Udri onu najgornju žicu pa tri zadnje pa onda opet tri zadne ali odozdo to je One od Metalike i tako ćeš viđet je li prava gitara.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Bratski, hvala na pokusaju, al posle ovog posta ne znam dje je lijevo
A cus, ti si stari roker i gitarski hedonista, zna sam ja u koju crkvu da se molimFala, pocicu cim ovih dana svratim do PG. Koliko to moze bit otprilike 3-4 ovakve zice, da se preorijentisem
![]()
Forever young, i want to be forever young
Ekipo, gdje u PG kupiti pravi prirodni med sa saćem unutra? kojima nije dodavana prihrana pcelama secerom, vec cisto prirodni jer je za dijabeticara?
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
U bar ti znam med koji je prosao svajcarski sertifikat j dobar je bas,prirodan 100% bez secera...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drugar moj je izgubio kljuceve od nekog poslovnog prostrora. Zna li ko broj kakvog bravara da bi obio bravu i stavio drugu. Trebaju li kakvi papiri za to? Ono ima on list nepokretnosti i licnu kartu, ali pojma nemam mora li se zvat policija da prisustvuje i tako te gluposti.
Podgorica je u pitanju.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Znam da je prije trebao sudski nalog, bez obzira sto je vlasnik. Ako to nije kakva specijalna brava, moze to i sam. A imas bravarsku radnju preko puta Jankovic auto centra (stanica za tehnicki pregled) na tuski put, ili u barsku zgradu imas isto kljucarsku radnju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Krnjevac,bagremov,jedini da valja koji se moze naci po prodavnicama,nashi nemaju bagremov med,ne prave ga,tako da neko ne popushi foru da ga ima.
...
Taj iz prodavnice ne bih ni da mi ga dzabe daju. Danas mozes da pravis med a da nemas ni jednu jedinu pcelu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nema boljeg jbg,kad je bio sajam,kod nekog Markovića iz Srb sam uzeo 5 tegli,to je bio rajski sirup a ne med.
...
Poslao sam ti pm,ovaj je odlican i prirodan,salje svuda po evropi...
Zahvalio ti se ja![]()
...
Jel ovo secer ili nesto drugo jer se odma istopilo?
Ljudi, dje se mogu naci za karaoke nase matrice, sto novije mi trebaju?![]()
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Tesko da ces nesto naci.
Imas ovdje nekih desetak novijih ali ne valjaju link
Ja imam na pc nekih 2000kom ali su sve stare.
Jel stigao onaj ringispil kod male pjace zna li iko?
Da se ne ispalim sad i mlatim do tamo![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Jeste, ima nekoliko dana vec
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Počeli su da rade
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Ima li idje bumper maska za i7?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks