Ta plastika sto hoces je prilicno skupa, koristi se u kuhinjama. Znam jer sam daske za meso 400x250x30mm placao oko 30-40€
Neki ga zovu "teflon".
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Sigurno za meso je drugacija vrsta plastike (za prehranu), ali za industrijsku upotrebu je valjda jeftinija.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sdelaj to sam kupis poliester kit i preko tog drveta prenesi i osmirglaj i ofarbaj... ; )
Kakvo je stanje sa radovima na putu Ct-Bd...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kad se krene iz Bd makadam jedno 2km. Do pocetka trece trake. Ostalo je sve dobro i asfalt.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
900 m makadama preko Košljuna i semafori na Brajićima.
Sent from my Motorola 8400
Ako neko ima vozilo na kojem nema mjesto za prednju tablicu, da li je obavezan da je ipak nekako prikaci?
Stay salty.
Obavezno je isticanje prednje i zadnje registarske oznake.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Znaci nema vrdanja, bar malo?
Stay salty.
nemoj metntnu ako nemas dje poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Za druga pitam
Ozb sad, kad bi ti Lexa carinio (da si lud) dje da mu zakacis prednju? Kako u pustinju kad nemaaa
Stay salty.
ja nidje
stavio bih je u gepek onako prljavu eo ispala mi je
Prema tome, šta da ti kažem?
I jedva sam je našao... Hvala što. Pitate
![]()
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kolega alfista je napravio bio malu i stavio, openuli su ga zbog toga i rekli mu da stavi normalnu.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Moras da je imas. Ja sam nedje prije 5-6 godina imao napravljenu tablicu od plastike. Otprilike da stane morala je da bude duplo uza i mozda 35% kraca otprilike.
Prvo nisam imao prednju tablicu, pa sam popio kaznu na sudu, poslije sam je napravio. Orginalna je stajala u gepeku i samo je pokazem ako naidjes na previse revnosnog policajca.
A ova fora koju ti kazes ne drzi vodu 3x kad ti napisu prijavu. Niko nije bas toliko naivan
Sta da radi covjek, da busi branik na auto da bi je zakacio?
Stay salty.
dje ce tablice kacit na ovo....
![]()
Evo me sad pita jedan prijetelj, ko u Crnoj Gori prodaje djelove i servisira Ford auta ? Mislim da sam vec jednom pitao i zaboravio da mu kazem, pomagajte![]()
Ja forda vazda kod Krstevskog u Zagoric
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks