Sto radi RSB, momci nisu normalni u poslednje vrijeme.
Prenijeli upis jednog lika koji tvrdi da ce Milo zbog predjednicke kampanje da kupi sudije
Jes Zvezda jebuckana od sudina protiv Mornara u 2 i 3mec, ali ne treba bas pretjerivati.
Sto radi RSB, momci nisu normalni u poslednje vrijeme.
Prenijeli upis jednog lika koji tvrdi da ce Milo zbog predjednicke kampanje da kupi sudije
Jes Zvezda jebuckana od sudina protiv Mornara u 2 i 3mec, ali ne treba bas pretjerivati.
“Veoma smo zainteresovani da igramo Evrokup. To je i obaveza da napravimo tim, koji može ravnopravno da konkuriše ostalim ekipama. U klubu ćemo brzo razmatrati sve okolnosti i ući u realizaciju pravljenja tima za narednu sezonu”, kazao je Pavićević za “Vijesti”.
Nije lako, ali je jako rođaci.
ja uopšte na kapiram zašto je problem ako tip i navija za Zvezdu u finalu? pa do prije neku godinu kad bi igrali Zvezda ili Partizan u PG, pola sale je navijalo za te klubove
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za Partizai može kad igra protiv Ulcinja ili Lovćena.
Evo Bokan rece da ce drzava stati iza Buducnosti ako pobjedi Zvezdu, da bi igrala evroligu.
Vidji obraza ti ovu bolest, aj da su slabiji ili da ima razloga za ovakvu priču glupu, nego citave sezone ni rijeci a sad kad je finale odjednom se aktiviraju ovakvi tipovi da pišu ove splačine.
Ne zna coek dal' da se smije ili da se divi ovakvoj "lojalnosti"Већ неколико дана од Звездиних навијача широм региона добијамо велики број порука којима упозоравају на нечасне радње које су примећене уочи текућег плеј-офа АБА лиге. Посебно се истичу навијачи Звезде из Црне Горе, а преносимо детаље поста нашег форумаша.
У својој поруци истиче: „овамо је јавна тајна да су председник КК Будућност и црногорски премијер на руке исплатили неке од судија које имају највише шанси да добију прилику да суде, није тешко ни закључити о којим се судијама ради ако се погледају предходна финала.“ У наставку додаје да обојица имају личне циљеве по питању узимања регионалне титуле. Наставља, да је судија Драгојевић (који је имао низ скандалозних одлука у трећој полуфиналној утакмици) у блиској вези са председником КК Будућност, али и страствени навијач другог београдског клуба и „да је лично много гадно примио пад династије КК Вујошевић“. Детаљно илуструјући лик и дело дотичног, објаснио је на форуму о каквом се човеку ради. Крај његове поруке преносимо у целости:
„Ово вам све прича особа која је из истог кварта као и судија. Е па сад пробајте да замислите колики ће бити притисак на судије кад су се максимално ангажовали да нас елиминишу већ у полуфиналу. Ситуација се мора схватит крајње озбиљно.“
РСБ редакција се захваљује свим Звездашима који нам свакодневно пишу и указују на ове нечасне радње, а ми ћемо их и даље преносити у име „свих нас у црвено белом“.![]()
hahahaha... e ovo je za povracanje, a jaci ste, osvojice ***** mu mater... ali sta je ovo... hahah e pa show
F.C.F.
Samo ignorisati tu odvratnu sektu.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Ja ne znam jel ikad Zvezda izgubila a da nisu krive sudije? Kad bacite live teme po njihovim forumima kada igra Buducnost svaki post i svaki potez Buducnosti je vezan za to da nas sudije guraju i da su bili koraci, dupla ili faul. Po srpskim forumasima kosarkasi Buducnosti i ne znaju pravila igre vec sudije tolerisu taj hrkljus od igre. Da ne govorim kada pocnu oni koji i ne znaju kako im se klub zove i koliko je usuto u njega i oprosteno dugova te vec sva pravna vratolomija koja je izvedena da bi po svaku cijenu bili tu dje su nazovu Buducnost drzavnim projektom!? Da ne govorimo da su jedini na svijetu koji u istoj ligi nastupaju sa dva kluba. Razloga da se eliminise Zvezda iz srpske i ABAlige koliko hoces ali njima i njihovim navijacima ne smeta da svakome nalaze mane i pletu teorije zavjere.
Bilo kako bilo oni su bolji i ucinice sve da uzmu ligu koristeci se kosarkasim i nekosarkaskim metodama. Ukoliko kojim slucajem ne uspiju taj poraz nece priznati nikad a ljeto ce iskoristiti da naprave pritisak na Evroligu da oni ipak budu ucesnici sto mislim da ce i uspjeti.
Meni je ovo cisto duel za prestiz jer mislim da ce Zvezda igrati Evroligu u svakom slucaju.
Nisam gledao CZ - Mornar ali CZ pobjedila i zale se na sudjenje?!
Ko je gledao je li stvarno bilo lose sudjenje toliko?
Strah u vama izmice kontroli !
http://m.portalanalitika.me/clanak/2...a-javnost-rada
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
hahahahahahaha, ao. e ovo su već tipični kompleksi koji su prisutni kod Srba. uvijek ih je bilo i biće. zbog ovoga bih volio da Budućnost osvoji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sekta kažem ja
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Meni su rekli da dođem ođe i napišem da Zvezda osvaja i to vrlo lagano.. hehe
Alo, Bokan je iz Crmnice zato polako sa Mornarom
“Isključivo pozitivno, bez obzira na sve čarke koje su se događale na Super kupu, između ova dva kluba. Smatram da do toga nije trebalo da dođe i prvi put pričam o tome. Mislim da čelni ljudi dva kluba, ako iole posjeduju ozbiljnost, ličnu, profesionalnu, sportsku, ne smiju dozvoliti da se te stvari dešavaju. Ja smatram da bi na parketu trebalo da budemo ljuti protivnici, a van parketa da radimo u interesu crnogorske košarke. To nije bio slučaj do sada”, kazao je Bokan.
Rivalstvo između dva kluba je podiglo interesovanje za košarku na veći nivo. O rezultatima Mornara ove sezone, Bokan je pričao u superlativu....
“Ove godine su napravili nešto što niko nije očekivao. Svi komplmineti za igrače, stručni štab, organizaciju kluba. Ja sam iz Crmnice, Bar je i moj grad - znam šta su braća Pavićević napravili za košarkaški klub Mornar, grad Bar i za crnogorsku košarku”, kazao je Bokan
Svako zna da cg ima 2 predstavnika u aba ligu zbog BUDUCNOSTI i tog istog bokana.
Prije par godina kad se pojavila prica i kad je bio u posjeti u nk licno sam se na tu smijao i mislio sam da nije realno.
Evo sad je to kontinuiteti vec je 3 - ca godina kako imamo 2 tima.
Mogu pavicevici da pokazu bar malo postovanja.
Last edited by dr hellfire; 04-04-18 at 22:26.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Kako to misliš zbog Bokana, pa valjda je i Sutjeska tu značila nešto. Uostalom da Mornar nije bio prvi u Erste ligi bi li ih Bokan pogurao u ABA ligu.
Neka te priče za đecu da zahvaljujući BUD Mornar igra ABA ligu, kad se dobro zna kako ste se potrudili da ispadne iz iste.
Dosta se zalagao kad je bio predsjednik aba lige za drugi crnogorski tim.
A oni koeficijenti koje je buducnost pobjedama donosila da udje taj drugi tim nista to...?
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
I Sutjeska je imala pobjeda. A samo mi nemoj reć da se BUD zalagala da uđe Mornar u ABA ligu, ili je igrala za sebe? Daj, ipak malo ozbiljnosti. No valja vam tu priču da održavate jer se zna šta ste činjeli sve. Zna i Vlado.
BUD je zadnja ekipa koja bi trebala da se buni za ovakav odnos prema sudijama, obzirom samo na prošlu godinu i finale nac prvenstva. No vam smeta što Pavićevići nijesu kao Sutjeska pa se ne daju. Što, da neće država stat sada iza Mornara poslije ovih uspjeha kao što obećavaju vama za Euroligu? Malo sjutra.
Samo pomeni pare da se podijele pa ćemo viđet tu "ljubav i poštovanje" Bokana na koju se sad poziva. No sad i on mora da ućuti obziron na evidenatn uspjeh.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks