Razočaran zbog Kimija, oduševljen zbog Toro Rosso - a.
inace red bull je blizi hassu mcleraneu i reno nego mercedesu i ferrariju....
Razočaran zbog Kimija, oduševljen zbog Toro Rosso - a.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
i steta steta za kimija..... ja racunam da su onim potezom mozda mogli da se vrate na trecu poziciju...ali sto da se radi... greske u pitovima su moguce..
inace dobri rezultati u prve dvije trke od ekipe koja je rangirana kao treca nakon zimskih testiranja
Seb majstor!!!
Kakav stres zadnjih 7-8 krugova....
Uh!!!
Steta za Kimija stvarno.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
a kako je noga pošla onome momku, užas. vettel zadnja tri kruga bez greške. ali najjači mu je komentar posle pobjede - u fazonu ne znam kako sam 10 krugova vozio sa ovakvim gumama![]()
samo da bude više ovakvih trka, nije toliko zanimljivo kad na dvadesetak krugova do kraja znaš ko će biti pobjednik
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Citavu dionicu na onim gumama je odvezo bez greske....zadnjih 10 krugova hirurski.
A kako je izkominio lik...
Mislio je da ima dobitnu taktiku, ili da makar Vettel nece pobijedit...
🤣🤣🤣🤣🤣
ja sam bas to gledao i cini mi se da se od crvenu farbu vidi da se presijava zelena boja
a sve i da ne stoji imali su problem i pokisavao je covjek da ga rijesi pa se mora pomjeriti....e sad druga je proca dje gleda taj sto daje signal
Svakako bas razocaravajuca trka za njega, ferrari opet kvari sve sto se tice Kimija nebitno u kojem slucaju i kako, uvijek nadju nacin.
e ovo je trka..kad se do finisa ne zna ko ce pobijediti..jedino sto upada u oko je da su ostali godinu iza..ta sredina je dosta izmijesana i ima tu finih borbi ali su godinu iza prve trojke-cetvorke...to ne valja
Mislim da će sa ovom trkom, pehovima od petka i nedjelje, lošom strategijom za Q3 i spikom i glasinama da će Dani u Ferari iduće sezone, Kimi opet u kanal i lošu karmu. A za pitstop i dalje mislim da su ga izradili, jasno je bilo da će Mercedesi sa jednim stopom do kraja, mogao je ostati kakva takva zaštita za treće mjesto. I da je box prošao bez greške završio bi četvrti. Žrtvovali su ga da bi strategijski otvorili opciju Sebu da li da ide u box ili ne, što se na kraju svelo na isto.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks