View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 107 of 163 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111117157 ... LastLast
Results 2,651 to 2,675 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja sada stvarno nemam namjeru traziti sjednice prije 4 5 godina, koliko je vec proslo ni sam ne znam da bi tebi dokazao da je bio u tonu sa DF.
    koliko se sjecam a znam da sam dobro zapamtio da je bas ne samo u NATOu bio sa njima u liniji.
    Ti u prošlom postu reče kako je "bukvalno bio koordinisan sa njima, sve akcije i sva izlaganja" a sad da bi dokazao tu tvrdnju, trebaju ti sjednice od prije 4-5 godina? Koje je? Evo da ti pomognem. Bojanić je ekonomista, i kao takav je ekonomski desno, zapadni princip. Isto to, bar deklarativno, podržava DF. Dakle fabrike, velika preduzeća, zdrava konkurencija itd. I u čemu je problem tu? Samo zato što mrzni DF ima stav o nečemu, taj stav je po automatizmu pogrešan?

Sjećam se kad je Andrija Popović predložio neki zakon o studentima. Predlog podrža cijela sala, i pozicija i opozicija. Znači li to da svi zajedno koketiraju sa LP-om? Ne, to znači da je zakon i predlog bio dobar, i da se nije glasalo iz inata ili po partijskoj liniji, već s građanima u mislima. Kad bi nam svako glasanje u parlamentu tako bilo, nezavisno od toga ko predlaže zakon ili izmjene, đe bi nam kraj bio.

vidi u opste ne pratim Draginjinu kampanju, evo je u Tivat bila nisam ni znao. nesto ne primjetih bez one jedne izjave da vodi negativnu kampanju, ti ces me lako ispraviti ako grijesim.
    Trebao bi da počneš da pratiš, možda bi vidio zašto imam mišljenje o njoj koje imam.

A to je izjavila prvo kod Komnenića, pa je poslije ponovila isto na konferenciji za novinare, pa su onda ostali iz SDP-a ponavljali ta saopštenja, ne bi li se ti i Rakun bolje zakačili za spin.

Valjda je cilj da se uzmu glasovi DPS-u, što Draginja možda može i bolje od Bojanića. Nije mi jasno zašto bi joj oštrica prvo bila usmjerena ka njemu, valjda je jasno ko je zapravo pošast. No... Jeftine igre i poeni, podizanje rejting partiji pošto poto.

oko mandata, ja ne rekoh da je krsio zakon , nego moral i zakon nije isto.
    Pozitivna se tada svela na tri poslanika u parlamentu, četiri su otišla. Ko kome da vrati mandat, moralno? Većina manjini?
    mislis da bi osvojio taj jedan mandat da je sam izasao na izbore , da nije bio u pozitivnoj.
    Nije bitno, i dalje mu je narod dao mandat, i samo narodu treba da odgovara.

ajde realno mi kazi , sto mislis kako bi prosao da je pravi( sto bi odje rekli izvorni) nezavisni kandidat. da nijesu stali iza njega onoliko partija?
    ne bi skupio ni za potpise, bolje bi Hajdukovic od nejga prosao
    Nezavisni kandidat znači da je partijski neobojen, tj. da ne služi ni jednoj partiji. Ne da opozicione partije ne mogu da se dogovore da ga zajednički podrže.

A da odgovorim na tvoje pitanje, vjerovatno bi prošao loše, jer znamo da je za pobjedu na izborima potreban novac i infrastruktura koju pojedinac ne može da obezbijedi. To što smo ja i ti čuli za njega jer čitamo novine, ne znači da bilbordi i reklame ne koštaju i nemaju svoju ulogu u pobjedi.
    Last edited by LostInHollywood; 27-03-18 at 22:49.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

narod je dao mandat Pozitivnoj u tom momentu, umjesto jega da je bio bilo ko drugi isto bi prosli. nego kazem zakon e takav kakav je , nakaradni pa ii moze biti stalno nekih preletacevica. ili jos smjesnije, stave Mila, Duska itd a onda tamo budu Ljubo i Emina. znaci nidje veze sa listom, kod nas se ne glasa za listu nego za partiju, ajde bar da se oko toga slozimo.
    daleko je Bojanic od nezavisnog kandidata, taman koliko je i Draginja.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Dedeić samo Cecu.
    Dobrilo je panker stari..(stvarno jeste).. Ako ti odgovara to, eto nade
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Panker kao parkas Hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

narod je dao mandat Pozitivnoj u tom momentu, umjesto jega da je bio bilo ko drugi isto bi prosli. nego kazem zakon e takav kakav je , nakaradni pa ii moze biti stalno nekih preletacevica. ili jos smjesnije, stave Mila, Duska itd a onda tamo budu Ljubo i Emina. znaci nidje veze sa listom, kod nas se ne glasa za listu nego za partiju, ajde bar da se oko toga slozimo.
    Kod predlaganja novog ili kritikovanja postojećeg zakona uvijek moraju da se uzmu u obzir i posljedice kad bi bilo drugačije. Zamisli da si ti nekim blesavim slučajem bio na listi DF-a, a njima se dokaže terorizam. Treba da im vratiš mandat ako hoćeš da napustiš partiju?

Poslanik predstavlja jedan dio naroda, nevezano za to što je narod prvi put čuo za tog poslanika na izbornoj listi neke partije. Ako smatra da mu je partija postala korumpirana, ili da se ne pridržava programa i obećanja zbog kojih su te mandate dobili, po meni je potpuno moralno ne dati još jedno mjesto takvoj partiji. E sad, i to ima posljedice preletača koje si ti pomenuo, ali zabraniti zadržavanje mandata nije rješenje.

A to što DPS ima jednu listu, a druge poslanike je druga priča. Ođe bi bolji primjer bio SD i SDP, đe sam npr. ja navijao da im vrate mandate, jer sam smatrao da su ovi koji su otišli korumpirani. Ali eto, onda ne bismo imali Bojanića i URA-u da je to nezakonito. Nešto dobiješ, nešto izgubiš.

daleko je Bojanic od nezavisnog kandidata, taman koliko je i Draginja.
    Iiiii evo nas nazad na početak. Sad čekam Rakuna da ponovi istu priču i tako sve do izbora.

Ja sam priču završio, i nadam se da sam je koliko toliko argumentovao za razliku od "LALALALALALALLA NE ČUJEM TE" koje ti od početka rasprave, pa evo i sad ovom rečenicom, radiš. A ko bude čitao neka sam prosudi.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Za mene Bojanic nije nestranacki kandidat, vec nadstranacki. Partijske interese podrediti opstim => ujedinjenje opozicije. To je bio Bojanic prije, to je Bojanic i danas. Jer ujedinjenje opozicije je jedini nacin da se krene naprijed. Sve dok partije budu kuknjavile "ne sa df-om.. ne sa sdp-om..", vazi, vidimo se. Nema 50+% ni u snovima...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Meni je ovo strahotno, đe priča kralj o novim tehnologijama u kontekstu fb pejdža, koji on do sad nije imao. E kuku, što će bit kad tviter otkrije.

A Draginja je upravo izgubila šansu da glasam za nju: https://www.cdm.me/izbori-2018/preds...ginja-zapjeva/

Ne mogu stvarno toliki neukus da zaokružim.

Milo sluša Merimu, Jami i Alku Vujicu.
    Bojanić mi djeluje da voli Žutoga.
    Hazbija vjerovatno sevdalinke.
    Dedeić samo Cecu.
    Milačić sluša isključivo hardbass!

To je to, ostaje mi da se uzdam u Miličkovića, pošto ga predlaže alternativa.
    Lukšić je imao/ima dobar ukus što se muzike tiče, ali to, opet, ne znači puno...

No, zamisli predsjednika koji ujutro prije obaveza ,,odvrne" House of the rising sun

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Kod predlaganja novog ili kritikovanja postojećeg zakona uvijek moraju da se uzmu u obzir i posljedice kad bi bilo drugačije. Zamisli da si ti nekim blesavim slučajem bio na listi DF-a, a njima se dokaže terorizam. Treba da im vratiš mandat ako hoćeš da napustiš partiju?

Poslanik predstavlja jedan dio naroda, nevezano za to što je narod prvi put čuo za tog poslanika na izbornoj listi neke partije. Ako smatra da mu je partija postala korumpirana, ili da se ne pridržava programa i obećanja zbog kojih su te mandate dobili, po meni je potpuno moralno ne dati još jedno mjesto takvoj partiji. E sad, i to ima posljedice preletača koje si ti pomenuo, ali zabraniti zadržavanje mandata nije rješenje.

A to što DPS ima jednu listu, a druge poslanike je druga priča. Ođe bi bolji primjer bio SD i SDP, đe sam npr. ja navijao da im vrate mandate, jer sam smatrao da su ovi koji su otišli korumpirani. Ali eto, onda ne bismo imali Bojanića i URA-u da je to nezakonito. Nešto dobiješ, nešto izgubiš.

Iiiii evo nas nazad na početak. Sad čekam Rakuna da ponovi istu priču i tako sve do izbora.

Ja sam priču završio, i nadam se da sam je koliko toliko argumentovao za razliku od "LALALALALALALLA NE ČUJEM TE" koje ti od početka rasprave, pa evo i sad ovom rečenicom, radiš. A ko bude čitao neka sam prosudi.
    cekaj, moj argument je lalalala ne cujem te. a tvoj ja kazem da je Bojanic nestranacki kandidat i to je to.
    covjek koji je bio u Pozitivnu, koji je osnovao neku grupu gradjana da bi kasnije htio da je prebaci u partiju i kad je vidio da mu to slabo ide onda je dobio mjesto gratis kod DF. e sad sto se tu zbilo pa on nije bio na toj listi, mi nikad necemo saznati. mozda je samo Milacic bio jaci u te neke odbore njihove pa je zato tamo dopao, ili ga mozda neko sa strane vise gurao od Bojanica.
    u svakom slucaju nije Milacic predstavljao OB nego Bojanic, i to jedno mjesto nije Milacic potpisao i dogovorio nego Bojanic. to su cinjenice a ne trlalala prica.
    jel na protestee DF bio na sred bine, jeste.
    jel sada prijetio Vujanovicu da ne hapse Knezevica jer mogu biti neredi. jeste
    jel takva i prica DF , jeste
    aajmo tralalalala
    kandidat za kojeg mi jedan od jacih ljudi kod Demokrata kazu , citiram: nismo bas odusevljeni, iznudjeno rijesenje.
    i iza njega stoji citava opozicija,vazi.
    hocs da kazes da su ostalih 5 kandidata sve vlast?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

cekaj, moj argument je lalalala ne cujem te. a tvoj ja kazem da je Bojanic nestranacki kandidat i to je to.
    Ja otkucah evo 10 hiljada riječi, rekoh ti sve kako je i šta bilo, kao i kako da provjeriš to što pričam. Ti ponavljaš istu priču kao pokvarena ploča, bez ikakvih dokaza ili objektivnih argumenata. Nisam ja rekao "Bojanić je nestranački kandidat i to je to", već sam objasnio kako i zašto to tvrdim i mislim.

covjek koji je bio u Pozitivnu
    Je li se tad kandidovao ili sad?
    koji je osnovao neku grupu gradjana da bi kasnije htio da je prebaci u partiju
    A to je grijeh kako tačno?
    i kad je vidio da mu to slabo ide onda je dobio mjesto gratis kod DF. e sad sto se tu zbilo pa on nije bio na toj listi, mi nikad necemo saznati. mozda je samo Milacic bio jaci u te neke odbore njihove pa je zato tamo dopao, ili ga mozda neko sa strane vise gurao od Bojanica.
    Veli momak Bojanić koketira sa DF-om, on se sve pita jer je glavni u partiju, ali je Milačić jači od njega pa je zato dobio mjesto. Ok.
    u svakom slucaju nije Milacic predstavljao OB nego Bojanic, i to jedno mjesto nije Milacic potpisao i dogovorio nego Bojanic. to su cinjenice a ne trlalala prica.
    Čekaj reče li sad da je Milačić bio jači u OB nego Bojanić? Kako to sad Bojanić sve dogovorio, ali nije dogovorio sebi mjesto nego nekom drugom? Previše mentalne gimnastike moraš da odradiš da bi objasnio svoje stavove, objašnjenje za sve to je mnogo jednostavnije i već napisano.
    jel na protestee DF bio na sred bine, jeste.
    Da, nakon brutalnog sklanjanja sa ulice DF-a od strane tadašnje policije milog ti SDP-a. Tražio je slobodne i fer izbore, i referendum o NATO-u. I ja sam bio na istim tim protestima, kao i mnogo hiljada drugih koji sa DF-om nemaju nikakve veze. Bojanić je bio sa narodom, dok je Ranko bio kući i nije se odazivao na pozive poslanika, a Raško koordinirao tone suzavaca. Demokratija vele.

To što se DF pokakao po mirnim protestima i zloupotrijebio nezadovoljstvo građana ne znači da ideja zbog koje se narod okupio nije bila ispravna.
    jel sada prijetio Vujanovicu da ne hapse Knezevica jer mogu biti neredi. jeste
    Prijetio veliš? Daj kopiraj mi tu prijetnju ođe da se šokiramo svi zajedno.

A što, ti nisi očekivao da će DF da pravi gluposti nakon svega? Kako bi ti u njegovoj poziciji reagovao? Ne bi pozivao na mirno rješavanje situacije?

kandidat za kojeg mi jedan od jacih ljudi kod Demokrata kazu , citiram: nismo bas odusevljeni, iznudjeno rijesenje.
    Jes, i meni za Draginju jedan od jačih ljudi iz SDP-a kaže da nisu baš oduševljeni i da je ona iznuđeno rješenje.

A sve i da pričaš istinu, naravno da u Demokratama nisu oduševljeni jer su se nadali da će se kandidovati Bečić.
    i iza njega stoji citava opozicija,vazi.
    hocs da kazes da su ostalih 5 kandidata sve vlast?
    Ko je to rekao? Stoji većina opozicije, oni koji su obećali da će stati iza takvog kandidata. Sem SDP, njima obećanja nikad puno nisu značila, no daj da se diže rejting partiji po svaku cijenu.
    Last edited by LostInHollywood; 28-03-18 at 00:40.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post

Vala stvaarno pi, kakvi smo. Kako ne nije sramota da pišemo činjenice
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Vala stvaarno pi, kakvi smo. Kako ne nije sramota da pišemo činjenice
    S' tom razlikom da ja nešto provjerim prije nego što ga nazovem činjenicom. Zahvaljujući tome se još ni jednom ne pokajah svojim izborom poslije glasanja, tako da ti isto toplo preporučujem. Nije Crna Gora tako velika, ako ne znaš nikoga od kandidata lično, velike su šanse da poznaješ nekoga ko zna, pa se raspitaj povremeno.

Nego bi bilo lijepo da se ova energija preusmjeri ka svrgavanju zajedničkog dušmanina. Razumijem da podržavate Draginju, ali ne morate joj u spinovanju ličit'. Presipanje iz šupljeg u prazno nikome ne koristi.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Mislim da bi se i vrijednosti koje je zastupala majka Tereza ovdje dovodile u pitanje kada bi se takmičila protiv gospodara
    Onako opoziciono
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Forca podržala Mila Đukanovića

Glavni odbor Force podržao je kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore.
    Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
    Vasilije Milickovic - Alternativa
    Marko Milačić - Prava Crna Gora
    Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
    Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/HGI/DP/DUA/AA/LP/FORCA
    Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/SNP/UCG
    Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

Ovime se ja mislim zavrsava dalje dobijanje podrska za bilo kojeg kandidata.... jedino je Crnogorska nesto filozofirala i ostala neodredjena...
    Last edited by lucke91; 28-03-18 at 08:16.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
    Vasilije Milickovic - Alternativa
    Marko Milačić - Prava Crna Gora
    Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
    Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/HGI/DP/DUA/AA/LP/FORCA
    Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/SNP/UCG
    Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

Ovime se ja mislim zavrsava dalje dobijanje podrska za bilo kojeg kandidata.... jedino je Crnogorska nesto filozofirala i ostala neodredjena...
    Hoće li biti drugog kruga, šta misliš?
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opozicija nema ni minimalnu sansu za pobjedu. Razliku koju ce stvoriti glasovi Muslimana je nemoguce nadoknaditi. Ili jeste moguce ukoliko Podgorica i Niksic budu glasali 60-40% u korist Bojanica, sto je nemoguce. A bice jos gora situacija vremenom, iz razloga jer broj Muslimana raste u odnosu na ukupan broj stanovnistva. Imaju vrhunski fertilitet i natalitet.

DPS ce zajedno sa pro-muslimanskim partijama vladati jos decenijama.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Hoće li biti drugog kruga, šta misliš?
    Mislim da nece biti drugog kruga..... to je neko moje misljenje.....

Nemam nikakve zvanicne podatke iz partije, ili ankete ili sta bilo jer se nisam zanimao i raspitivao uopste oko ovoga jer ne znam ko mi glavu nosi od mog posla, tako da eto moracemo sacekati jos ovih 15 dana pa da vidimo.....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Mislim da bi se i vrijednosti koje je zastupala majka Tereza ovdje dovodile u pitanje kada bi se takmičila protiv gospodara
    Onako opoziciono
    Apsolutno tacno. Majki Terezi bi prilijepili etiketu i ovjde na forumu a tek u kampanji u medijima, da ima cetnike u porodici, da saradjuje krisom sa DF i da nije svim srcem uz gradjansku opoziciju u CG, da je radila protiv nezavisnosti Crne Gore, da nije bila svim srcem za NATO, da mozda radi kao dvostruki spijun za Rusiju Englesku, da slusa gusle dok vozi auto…

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by lazio View Post
    Opozicija nema ni minimalnu sansu za pobjedu. Razliku koju ce stvoriti glasovi Muslimana je nemoguce nadoknaditi. Ili jeste moguce ukoliko Podgorica i Niksic budu glasali 60-40% u korist Bojanica, sto je nemoguce. A bice jos gora situacija vremenom, iz razloga jer broj Muslimana raste u odnosu na ukupan broj stanovnistva. Imaju vrhunski fertilitet i natalitet.

DPS ce zajedno sa pro-muslimanskim partijama vladati jos decenijama.
    Neko stvarno vjeruje u ovo.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Nije samo Muslimani nego vidimo.i Albanci kao i Hrvati daju podrsku Milu i vladi u jedno 98% slucajeva i time je pola posla obavljeno,ostatak dolazi od birokratije i fantom biraca tek to je bezizlazna situacija za opoziciju.
    Oko 52% podrske u prvom krugu imace gospodar.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post

https://www.cdm.me/politika/crna-gor...kog-diplomatu/

Ja ne znam ni jednog Pravoslavca da podržava ovakvu politiku vlasti jer prosto da se neko ukriva tolike godine dje je svaka odluka vlasti direktno protiv njega je nemoguće !!! Ne treba biti vjerski fanatik ali ovo je progon ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mrzi me da ti postavljam linkove, pa ti sam pogledaj zvanicne podatke pa ces se uvjeriti. Pogledaj koliki je prirastaj u Rozajama, Ulcinju, Gusinju i Bijelom Polju, pa ga uporedi sa Mojkovcem, Kolasinom, Cetinjem i Niksicem. To su ti sve glasaci DPS-a, odnosno SD, bs i satelitskih partija. Njihov broj stalno raste, dok broj glasaca opozicije opada. Oni imaju dobar fertilitet, sto znaci da su mlado stanovnistvo koje se moze reprodukovati.

Pitanje je uopste ko je tu sa kime u koaliciji, DPS sa Muslimanima ili Muslimani sa DPS-om. Polako prerasta u ovu prvu varijantu. Nije ovo vise 1987.godina kada su Pravoslavci(uslovno pravoslavci) cinili vecinu u Bijelom Polju. Sada u tom gradu Muslimani cine vecinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Nije samo Muslimani nego vidimo.i Albanci kao i Hrvati daju podrsku Milu i vladi u jedno 98% slucajeva i time je pola posla obavljeno,ostatak dolazi od birokratije i fantom biraca tek to je bezizlazna situacija za opoziciju.
    Oko 52% podrske u prvom krugu imace gospodar.

Hrvati su nebitni jer ih je ispod 1.5%, a imaju i negativan prirodni prirastaj. Tim trendom ce Hrvati za nekih 30-ak godina doci na 0,3%.

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Ja ne glasim vec godinama, ali pratim situaciju (da ja sam mrzni apstinent).

Pobjedjuje li ova nesretna opozicija svaki put pred izbore? Vjeruje li se u to i posprdava sa nesretnom pozicijom?

Vjeruje li opozicionar svaki put da se ovi iz pozicije svaki put zavaravaju da ce pobjediti i na kraju pobjede.

Mi nikad nismo imali realne partije, vec vazda neke sanjare, prevarante i "opozicionare"

Nemamo pravu opoziciju, a vlast je vlast u pravom smislu vlasti (tu su radi njih)

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Na glasačkom listiću kanidati će biti na ovim pozicijama:
    1. Marko Milačić
    2. Mladen Bojanić
    3. Hazbija Kalač

4. Vasilije Miličković
    5. Dobrilo Dedeić
    6. Draginja Vuksanović
    7. Milo Đukanović
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Page 107 of 163 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111117157 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)