Bojanić sjutra ide u ZIKS da posjeti Kneževića
https://www.cdm.me/izbori-2018/preds...eti-knezevica/
Zbilja sad, bez zajebancije, ko njemu radi ovu kampanju? Kako ovaj čoek misli da uzme glasove ovih neodlučnih?
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
deuscroix
Bojanić sjutra ide u ZIKS da posjeti Kneževića
https://www.cdm.me/izbori-2018/preds...eti-knezevica/
Zbilja sad, bez zajebancije, ko njemu radi ovu kampanju? Kako ovaj čoek misli da uzme glasove ovih neodlučnih?
Ništa, kao da namjerno se radi protiv. Lomi ga Lomi odje u prvom krugu.
Kvota 0.9
--------------------------
Do Not Disturb.
U CG ne postoje neodlučni...
Sent from Tapatalk
#fakenews
On je df-ov covjek, to se vidi po svemu sto radi ili je radio. Vidjeh na neki portal komentar da je Bojanic izjavio da je Knezevic politicki zatvorenik. Zamisli covjeka koji ne postuje Sud drzave a hoce da bude predsjednik. Svi imamo oci da vidimo da je covjek nasrcao na policajca ramenom vise puta. Da sam ja to uradio, poljubio bih pod za sekund i usrali bi mi se u zivot, ne bi me pitali kolikim intenzitetom sam krenuo na njega.
A evo vidim da je splasnuo entuzijazam i kod forumasa koji ga podrzavaju, valjda i oni vide koliko je sati. Ili je to zbog toga sto nema Gandalfa da ih popali.
Draginja najvise profitira iz svega ovoga i naravno Lomi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A Milo danas na MRI kao predsjednik košarkaškog saveza :lolblue:
Kakva država bože dragi
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Dovoljno mu je da dobije glasova koliko su paščad imala na parlamentarnim pa da ode u drugi krug. Plašim se da Draginja nema šansi jer se kod nas obično gleda ko više laje, a ne ko je bolji
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Waldo bi imao vise glasova no ijedan opozicioni kandidat, velim ja...
Do Not Disturb.
Odavno se nesto ogavno nije pojavilo na politickoj sceni CG kao sto je M.Milacic. Kvazi borac za Kosovo i tradiciju. Za Srbiju i Rusiju. Za Pravoslavlje. Nosi neki krstas-barjak, koji zapravo nije krstar-barjak. Ko zna kako izgleda pravi krstas, zna o cemu pisem. On nosi neki sa rastegnutim krstom, koji je sigurno on licno dizajnirao. Svak onaj ko se navodno bori za ugrozeno, svekoliko, sabiranje Srba i srpstva u CG, bori se zapravo za Mila. Vecina svjesno, jedan manji dio nesvjesno. Velikosrpska/prosrpska prica je kljuc opstanka DPSa. Da nema te price ne bi bilo ni njih...
Ja sam ga danas vidio sa damjanovicem iz snp-a. Sto se mene tice sve je jasno.
Znači Milo će izgubit kad na političkoj sceni budu samo partije koje će gajiti multietnički sklad ali samo ako u tu kategoriju tradicionalni Pravoslavci budu označeni kao neprijatelji države nad kojima treba vršiti nadzor i asimiliciju u novokomponovane vjernike koji moraju biti zahvalni što im se uopšte dozvoljava život u ilirsko-otomanskoj zadužbini ??? Što smeta priči da neki gradjan-ka ne misli da su nam preci tumarali u istoriji i radili sve mimo intresa države ( koju su oni stvorili ) kad takav odnos prema istoriji nemaju ni kolonije ??? Možda takva politika pomaže ljudima koji se nude kao plaćeni reformatori ali to ne znači da će biti bolja situacija ako se bude biralo samo izmedju njih !!!
deuscroix
Milo će izgubiti kad opozicija ne bude opozicija državi već opozicija vlasti. Kad u Crnoj Gori ne bude partija osim onih nalik SDP, URA pa i Demokrate i PzP prije nego se usrao sa pretvaranjem u četnički privezak
Ni jedna država sem Crne Gore pod kapom nebeskom u parlamentu nema državne neprijatelje.Ne da su tako kvalifikovani od strane drugih, takvim se sami predstavljaju.
Da li ste svjesni da su partije poput naše najjače opozicione zabranjene u svakoj iole civilizovanoj zemlji
Last edited by Rakun; 11-04-18 at 01:02.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
zamisli covjek ne postuje volju 85% stanovnika ide jontra njih a on je premijer, mozes li to da zamislis?
Zamisli covjeka optuzenog za milionski sverc a hoce da bude predsjednik?
Zamisli partiju ciji su lideri pravosnazno osudjeni zbog korupcije a vrsi vlast?
Zamisli partiju koja je dio vlasti a njihov lider otvoreno laze u sudskom postupku?
Meni je milo kad vam SDP smeta ali kad se zavrse izbori i treba sa njima koalicija onda ne smetaju nego su prava opozicija
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dritan i Aleksa vec poceli kampanju za Podgoricke izbore. Ko jebe Bojanica, hahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bas to, SDP poslati na smestlise istorije a ostaviti SNP, DF, i ostale. Oni su odlicni
Ko ce ostati onda?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks