Ajmo sad za lijepe vijesti Sparkiju svi po par Eura na paypal nalog
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nisam, srecom izgleda.
Bar, obicno ne cekam duze od 20 dana a evo nekad bude i duplo krace.
Kad vidim pojedine da cekaju po 3-4 mjeseca... zao mi bude![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ljudi kakva je situacija sa carinom,planirao sam trgovati jedan telefon sa Alija,preko 300 eura je,ali cuh da su bas postrozili to na carinu i da ne moze proci bez carinjenja i pdva,je li to bas tako?
Pa najvjerovatnije ces platiti carinu + pdv + spediciju na njega, tj. makar jos 3 cifre u 'domacoj' valuti (pored njegove vrijednosti)...
Do Not Disturb.
Koliko treba da legnu pare posle refunda? 2, 3 dana?
Evo rece jedan drug ne daju mu preko dhl preko 500grama ljekova i preko dva paketa istog prozivoda. Odnosi se i na ostalo( tipa hemija za trening itd)
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
@clapton Do 10 dana, zavisi od banke
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Zasto ne bi bilo moguce?
E pa počni da se privikavaš, što više budeš kupovao više ćeš sličnih situacija imati
Edit:
Za svaki slučaj provjeri i na našoj pošti track ako već nisi.
https://e-racuni.postacg.me/Pracenje.../Pretraga.aspx
Last edited by METZ; 24-03-18 at 14:51.
Ja bi svaki dan poručivao svakakvih gluposti kad bi mi sve stizalo za 10-15dana i kada bi cijena shipinga bila tu od 2 do 5eura![]()
Kakva su vam iskustva sa BH photovideo?
Sent from my TA-1033 using Tapatalk
Preko 150€ ide spedicija+carina+pdv. Kao sto ti rece Fidel, trocifrenu sumu ces platiti
Da nije ko naručivao odvlaživače vazduha od kineza? Tražim kakav jeftiniji model do 100e al svuda problem poštarina koja košta više od aparata+ je u pitanju dhl isl pa ode to na carinu
A kakva je to špediterska usluga, šta to tačno znači i kome to plaćamo to? I koji je procenat? Takođe i dalje važi pitanje za BH photo video
zavisi preko cega dolazi, ako je postom obicnom platices spediciju posti, ako je dhl,fedex i sl platices njihovom predstavnistvu. spediterska usluga je, da pojednostavim, podnosenje deklaracije i robe na carinski pregled(mnogo je komplikovanije od toga, ali nije bitno za ovo) . Ne ide na procenat, ide fiksno, od 30-100E u zavisnosti od vrijednosti i firme kojoj se placa...
Last edited by smfilip; 25-03-18 at 17:28.
Na manji neki, al i na njih dostina drži poštarine ogromne. Zaboravio sam na gas pod pritiskom.
ja sam uzeo Mideu u Tehnoplusu, extra stvar. Ima i Gree kod nas da se kupi...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks