Omić ih je sam dobio... Tako blizu a tako daleko, forsiranje trojki i postojanje samo Gordića u napadu.
Nikakvog faula nad Gordićem nije bilo.
Shit has hit the fan !
Omić ih je sam dobio... Tako blizu a tako daleko, forsiranje trojki i postojanje samo Gordića u napadu.
Umorni su, to se odrazilo i na šut i na ovaj pad koji traje od kraja treće četvrtine. Šteta, mada izgleda da se nije više moglo. U svakom slučaju cilj je ispunjen, tamo se i pošlo po tu jednu, momci su pokazali da itekako mogu da igraju u Beogradu. U Morači ova Zvezda pada!!!
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
A izgazit ove cigancine u ova dva meca
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Nerijeseno - svi srecni i zadovoljni sad mogu do grada da proslavim.![]()
Kakva je ovo propuštena šansa. Razumijem umor, ali da će ovako bezmudato i stegnuto odigrati nisam očekivao. Ovo je moglo i moralo na 0:2 s obzirom na igru i formu Zvezde. Imali smo ih, a sad ih vratismo u život. Valjda će odigrati bolje i završiti posao u Morači.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Eo Alimpije najavio petu u Beogradu haha, zna on i sam kakav ih pakao u Morači čeka...
Zveda je prvi mec odigrala mnogo bolje mada i to nije bogzna sto bilo i izgubila, ovaj drugi je odigrala jos gore ali buducnost ga je odigrala katastrofalno ako je im je ovo nivo igre u ovom plejofu of mislim da ce sve zavrsiti u moraci
Kao sto sam i predvidio:mrgreen:
Last edited by goldfinger; 14-04-18 at 23:05.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne moze danilo niklic da igra..... ne moze....
naguzili su nam se bili danas i umjesto da ih dokrajcimo probudili smo ih.... plus jedna sudijska odluka na njihovu stanu, nije nad GORDICEM sviran faul a ista situacija za zvezdu jeste...
Jbg, ne može jedan igrač ni ovakvu Zvezdu dobiti. Nije mi baš Džilo najjasniji. Gibson nas ukopava u kanal. Nikolić u plejofu sa nula poena i defanzivnim zadacima ima prednost nad Ilićem? Omić nas sam dobi. Propuštena šansa da ih dotučemo a nudili se mučenici. Ista igra kao i uvijek.Zadovoljenje pobjedom sinoć. Umor. Ne znam šta je ali su ovu usrali kao i onu u Zagrebu. Bez stava, bezmudo.
Sent from my D5503 using Tapatalk
I htjeli da priznamo ili ne dzikic nam je izgubio utakmicu nocas, koliko god da je ivanovic umoran pa makar se vuka po terenu morao je cijelu zadnju cetvrtinu da igra.... sad fino dva meca odma jako na omica i na lesora a popovic od prvog minuta na rocestija... danilo nikolic ni na tribine, na tv neka gleda...i mora nas vise krenut sut....
Ako se ne probudi ekipa, Zvezda može da dobije obje u Pg. Ne može Gordić svaku sam da igra... Pojedini igrači su totalno OFF u cijelom plejofu.
Delije ne dolaze na utakmice. Bojkotuju cak i Evroligu zbog Omica. Ljudi koji su bili na utakmice sinoc i veceras su simpatizeri, ne i vatreni navijaci koji organizuju navijanje. Slicna situacija kao i kod Buuducnosti kad su Varvari godinama bojkotovali upravu.
Takvim ponasanjem Delije (Cigani) nanose samo stetu klubu kojem igranje u najelitnijem evropskom takmicenju pruza sansu upravo liga koju bojkotuju. Takvi i ne zasluzuju da gledaju ni Cska, Real, Barsa, Fener itd.
Gledajuci ovako sa strane u obije utakmice je dobio manje losiji tim. Divljacka kosarka sa obije strane.
Zvezda sa Radonjicem na klupi i ovakvom ekipom kojoj nedostaju Antic i Dangubic bi se prosetala ali ovako stoje stvari sad.
Buducnost 3-1 na kraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpuno suprotno i neupucen si, Ili ti je neko dobro oci namazao.
Grupa koja stavlja sebe ispred kluba vrlo cesto u dobrom broju dodje u pionir. Samo zastave ne nose. Opste je poznato da dobar dio njihovog severa dolazi u salu a pogotovo u derbiju aba lige sa partizanom. To su i oni sami isticali ali u jednom su izricito jasni nikad se na mecu aba lige okacit zastava nece. Cak su i grobari imali parolu u vezi toga na jednom derbiju "citav zivot bojkot aba lige a nas trener vam vodje bije" u tom smislu.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nema niti ce ga biti al momci koji idu na sever dolaze na kosarkaske utakmice ne svi al dolaze oni sto ih interesuje. A vecina njih pogotovo mladjih nema pojma zasto bojkotuju. Imao si situaciju u finalu kupa u nisu gdje su se popeli momci da vode navijanje al su momentalno skinuti zbog tog bojkota.
P.s. tema jes kk buducnost ne znam zasto pominjes delijei iznosis netacne informacije.
Last edited by dr hellfire; 10-04-18 at 21:54.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Gibson od polufinala igra sa rupturom tricepsa, mada svakako je u kanalu momak. Nikolic je jedan od najvecih krivaca za ovaku partiju Omica koji vs nas Shaq postade, koji umjesto ko Shaq, sutira bacanja ko Klay Thompson iz nekog razloga.Zoran je brzi od njega i treba da iskace ispred njega da ga onemoguci da primi loptu. Ilic valjda isto vuce neku povredu koljena i ne moze da igra ali Doellman igra napadacki sasvim korektno a defanzivno ne znam koliku bi razliku napravio kad bi gurali onako svaki napad pod kos loptu. Jedina stvar koja im je prolazila silovali su citavu 4/4 i 16 od 30 bacanja u toj cetvrtini izveli.
Onde kad je Barovic promasio zicer i onda posle toga Dzoni izgubio loptu, izgubili smo momentum i oni su se vratili, dotad je bila nasa utakmica. Kasnije se niko osim Gordica nije pojavio a to nije bilo na kraju dovoljno.
Barović predpostavljam da ne ide na kucanja zbog tih povreda koje vuče? Mašio je par dobrih zicera đe smo trebali da se odlijepimo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks