Aaa svaka cast.
Dolmrn je odlican vjerujte mi.
Bizbi cia, bia, vatikan a![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Sljedecu utakmicu isto neka se zaintate i dobiju, pa da se otaljava u Pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Aaa svaka cast.
Dolmrn je odlican vjerujte mi.
Bizbi cia, bia, vatikan a![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Brizbi dje sii
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Svaka cast, moze i sjutra da se dobije samo pametno i da se ne gubi glava.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Tako je bre majstori, idemo sjutra na pobjedi, zvezda mora na silu da dobije i to je sansa budućnosti
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Rekoh ide to lakše nego sa Cedevitom. I drugu bi trebali da ih brejknu i u Pg metla da radi.Kakva zvezda. Najbolje njihove igre su davno iza njih. Krepala ekipa ima 3 mjeseca.
Sent from my D5503 using Tapatalk
3:0 već vodimo ove sezone. Idemo na 5:0
Zvezda nam je noćas pomogla katastrofalnim izvođenjem slobodnih i dosta lošim šutem spolja. Nikola, Dolmen, Gordić i Gibson sa nekoliko ulaza izvukli napad. Odbrana je dosta loša, Nikolić osim one jedne rampe kao da ne postoji, Dolmen isto.
Može se ići na pobjedu i u drugom meču.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Biznismen na aparatima
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Bizbi je na infuziji....
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
fala kladionicama na kvoti 4.20 usput![]()
treba iskoristiti ovo da se i sjutra dobije. Zvezda kao i čitave sezone - divlja igra koja se zasniva i zavisi od šuta spolja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Možda zvuči glupo , ali na terenu djeluje da Budućnost ima mnogo više iskunijih igrača koji mogu da poguraju kad škripi
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Javi seeeee.... Bizbiii javi seeeeeee...
Kakva je ovo atmosfera? 28000 hiljada, veli, ljudi. Kako će Morača da grmi.
Last edited by Lackie; 09-04-18 at 19:55.
Kad ce saopstenje KK Crvena kme kme Zvezda Beograd? Evo cujem da su ih sudije nagrdile i da su trebali povuci ekipu sa terena
Ovakvog kluba i navijaca na svijetu nema. Sudije, treneri, placke, nebo... sve se urotilo protiv njih![]()
Bravo za Budućnost, svaka čast!
bravo momcima! svaka cast!Nikad vide nisam navijao za buducnost nego nocas,ne zbog zvezde,nego zbog ona 2 mrzna komentatora sa arene
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zato fino prebaciš na dvojku i slušaš Jaćimovića koji navija za naše, a ne ona dva pristrasna konja.
Ne mogu da nadjem onaj smajli Žikino kolo:lolblue:
...
Veca zelja i volja ljudi Dzikic nema duboku rotaciju kao zvezda ali brate ljudi grizu i biju se za svaku loptu cak i ovi stranci to cini razliku
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na b92 svi priznali da je Budućnost bila bolja, čitam i ne vjerujem. Mada mora da ovi "naši" zvjezdaši ipak ne misle tako, tj. misle da su sudije riješile meč, kmeee, kmee, kmeee...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Potpuno zasluzeno sva tri meca su dobili ove sezone. I to lako moze da ode na 5-0.
Džilev master class :-). 3-0 protiv Svetog Alimpija ove sezone, nije to slučajno. Mi djelujemo mirnije od czv,a oni bi trebalo da budu zrelija ekipa.
Gordi i Nikola vuku,Doelman odličan u napadu,Landry solidan ka' uvijek.. ZoćO N. još nije sreo pik koji može da odbrani,a doprinos Danila u cijelom PO-0 poena.
Sjutra kakogod,za ovu jednu se i išlo tamo.
Shit has hit the fan !
Ua sudije
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks