Dje odradit reglazu trapa? Vujacic? Uzelac?Kastelana?
Ako vlasnici dozvoljavaju da povedes auto kod majstora onda fino pasata povedes u "Auto Mont Sistem" na Stari A. i odma im na telefon objasni da si zainteresovan za kupovinu pa da detaljno sve ispregledaju. Evo ti njihov br: 069 069 093
Isto tako i za Astru, samo sto ti je nju bolje da povedes kod Nena jer se on bas razumije u Opele, a ako ti je guzva kod njega slobodno i Astru u "Auto Mont Sistem" na provjeru. Nenovi brojevi su: 069/123-344; 068/743-200
Sto se tice Astre neka pogledaju sve kao i za svaki ostali auto, a posebno mozes pogledat alternator i crijeva. Naravno neka oba auta prikace na dijagnostiku da mogu vidjet sve parametre vezano za turbo, itd, itd.. Ako je Astra u ok stanju ja bih ti predlozio nju, jeste da je slabiji motor od passatovog ali je 2 godine mladja - a za te dvije godine se moze masu toga desit sa autom. Takodje, ako se odlucis za Astru i ako budes imao nekih problema sa njom da je ne volis u ovlasceni servis jer ce te odrat nego kod ovog Nena posto se covjek bas razumije u Opele i mislim da samo njih i radi.
EDIT: Usput da pitam sto je bolje uzet od amortizera Bilstein ili SACHS ? Citao sam dosta vezano za njih i svi hvale i jedne i druge, pa rekoh da pitam odje. Auto je na opruge -35mm.
Last edited by LUKA!; 07-04-18 at 21:48.
But if you never try, you'll never know..
Dje odradit reglazu trapa? Vujacic? Uzelac?Kastelana?
Kako ide i koji su faktori za obracun prevoda auta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kataloski, mozes naci na netu od Srbije, 99,9% se pidudara sa nasim.
Ili podjes u agenciju koja registruje, da ti oni sve zavrse, ili podjes sam u Poresku Upravu da ti oni obracunaju i objasne sta placas, dje podnosis i to.
Mene je prije mjesec Golf V preko agencije izasao 152€
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
dje je najeftinije izvadit ljekarsko uvjerenje,i moze li brat predat dokumenta za produzenje vozacke dozvole
Kako prolaze ovi ljudi sa prednjim tamnim staklima policiju?
Sve vise vidim auta sa prednjim tamnim staklima i to dosta dosta tamnim, ne toniranim. Zanima me zivo kako.
meni nisu problem tamna stakla... meni nije jasno ovi sto im auyo podsjeca na
![]()
Kojih opcija? I ja bih volio i platio bih za opciju koja prolazi, samo da mi neko kaze opciju za prolaz.
Opcija dje radis.
Opcija dje ti neko radi.
Opcija koga znas
Opcija imas koliko oces...
-------------------------------
Meni se evo iha ha samo jednom pojavio jedan serif da ih skida na lice mjesto nesto je nervozan bio.i sto me proslo ljeto zaustavila interventna zbog stakala i na kraju pricali o kolima.
------------------------------------------
Vidim uskoro akcija za tamna stakla.volio bi pa da budu jedino zatamnjena auta iz pratnje i moja.
![]()
Cimaju li koliko za prednja? Mislim da nabacim 15%
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Kako koga...
Otpala mi jedna rotkapna (vjerovatno vulkanizer nije dobro stavio kada sam mijenjao gume 😑 ), daju li po otpada jednu? Dje jos da pogledam?
U pitanju je Resho.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks