Lijepo se igrajte pazite na riječnik!!! Mnogo mi se vi vrijeđate kad vama neko kaže da ste glupi ali kad vi glupacima nazivate, onda je to ok? Samo naprijed infrakcije pljušte a banovi su tu blizu, pa će bit posle da vas partijski kažnjavamo :*
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Anketa nije činjenica ni u kom slučaju
I CdM polovi su ankete pa je po njima Pozitivna na vlasti, kad mi tamo a ono međutim
Po anketama je dosta toga što nije činjenično stanje
Ajmo još jednom da ponovimo definiciju. Pročitaj pet-šes' puta ako treba
"ČINJENICA je nešto što se stvarno dogodilo ili je doista tako. Uobičajeni test za provjeru činjeničnosti nekog iskaza je provjerljivost, odnosno da li se može dokazati da iskaz odgovara iskustvu."
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Lijepo se igrajte pazite na riječnik!!! Mnogo mi se vi vrijeđate kad vama neko kaže da ste glupi ali kad vi glupacima nazivate, onda je to ok? Samo naprijed infrakcije pljušte a banovi su tu blizu, pa će bit posle da vas partijski kažnjavamo :*
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Treba li da ti trazim postove iz teme NATO-da ili ne dje ti je IPSOS/Damar ankete bile cinjenice da je vecina za ulazak, ili su bile vise nego dovoljan argument za ulazak(zavisno od posta).
Znam da je jos samo ovaj put rakune....bez brige... dovoljno smo dugo ovdje...
Nadam se da su u MNE airlines vam obezbijedili dorucak u nedelju. Ne valja gladan izlaziti na izbore...
Last edited by Hell Raiser; 12-04-18 at 17:05.
http://www.vijesti.me/vijesti/dedeic...cetinje-984076
Kakva karikatura
B92: Crna Gora: Izborne i druge trke http://www.b92.net/bbc/index.php?yyy...nav_id=1380574
BBC ih naziva najizvjesnijim izborima do sad, isto DW, a ovdje ljudi palam*de Draginja ce uzeti, Bojanic ce pobijediti. A okle. Svima je na žalost jasno da Milo to završava u prvom krugu. Ne znam koja to istraživanja govore da ne može Milo dobaciti 50%, ja sam siguran, ako bi mu trebalo, namakao bi i 60%. Nije on kriv što nam opoziciju čine razjedinjene mlakonje i interedžije.
Hvala ti na korektnom odgovoru. Onda smo tog dana bili na istom mjestu u Beogradu, na Terazijama. Izasao je sa njim tada i Novak. Masa je vikala i Slavko Srbine, Srbija je uz tebe.
Draginji ne mogu oprostiti sto je u SDP-u, stranci koja je sa DPS-om godinama unistavala Crnu Goru.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Može neki link jer ja ne mogu nać' sličan članak?
Milo da može uzet' preko 50% u prvom krugu, DPS bi već imao apsolutnu vlast u parlamentu. Ovako nema trika. U drugom krugu sigurno, ne bi se kandidovao da zna da postoji šansa da izgubi, s' obzirom da je već nedvosmisleno pokazao da se radi o prvoklasnoj kukavici.
Po nekim izvorima koji dolaze od uplasenih simpatizera DPS-a, kruzi prica da je sinoc ili preksinoc Milo odgurnuo Tarzana i vikao na njega 15min pred visokim clanovima partije, u centrali, jer po njihovim analizama i statistikama ne moze da prebaci 47%, a da drugi krug sto procentualno gubi. Nadam se da je tacno.
imao bih jedno pitanje za M.Đ.
Koga biste Vi i Vaši glasači podržali u drugom krugu,
Bojanić ili Vuksanović?
Draginja, napamet naucen tekst i losa izvedba...kao glumac u pozoristu, eto koliko prirodno djeluje
osim te priče sa Tarzanom, šta ako Lukšić i Marković
(čitaj: njihov kontigent glasova), podrže Draginju u prvom krugu,
čisto podižući sebi cijenu.. kako bi automatski
M.Đ., A.Đ. i A.K. digli uloge, kukala ti majka.. kakvi eeeVri lećeli kroz grad,
bačali bi ih iz aviona ka letke.
Pravo da vi rečem, spremio sam kantu kokica za neđelju veče,
i moja draga profesorice Draginja, srećna ti pobjeda !
Sloboda i pobjeda! pa makar osvojila 10%.
p.s.
ispališe Mila i glasači iz njegove voljene dijaspore.
otkazali listom.
Zovu neke žene danima, mole, nude pare preko besplatnih
avionskih karata, ali ne-ne.. draži švajcarski franci i dojče marke![]()
I'm sorry but, *ebi ga
Treba mu 190.000 glasova da bi pobijedio u prvom krugu. Po svim njihovim procjenama teško da se to dostigne kako zbog manjka glasaca (čitaj stanovništva) tako i zbog velikog ne zadovoljstva koje vlada u narodu. Sad da li je to dostižno ili ne ne znam. Znam da mogu da naguraju i više ali da nijesu toliko agresivni kao ranijih izbora da li je razlog svejsno da idu u drugi krug ili imaju neko rezervno resenje ne znam.
Ne mogu dati glas Draginji u prvom krugu jer procjejujem da nema nikakve sanse da udje u drugi krug. Necu da rasipam glasove, Bojanicu je dosta onaj Milacic koji ne samo da mu uzima glasove, nego retrogradnom i destruktivnom retorikom tjera neke neopredijeljene ljude iz opozicionog bloka direktno u vladajucu stranku. Nemoj me pitati da li bih u drugom krugu glasao Draginju protiv kandidata vladajuce stranke, to se podrazumijeva. Da u drugi krug udju ona i Bojanic, opet bih glasao nju, ne SDP kao stranku koju ti glasas, nego nju kao osobu.
Toliko mu treba ako izlaznost bude 70% a pitanje je oce li biti tolika.
Vec je pisano da su na parlamentarnim izborima prije dvije godine stranke i koalicije koje su Milu dale podrsku imale oko 200.000 glasova a nije realno da se medju njima veliki broj razocarao u vlast .
Proci ce Milo u prvom krugu,sve drugo bi bilo veliko iznenadjenje.
Cim se ne kupuju licne..... mislim da se ne śekiraju puno![]()
Lijepo li mu je odijelo,a nema shto,i koshulja,saliveno,stajling za 10-ku!
...
Jesu stranke,misliš li da su SD, Bošnjačka stranka i ostale aktivirale svoje resurse da podrže DPS i njihovog kandidata,naravno da ne, javno su dali podršku, ali njihovi aktivisti ne idu po terenu i ne ubeđuju narod da glasa Mila. Tako da je to velika razlika u odnosu na Lokalne i parlamentarne izbore.
Uobičajeno manja izlaznost na predsjedničkim u odnosu na parlamentarne izbore ide u korist dps-ovog kandidata, sve ostalo jok. Nema glasanja za SD da bi oni prešli cenzus i osvojili dva mandata koje dps ne bi osvojio tim glasovima, nema manjinskih cenzusa, D'ontovog sistema, nema rasipanja glasova... Samo što je tolika razlika u izlaznosti najbitnija, ovo ostalo onda ne može previše uticat.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jesu i to sigurno znatno vise nego sto su stranke koje podrzavaju Bojanica upregle svoje resurse u njegovu korist.
Jednostavno stranke koje cine vlast imaju puno toga da izgube a i personalno 99% funkcionera moglo bi da se nada boravku u Spuzu ukoliko se vlast promijeni tako da je njihova motivacija mnogo mnogo veca i jaca.
Samo diplome i doktorate da im neko kako treba provjeri to bi bio haos da ne idemo dalje- taj strah od izlaska na svjetlo dana je veoma jak motor.
Predsjednicki 65-67 percent. Moze se ocekivati blago veca izlaznost u odnosu na prethodne predsjednicke jer je ondasnje koliko se sjecam sdp bojkotovao. Draginja ide na 7 posto.
Sto ljudi ne kapiraju nikako je da se rast Draginje nadoknadjuje padom Bojanica. Koji nije povezan, nego namjerno uzrokovan. Opozicija u vidu DF, Demokrate, Ura danilovic i ekipa namjerno klizaju sa Bojanicem da bi nadomjestili Mikašu rast Draginje..........
Posjete Bojanica Kneževiću u zatvor su udbaške metode gubitka bar 3% direktno od Bojanica djukanovicu......
Budalama i neznavenom narodu ovo zvuci kao teorija zavjere, a mene kao malo ljepsa i pametnija verzija Dobrila Dedeica....
Kad cete shvatite da ste ponudjeni i prodani davno, da je zemlja bought, sold and paid for long time ago....?? Marva ne shvata da se bori protiv DPS-a koji se zove, DPS, DF, URA, Demokrate, SD, SNP, SDP....to je sve DPS!!! Neki manje, neki vise, procentualno ili ideoloski, ali sve DPS...
Kad cete shvatiti da je i Slavko veliki popusio i postao DPS...I on je uzeo kes i izgorio nausput kao sijalica. Svi su uzeli, svi uzimaju, svi ućaruju, a vi se borite za OPOZICIJU umjesto da rabotate časno i pošteno za sebe.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Opet ista prica, nema ko da se glasa, tj glasajte Dps...
Sto se mene tice uvjek postoji izbor i uvjek je izbor protiv Dps-a ovako ili onako...
Da ima njihovih igraca medju kandidatima ima (Dedeic po mom misljenju)...
Glasacu Bojanica jer je sa njim dijelim najvise stavova, pogotovo onih krucijalnih(ekonomija, sloboda, oporavak drzave)
Ne smeta mi srpski jezik, SPC, neka se izjasnjava ko kako zeli...vaznije mi je hoce li mi djeca sjutra moci da biraju slobodno a ne da biraju da li da krepaju u CG ili da bjeze preko granica
@Black, klasicna udbaska prica. Jesi li je sam smislio ili su ti poslali da objavis?
Last edited by Stewie; 12-04-18 at 20:31.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks