Radilo se i to al sa naglašenim spojem, ostaviš 2mm mesa sa kant trakom. Meni se lično ne svidja, al ima svakakvih mušterija
nisam te ukapira onda.. a znam na sta mislis, a dje ne mozes to sa univerom, jer njega mozes sto se tice debljine (18 mm) da kidas samo pod uglom od 90 stepeni jer se raspada. Ali za to sa univerom moras unaprijed da isplaniras dje ce sto da ti dodje i onda odredjujes duzinu svih stranica da se direktno uklapaju i spajas ih srafilicom, jer univer je za srafove dusu dao za razliku od drveta koja zna da puca pri srafljenju.
Radilo se i to al sa naglašenim spojem, ostaviš 2mm mesa sa kant trakom. Meni se lično ne svidja, al ima svakakvih mušterija
treba li mi bravar, ako je potrebno popravit/zamjenit komplet bravu naaaa vratima od kupatila i wc-a? Znate li nekog provjereno dobrog, a da nije skup? (mada ne znam ni kako se krecu cijene popravke postojece, a koliko zamjene novom..)
To možeš sam ako stavljaš isti tip. Uložak se drži na dva šrafa, skineš ručke i izvadiš ga. Poneseš u Okov recimo,daju ti novi i vrneš na isto mjesto.
Brave standardne se ne popravljaju, jer je cijena tolika da nema smisla to raditi
Zdravo imate li nekog keramicara da preporucite? Treba da mi postavi plocice na 2 terase oko 25m2. Koja je cijena otprl?
Io Sono Romanista
5-8 po m2
e do cega je doslo kad se majstor mora nadgledavat non stop da ne bi nesto fuslerisao
Pozdrav svima, da ne zna ko slucajno nekog dobrog vodoinstalatera? Problem je taj sto mi se u kupatilo, na plafon izvise wc solje, pojavila vodena mrlja i i polako se siri... bio sam kod komsija iznad, standardna prica, kod nas sve suvo nista nema, promjenio sve ventile i td. Mozete li mi preporucit nekoga da rijesi za ovaj problem? Evo i slika kako izgleda:
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je definitivno do komšija iznad, tako da i kad nađeš vodoinstalatera moraćeš sa njima to rešavat
To je jasno kao dan posto tesko moze bit da je do mene a na plafon, samo da nadjem nekog iskusnog majstora koji ce znat sto je a da ne razvali pola kupatila..
Zovnes upravnika zgrade.Zovnes vodoinstalatera ,ako je zajednicka cijev placa zgrada kvar.Ako je do komsije placa on.Znaci ako je cijev u zid koja pravi problem zgrada to sanira.Ako je bas kod njega nedje problem onda on.Ako se digne frka prijavis inspekciji pa ces vidjet. (Pricam ti jer sam upravnik zgrade i imao sam isti problem samo u poslovnom se pojavilo..)
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ako je ovo cijev od odvoda moguće da je spoj iste sa wc šoljom ili sl u pitanju, kad saznaš što je tačno iznad lakše ćeš odgonetnuti problem.
Zahvaljujem, nisam znao za neke stvari... Zivim u zgradi u kojoj nemamo skupstinu stanara ni upravnika a i komsije iznad su penzioneri. Zbog ovih stvari starogradnja je los izbor... Uglavnom, zovem vodoinstalatera, kojeg bilo, pa sto bude - bice.
Eh.. ne sali se tako grubo, ne zelis da znas sto stavljaju ovih dana da im ispane jeftinije. Uostalom, ne treba bit gradjevinski vjestak pa znat da ce nesto od smeco-plastike (da je bar da valja plastika, pa ajde), izdrzat 5x manje no materijali koji su se nekad koristili.
Sto pomenuh gradjevinskog vjestaka, gdin ing koji vrsi tehnichki prijem objekata i izdaje upotrebne dozvole, ispred instituta, neformalno-small talk nedje, veli,
-"Radije bih 30 kvadrata u stare komunisticke, no 150 u ove nove", jasno je koliko je sati.
Disclaimer: Ne veli da su (sve) nove smece-smece, ni da su jednake, vec da najbolje ("civilne") danasnje, nisu ni primac starogradnji. Sto, gledajuci opste stanje i savremeni kurton pristup stvarima (planirano propadanje i sl filozofije), nazalost ne iznanadjuje ni najmanje.
><
I meni treba kontakt nekog iz Pg, firma ili pojedinac, da provjeri u stanu struju tj. koji aparat je vuce vise vec drugi mjesec.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
I meni su ova dva zadnja mjeseca poveliki racuni
Sent from my iPad using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ovo je 3x visociji racun pri cemu niko nije bio u stanu sem par dana pa je iz distribucije preporuceno neko da se dovede da provjeri jer se desava da neki aparat poludi pa vuce vise
Da aparat poludi?
Poludi = kvar i problem u nekom uredjaju koji treba ispitatne znam se strucno izrazit, nisu meni to rekli ljudi koji su dolazili iz disttribucike vec majki, a ja vama. Ako neko ima br.nekog elektricara ili firme da to ispita neka javi u ova dva dana. Bas je problem jer je visok racun vec 2.mjesec a tu nema nikoga u stanu sem povremeno se naleti, upali sijalica, ostali aparati su ukljuceni tipa tv, frizider, zamrzivac, sporet itd. Jel moguce da dodje do takve vrste neispravnosti kod uredjaja,kako oni kazu, da "vuce" 2x vise struju?
Ne može da ,,vuče" preko one vrijednosti na koje su dimenzionisani osigurači.
Elem, uređaj koji konstantno troši (i to dosta), a nije funkciji je tzv. kuhinjski bojler. Ako nisi kući isključi ga iz zida. To je u većini slučajeva problem sa potrošnjom struje a niko nije doma.
Evo jedna proba. Pogasi sve uređaje, svjetla i da TV, risiveri, kompjuteri i ini uređaji nisu u tzv. ,,stand by" modu. Pođi do brojila i (ako je stari tip) pogledaj točkić sa crvenom linijom da li se vrti. Ne bi trebao, što se brže vrti to je veća potrošnja. Na nova brojila ima lampica koja blinka. Što učestalije blinka to je veća potrošnja. Na taj način može da se vidi kada je potrošnja enormna.
Sent from my Motorola 8400
Maestro Dado električar - 069180003
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks