Ovaj Rejli-Ros je (s izuzetkom pojedinih tekmi Alexe P. i Subija) odigrao vjerovatno najgoru utakmicu koju jedan igrac moze odigrat'.
A ozbiljan je uspjeh kad se pridje Alexi i Subiju :-)
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk
Shit has hit the fan !
Dobrić se pomamio nešto. Dako ga pušti do finala. Ročesti odrađuje njegovo a ostali su zagazili u kanal. I kao tim su odavno zagazili u kanal. Lakše će Budućnost da igra sa njima nego sa Cedevitom. Jedan brejk pravimo sigurno a ne bi me začudilo i da ih oba puta klepimo.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Sansa budućnosti je prvi meč u beogradu, jer vec u drugom meču nemaju oni snage protiv zvezde
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Dobrić i Davidovac su jedini koji rade nešto u CZV, nego ne mogu doć na red od preplaćenih zvezdica.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Džile kaže da nam može ići na ruku što su mečevi zbijeni, a onda dođe forumski analitičar s pričom da nemamo šanse zbog nedostatka snage
Dobric je citave sezone konstantan i pruza dosta u minutima koje dobija. Nocas je konacno Alimpijevic pokazao muda i Feldina ostavio na klupi, a dobricu dao te minute.
Vec sam pisao da je uz Davidovca najveci + Zvezde u ovoj sezoni Ognjen.
Nadam se dobrom finalu u kojem sudije nece igrati bitnu ulogu.
Lose je sto se ovako potencijalno dobro finale igra u dan za dan. Sto je nenormalno i nehumano.
Pod hitno moraju da odluce da se finale igra u samo jednoj utakmici na neutralnom terenu. Veci spektakl, manje trosenja energije i taktiziranja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ili na par-dišpar pa ko dobije.
Nije lako, ali je jako rođaci.
ajde biznismenu iz golf 3, idi u bg navijaj za zvezdu mani se piskaranja po foruma, nije lose bilo, mornar je imao sanse, nije ih iskoristio, privatni klub protiv mnogo jaceg drzavnog, jbg odlicno je ovo, 2 kluba iz cg jedina, da budu u top 4 je uspijeh, za ove sto ne vole svoju drzavu - jos vise cete je zamrzjet kad buducnost ovo osvoji
ps kako ide prodaja licnih za dps?
Hahahahaha kakvi komentari ahahahaha
gasi vindovs.
Bilo je kontraverznih sudijskih odluka na obe strane, ali onaj lik celavi je ocito jednostrano i tendeciozno sudio. Sreca je sto to nije uticalo na konacan ishod utakmice.
Svaka cast Mornaru i braci Pavicevic napravili su fenomenalan rezultat za kratko vrijeme. Steta sto se to ne prepoznaje na nivou drzave pa de se finansira adekvatno.
Sad citam odgovor Mihaila Pavicevica na pitanje kako komentarise finale Czv-Bud. Kaze tip 'ladno "Nije red da komentarisem.".
Sram ga bilo. Ovi ljudi za mjeru ne znaju.
Shit has hit the fan !
Sve. Stvarno mislis da je ova izjava ok?
Ili da je neko iz kkb izjavio nesto slicno pred nocasnju utakmicu Mornara?
Rivalstvo je jedna stvar, ovo je vec bolest mozga.
Shit has hit the fan !
Covjek je rekao "Ne pitajte me za ishod tog meca, ipak sam ja iz Crne Gore. Los sam i prognozer finala." Sta sa tim?
Pritom je covjek Zvezdin bivsi trener. Sa kojom je osvojio titulu.
Nesto si lose ti tu skontao.
Ajmo dalje
![]()
Dva psihijatrijska slucaja koji nikakve mjere nemaju u ovom bolesnom, unutar-cg nadgornjavanju sa kkb,to su Pavicevici.
Nikakve veze nema to sto je ''bivsi trener czv'' , izjava bi bila ista da se finale igra sa Karposem,Levskim iz Sofije ili Barselonom. Najbolje da se sad pravimo naivni.
Shit has hit the fan !
Ne znam zašto bi Pavićević navijao za Budućnost.
I meni je svejedno dal će Mornar ili Sutjeska igrat plejof ABA lige ili će ispanut iz iste, zabolje me. Milija mi je Olimpija od Mornara
Sudije svirale faul.
![]()
Final Four ABA Lige 2 ...
Krka napravila iznenađenje i izbacila domaćina Borac, koji je kao prvi završio u regularnom toku.
Primorska oduvala Vršac.
Tako da danas imamo slovenačko finale i još jednu ekipu iz Slovenije u ABA Ligi dogodine.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks