu,
    čisto podižući sebi cijenu.. kako bi automatski
    M.Đ., A.Đ. i A.K. digli uloge, kukala ti majka.. kakvi eeeVri lećeli kroz grad,
    bačali bi ih iz aviona ka letke.
    Pravo da vi rečem, spremio sam kantu kokica za neđelju veče,
    i moja draga profesorice Draginja, srećna ti pobjeda !
    Sloboda i pobjeda! pa makar osvojila 10%.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

p.s.
    ispališe Mila i glasači iz njegove voljene dijaspore.
    otkazali listom.
    Zovu neke žene danima, mole, nude pare preko besplatnih
    avionskih karata, ali ne-ne.. draži švajcarski franci i dojče marke
    I'm sorry but, *ebi ga

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Po nekim izvorima koji dolaze od uplasenih simpatizera DPS-a, kruzi prica da je sinoc ili preksinoc Milo odgurnuo Tarzana i vikao na njega 15min pred visokim clanovima partije, u centrali, jer po njihovim analizama i statistikama ne moze da prebaci 47%, a da drugi krug sto procentualno gubi. Nadam se da je tacno.
    Treba mu 190.000 glasova da bi pobijedio u prvom krugu. Po svim njihovim procjenama teško da se to dostigne kako zbog manjka glasaca (čitaj stanovništva) tako i zbog velikog ne zadovoljstva koje vlada u narodu. Sad da li je to dostižno ili ne ne znam. Znam da mogu da naguraju i više ali da nijesu toliko agresivni kao ranijih izbora da li je razlog svejsno da idu u drugi krug ili imaju neko rezervno resenje ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Znači nećeš glasati za kandidata koji je i po tebi najbolji ? Interesantno
    Ne mogu dati glas Draginji u prvom krugu jer procjejujem da nema nikakve sanse da udje u drugi krug. Necu da rasipam glasove, Bojanicu je dosta onaj Milacic koji ne samo da mu uzima glasove, nego retrogradnom i destruktivnom retorikom tjera neke neopredijeljene ljude iz opozicionog bloka direktno u vladajucu stranku. Nemoj me pitati da li bih u drugom krugu glasao Draginju protiv kandidata vladajuce stranke, to se podrazumijeva. Da u drugi krug udju ona i Bojanic, opet bih glasao nju, ne SDP kao stranku koju ti glasas, nego nju kao osobu.

Thanks Thanks Given 
    890
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Toliko mu treba ako izlaznost bude 70% a pitanje je oce li biti tolika.
    Vec je pisano da su na parlamentarnim izborima prije dvije godine stranke i koalicije koje su Milu dale podrsku imale oko 200.000 glasova a nije realno da se medju njima veliki broj razocarao u vlast .
    Proci ce Milo u prvom krugu,sve drugo bi bilo veliko iznenadjenje.

Thanks Thanks Given 
    1,801
    Thanks Thanks Received 
    2,335
    Thanked in
    1,290 Posts

Cim se ne kupuju licne..... mislim da se ne śekiraju puno

Thanks Thanks Given 
    8,832
    Thanks Thanks Received 
    3,921
    Thanked in
    2,343 Posts

Lijepo li mu je odijelo,a nema shto,i koshulja,saliveno,stajling za 10-ku!
    ...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Toliko mu treba ako izlaznost bude 70% a pitanje je oce li biti tolika.
    Vec je pisano da su na parlamentarnim izborima prije dvije godine stranke i koalicije koje su Milu dale podrsku imale oko 200.000 glasova a nije realno da se medju njima veliki broj razocarao u vlast .
    Proci ce Milo u prvom krugu,sve drugo bi bilo veliko iznenadjenje.
    Jesu stranke,misliš li da su SD, Bošnjačka stranka i ostale aktivirale svoje resurse da podrže DPS i njihovog kandidata,naravno da ne, javno su dali podršku, ali njihovi aktivisti ne idu po terenu i ne ubeđuju narod da glasa Mila. Tako da je to velika razlika u odnosu na Lokalne i parlamentarne izbore.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,681
    Thanked in
    3,842 Posts

Uobičajeno manja izlaznost na predsjedničkim u odnosu na parlamentarne izbore ide u korist dps-ovog kandidata, sve ostalo jok. Nema glasanja za SD da bi oni prešli cenzus i osvojili dva mandata koje dps ne bi osvojio tim glasovima, nema manjinskih cenzusa, D'ontovog sistema, nema rasipanja glasova... Samo što je tolika razlika u izlaznosti najbitnija, ovo ostalo onda ne može previše uticat.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    890
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Jesu i to sigurno znatno vise nego sto su stranke koje podrzavaju Bojanica upregle svoje resurse u njegovu korist.
    Jednostavno stranke koje cine vlast imaju puno toga da izgube a i personalno 99% funkcionera moglo bi da se nada boravku u Spuzu ukoliko se vlast promijeni tako da je njihova motivacija mnogo mnogo veca i jaca.
    Samo diplome i doktorate da im neko kako treba provjeri to bi bio haos da ne idemo dalje- taj strah od izlaska na svjetlo dana je veoma jak motor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Predsjednicki 65-67 percent. Moze se ocekivati blago veca izlaznost u odnosu na prethodne predsjednicke jer je ondasnje koliko se sjecam sdp bojkotovao. Draginja ide na 7 posto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto ljudi ne kapiraju nikako je da se rast Draginje nadoknadjuje padom Bojanica. Koji nije povezan, nego namjerno uzrokovan. Opozicija u vidu DF, Demokrate, Ura danilovic i ekipa namjerno klizaju sa Bojanicem da bi nadomjestili Mikašu rast Draginje..........

Posjete Bojanica Kneževiću u zatvor su udbaške metode gubitka bar 3% direktno od Bojanica djukanovicu......

Budalama i neznavenom narodu ovo zvuci kao teorija zavjere, a mene kao malo ljepsa i pametnija verzija Dobrila Dedeica....

Kad cete shvatite da ste ponudjeni i prodani davno, da je zemlja bought, sold and paid for long time ago....?? Marva ne shvata da se bori protiv DPS-a koji se zove, DPS, DF, URA, Demokrate, SD, SNP, SDP....to je sve DPS!!! Neki manje, neki vise, procentualno ili ideoloski, ali sve DPS...

Kad cete shvatiti da je i Slavko veliki popusio i postao DPS...I on je uzeo kes i izgorio nausput kao sijalica. Svi su uzeli, svi uzimaju, svi ućaruju, a vi se borite za OPOZICIJU umjesto da rabotate časno i pošteno za sebe.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Black View Post
    Sto ljudi ne kapiraju nikako je da se rast Draginje nadoknadjuje padom Bojanica. Koji nije povezan, nego namjerno uzrokovan. Opozicija u vidu DF, Demokrate, Ura danilovic i ekipa namjerno klizaju sa Bojanicem da bi nadomjestili Mikašu rast Draginje..........

Posjete Bojanica Kneževiću u zatvor su udbaške metode gubitka bar 3% direktno od Bojanica djukanovicu......

Budalama i neznavenom narodu ovo zvuci kao teorija zavjere, a mene kao malo ljepsa i pametnija verzija Dobrila Dedeica....

Kad cete shvatite da ste ponudjeni i prodani davno, da je zemlja bought, sold and paid for long time ago....?? Marva ne shvata da se bori protiv DPS-a koji se zove, DPS, DF, URA, Demokrate, SD, SNP, SDP....to je sve DPS!!! Neki manje, neki vise, procentualno ili ideoloski, ali sve DPS...

Kad cete shvatiti da je i Slavko veliki popusio i postao DPS...I on je uzeo kes i izgorio nausput kao sijalica. Svi su uzeli, svi uzimaju, svi ućaruju, a vi se borite za OPOZICIJU umjesto da rabotate časno i pošteno za sebe.
    Opet ista prica, nema ko da se glasa, tj glasajte Dps...
    Sto se mene tice uvjek postoji izbor i uvjek je izbor protiv Dps-a ovako ili onako...
    Da ima njihovih igraca medju kandidatima ima (Dedeic po mom misljenju)...
    Glasacu Bojanica jer je sa njim dijelim najvise stavova, pogotovo onih krucijalnih(ekonomija, sloboda, oporavak drzave)
    Ne smeta mi srpski jezik, SPC, neka se izjasnjava ko kako zeli...vaznije mi je hoce li mi djeca sjutra moci da biraju slobodno a ne da biraju da li da krepaju u CG ili da bjeze preko granica

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

@Black, klasicna udbaska prica. Jesi li je sam smislio ili su ti poslali da objavis?

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Može neki link jer ja ne mogu nać' sličan članak?
    https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-43718894

http://m.dw.com/sr/%C4%91ukanovi%C4%...google.me%252F
    Last edited by Stewie; 12-04-18 at 20:31.

Page 141 of 163 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)