Sta je bilo na pink ?
Zvezdice ?
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Ništa, onda da se izbaci link sa pinka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sta je bilo na pink ?
Zvezdice ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Naravno da nije i tu se slaže većina sa topica
Da li je logičnije dovesti nekog ko se dokazao kao neko ko državu voli više od svih ostalih ili nekog ko bi najviše volio da ta država nestane
Potpuno sam svjestan da kao ni većina građana ne vidiš dalje od nosa i da po tebi postoje samo dvije opcije
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Najveća razlika između nas je što ti glasaš PROTIV, a ja glasam ZANaravno da neću glasati za Mimu ako bude u drugom krugu isto kao što nisam glasao ni za Fijipa, ni za Lekića
Mila neću glasati jer tih nekoliko dobrih stvari koje je zaslužan(DM, relativno bezbolno bombardovanje, šverc za vrijeme sankcija) ne apsolvira od uništenja Crne Gore koje je uslijedilo
Mimu neću glasati jer ga podržava moj neprijatelj, i što je važnije on podržava mog neprijatelja koji bi kao što je moje bliže pretke sjutra bez problema preko nišana gledao
Objasnio xy puta
Last edited by Rakun; 31-03-18 at 17:13.
A do tog zaključka si došao isto kao do podataka da nema martovskog istraživanja CEDEM-a, da Krivokapić nema imovinski karton noviji od 2009-e, da je Bojanić i dalje poslanik i tako dalje..? Mislim, istu količinu istraživanja si koristio da bi zaključio da svi kandidati sem Draginje žele da Crna Gora nestane? Kakvi izvori takvi i stavovi, pretpostavljam.
I dalje Rakun drma.. i "apsolvira" gospodara za totalno nam sjebavanje drzave...
Rakune, nemoj glasati nikod do one koji su vrsili vlast sa DPS-om. To je tvoj rezon i srecno ti..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Gejnijalcu jedan maleni
1. kada sam ga ja to apsolvirao
2. TI SI GA DOVEO NA VLAST
Jaknica od 1500+ eura i prosječni glasač. Sav paradoks CG u jednoj fotki:
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E sad vec pocinjes da buncas. Prvo, ja i meni slicni ga DEFINITIVNO nisu doveli na vlast. Nigad glasa od mene dobio nije, ni kao kadnidat, ni dps kao partija.
Drugo, kad sam vec genijalac.. znas li uopste sta znaci "apsolvirati"? Pretpostavljam da je rijec koju si trazio bila "abolirati" (posto ga ne mozes amnestirati, kad nije ni bio osudjen), ali apsolvirati.. Mislio sam da je lapsus, ali sad vidim da jos i ponavljas tu rijec i busas se nesto.. Samo sve dublje tones,moj rakune![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ps. jakna u sebi sadrži zaštitu od subliminalnih poruka i radio talasa iz Moskve, kao i airbag-ove protiv udara čeetnika i ostalih neprijatelja države.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I konacno dodjosmo do komunisticke matrice “borbe protiv unutrasnjih i spoljnih neprijatelja” i “petokolonasa koji zele da podriju tekovine revolucije”. Davno sam ja rekao da ovdje komunizam nikako nije nestao. Sto realno nije ni cudno, jer su crnogorci vjerovanje u crkvu zamijenili vjerovanjem u partiju.
I onda se kao iznenadjujemo ponasanjem druge strane, koje lagano okarakterisa “neprijateljem”. Divno. Steta sto Goli Otok ostade u Hrvatskoj, valjalo bi da ga iznajmimo....bilo bi tu posla...
Ne nisi. Dao si neka apstraktna objasnjenja...izdajnici, neprijatelji, podgoricka skupstina, nikad vise 1918....tipican arsenal kafanskih naklapanja ugrozenosti od imaginarnih i stvarnih neprijatelja, sa malo ili nimalo logickih argumenata za to sto tvdis.Objasnio xy puta
Ako ti lakse:
1. Da li je Predsjednik protokolarna funkcija ili ne?
2. Koja su ustavna i zakonska ovlascenja te funkcije koje mogu da ugroze drzavne granice CG.
3. Kako konkretno izvlaci korist DF iz izbora Bojanica za Predsjednika, s obzirom da Demokrate i URA imaju istu startnu poziciju.
4. Sta konkretno mislis da bi se desilo ukoliko Djukanovic izgubi izbore? Da li ce CG vojska ili policija dozvoliti promjenu zakonskog i ustavnog okvira na ulici
@starwalker daj potvrdu za kombinaciju
Šta je tu tačno nejasno ?
1. manje-više
2. komandovanje vojskom
3. poene za parlamentarne izbore
4. Ukoliko Đukanović izgubi izbore DPS će na svakom koraku opstruirati Mimu Karadžića i nakon njegovog mandata će reći "eto vam kakvi su"
Evo prodje skoro 2 mjeseca a mi još ne vidjesmo snimak napada tako da mi sve to djeluje kao podmetačina pošto oni imaju kamere da vide ko pije kafu u zgradu vlade a ne ovo na ulaz u ambasadu !!! Do sad su svaki put objavili snimak napada na njihovu ambasadu u svijetu što ostavlja sumnju šta se to dešavalo izpred te zgrade u ponoć kad sigurno niko ne traži vizu osim možda nekih noćnih ptica koje dolaze na raport po nekim izuzetno osjetljivim pitanjima ...
deuscroix
Ostavi im mejl,da tebe lichno obavijeshtavaju,phaha
...
Pustili su jedan mali klip na četrdesnicu...za pola godine su rekli da ide cijeli snimak.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Potpuno je legitimno da glasa ko koga hoce i sa kakvim obrazlozenjem hoce. Neki ljudi se kod nas plase promjene vlasti mozda bas po ovoj matrici koju pominjes u postu. Glasace opoziciju tek kad pobijedi na izborima i poslije ce pricati kako su to oduvijek radili samo krisom. Glasaci vladajuce stranke moraju da je glasaju jer im od tog glasa zavise beneficije i pogodnosti koje su vremenom stekli. Njima se isplati da dio zarade daju kome treba i koliko treba samo da ostane status quo. Velika prednost opozicije je sto ima glasove za dzabe, ne mora da ih kupuje, treba samo da natpolovicnu vecinu koju ima nekako materijalizuje na izborima. Niko ovdje na forumu nikoga ne moze ubijediti za koga da glasa, tj da koriguje misljenje, ako postoji neko ko se jos dvoumi vjerovatno je zalutao na forum.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks