ova je bila oko 160 EUR, sa slabijom bi rijesio problem. Gree modeli su manji ako se dobro sjecam.
Sacekaj lijepo vrijem pa premazi zid sa kondenz stop farbom da rijesis problem u korijenu, to cu ja sada na proljece i jos neke manje sitnice...
Koliko? Meni treba za sobu, nije to velika vlaga, od spavanja pa na hladan zid se hvata. Džaba izolacija i svakodnevno provjetravanje, čim kiša oduži počne pomalo buđ
ova je bila oko 160 EUR, sa slabijom bi rijesio problem. Gree modeli su manji ako se dobro sjecam.
Sacekaj lijepo vrijem pa premazi zid sa kondenz stop farbom da rijesis problem u korijenu, to cu ja sada na proljece i jos neke manje sitnice...
Privremeno sam rijesio sa Savo tj ocistio a na ljeto cu svakako da ponovim farbu pa cu dodavat u boju fungicide.
BH photo video se isplati akomodeš u NY i kupiš nešto u radnji, pa izneseš, jer nema sales tax. Ne vidim korist od naručivanja.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
653 eura je dji spark u hr na sajtu aviteh kojeg sam ofrlje izabrao sad za poredjenje i plus postarina
A oko 400 eur je sa dhlom sa bhpv sajta ali ne znam sta se tu jos sve placa..
Onaj aviteh se reklamira kao oficijalni dostavljac za hr trziste.
Sent from my TA-1033 using Tapatalk
to je spediterska usluga,nece se ni vidjeti,nema to veze sa postarinom... moj ti je dobronamjerni savjet da ipak kupis negdje ovde, jer neke osnovne stvari vezano za online kupovinu ne razlikujes, pa da se ne bi iznenadio i nervirao bzv, na isto ce ti doci![]()
probaj i Dragana Stosica. Dostavlja u CG, daje garanciju i misli da je najjeftiniji..
ee pa nisam to znao vidis. on ja mislim ima najbolju ponudu za CG/SRB.
Ima li ko iz CG da radi zbirni prevoz robe iz USA kontejnerom?
Čačakam po internetu ali sve mi daje Beograd.
This time next year we'll be millionaires
Evo čisto da javim da mi je stigao prvi paket koji sam naručio preko Shipita.
17.02. - stigao kod njih u skladište (onaj u Kaliforniji).
19.02. - poslat putem "Airmail Economy" (najjeftinija opcija, bez trackinga van SAD-a).
27.03. - donio poštar na vrata.
Malo sporo, ali s obzirom da sam izabrao najjeftiniju opciju, ne mogu se baš žaliti.
Predugo.
Dugo definitivno jeste, ali i prethodne dvije stvari koje sam kupio i koje su poslate iz Kalifornije su putovale preko mjesec dana. Obje su išle preko USPS-a, tj. američke pošte.
Jbg, nije mi se plaćalo 50 eura shipinga za paket od 60 eura. A i nije mi bila baš neka žurba. Ovako sam sad makar siguran koliko mi vremenski treba od tog skaldišta u Kaliforniji do CG, pa da mogu da računam isplati li mi se čekati ili da plaćam za taj brži shiping.
Krace je svakako nego untracked iz kine![]()
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Ma meni je najbitnije bilo da vidim kako funkcioniše Shipito i koliko paketu treba da dođe iz skladišta iz Kalifornije.
Sad makar znam da imam opciju za naručivanje robe iz SAD-a / Kanade koja nema direktnu dostavu za CG.
A imaju i skladište u Austriji koje može valjati za stvarčice iz EU koje se ne šalju nama.
Sve u svemu, ja zadovoljan.![]()
Mislim da je za to iz austrije mnogooooo skuplja postarina ka nama, davno sam koristio![]()
Probaj da ukucas dimenzije tog tvog paketa kao da je teoretski u austriji, mislim da ima kalkulator neki
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks